2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849536 بازدید | 9732 پست
اخه این دکترى که ٢٠ تومان میگیره اندازه ى قیمتش میشه بهش صددرصد اعتماد کرد؟! باید مهارت دکتر هارو با هم مقایسه کرد اگر دکتر قیصرى که نرخش اینه کاملا به خواسته مریض عمل کنه و هیچ حرفى نزاره بعد عمل یه چیزى ولى بشه مشابهش دکتر پیدا کرد چه کاریه...
نمیدونم دزیره جون باید تحقیق کرد من اطلاعی ندارم من فکر میکردم دکتر نراقی خیلی خوبن ولی با خوندن صفحه های اول تاپیک فهمیدم زیادم خوب نیستن و ظاهرا هزینه عملشون هم بالاس درصورتی که خیلی ناراضی دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیرجان من یه مشکل دیگه دماغم اینه که انگار چسبیده به صورتم ودوست دارم برطرف بشه با پرکردن قوس و غضروف گزاری درست میشه ؟؟؟ خیلی دوست دارم دوباره بترنم با حس خوب خودمو تو آینه نگاه کنم و برم بیرون و دانشگاه
بانو منیر جان میخوام چندتا دکتر رو در نظر بگیرم که تو تعطیلات تابستون برم سر بزنم و ببینم میتونم تصمیم بگیرم یا نه، امیدوارم بتونم تصمیم درست بگیرم مرسی نازنین جون
دوستای گلم من بیش از 4بار مطب دکترقیصری رفتم وواقعا نمی ارزه دکتر قیصری فقط اسم درکرده و90 درصد بینی هایی که من دیدم همه سوراخ بینی ها لنگه به لنگه و بالا پایین بود .....افتضاح
دیروز یه دختره را تو استخر دیدم بینی اش عالی بود پرسیدم ازش گفت با دکتر نجفی عمل کرده و 4تومن داده بود والله من نفهمیدم من6تومن دادم به یحیوی که خیلی هم اسم درکرده ولی ناراضی ام ولی دکتر نجفی که تاحالا اسمش رانشنیده بودم چی کار کزده بود