قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
الهه جان هرچیزی ک میخواد پیوند بشه اگه از خود بدن باشه خیییلی بهتره.غضروف دیگران اگر برای بینی پیوند بشه امکان جذب و همچنین عفونتش بالاس چون بدن دور چیزی ک دارای بافت بیگانه باشه و از بدن خود فرد نباشه کپسول تشکیل میده.بخاطر همین گوش و دنده رو باز میکنن ک غضروف خود شخص باشه و عفونت نکنه یا پس زده نشه
دوستای عزیزم من پگاه هستم ،،، لطفا راهنماییم کنین. ،،،من ۱۰ سال قبل با دکتر یوشی عمل کردم،،، انسان بسیار محترم و مودبی هستن،،،ولی از کارشون راضی نیستم ،،بینی من استخوانی و نوک پایین بود که غوز. خیلی خیلی کم هم داشت ،،الان بینیم صاف شده و نوک گرد ،تبدیل به نوک تیز شده وهنوز افتادست ،، بینی مورد علاقه من ،،،یه بینی کوتاه و کوچیک و کمی قوس داره ،،ولی بینیم مردوونه کشیده و منقاریه،،، از اونجایی که همیشه شکر گذارم و مسئولیت پذیر ،،،گله از گذشته ندارم ،،،ولی. بینهایت سپاسگذار میشم که منو حمایت کنین که این دفعه یه گل خشگل به سرم بزنم و یه جشن خوب با هم بگیریم
خواهش میکنم شایلو جان دکتر اکبری هم مشاوره آنلاین میدن همینطور دکتر خاص احمدی تو سایتا هست اگر خواستی بگو اینجا میزارم ،فقط برای مشاوره بهت پیشنهاد میکنم سوالاتو ازشون بپرسی برای ترمیم حتما حتما خیلی تحقیق کن