2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا درست میگی الهه جان . غضروف از خود مریض باشه امکان جذبش کمتره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
الهه جان هرچیزی ک میخواد پیوند بشه اگه از خود بدن باشه خیییلی بهتره.غضروف دیگران اگر برای بینی پیوند بشه امکان جذب و همچنین عفونتش بالاس چون بدن دور چیزی ک دارای بافت بیگانه باشه و از بدن خود فرد نباشه کپسول تشکیل میده.بخاطر همین گوش و دنده رو باز میکنن ک غضروف خود شخص باشه و عفونت نکنه یا پس زده نشه
نازنین 1
دوستای عزیزم من پگاه هستم ،،، لطفا راهنماییم کنین. ،،،من ۱۰ سال قبل با دکتر یوشی عمل کردم،،، انسان بسیار محترم و مودبی هستن،،،ولی از کارشون راضی نیستم ،،بینی من استخوانی و نوک پایین بود که غوز. خیلی خیلی کم هم داشت ،،الان بینیم صاف شده و نوک گرد ،تبدیل به نوک تیز شده وهنوز افتادست ،، بینی مورد علاقه من ،،،یه بینی کوتاه و کوچیک و کمی قوس داره ،،ولی بینیم مردوونه کشیده و منقاریه،،، از اونجایی که همیشه شکر گذارم و مسئولیت پذیر ،،،گله از گذشته ندارم ،،،ولی. بینهایت سپاسگذار میشم که منو حمایت کنین که این دفعه یه گل خشگل به سرم بزنم و یه جشن خوب با هم بگیریم
خواهش میکنم شایلو جان دکتر اکبری هم مشاوره آنلاین میدن همینطور دکتر خاص احمدی تو سایتا هست اگر خواستی بگو اینجا میزارم ،فقط برای مشاوره بهت پیشنهاد میکنم سوالاتو ازشون بپرسی برای ترمیم حتما حتما خیلی تحقیق کن