قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آها ساراجون درسته کاش میشد عکسشو ببینم من اصلا دکتر سجادیان رو نمیشناختم ولی وقتی دیدم یکی باهاش ترمیم کرده یه سری به سایتش زدم چندتا از عکساشو دیدم به نظرم خوب بودن ولی چیزی در مورد ترمیماش ندیدم ساراجون شما هم اگه میشه یه شرح مختصری بده عزیزم مرسی
دوستان خوش بحالتون من حال روحیم مثل آزاده جونه ولی هربار مامانم در حال راضی شدنه برای ترمیم خواهرم میاد و میگه کسی جز یک بار حق عمل نداره تو هرروز داری از بینیت ایراد میگیری دوستان من عید جایی جز خونه مامانجونم نتونستم برم فقط میخوام دماقم بشه همونی که بود
دوستان من دماغم قبل از عمل یه قوز خیلی کوچیک داشت سرش بد فرم بود ولی نه به اندازه ی الان کج نبود ولی الان استخون دماغم یه طرف برآمدگی و یه طرف تورفتگی داره وغضروفش برعکس طرف برآمدگی کوچیکتره و طرف تورفتگی بزرگتر دکتر خودسر قوز دماغو از بین برده و دماغمو کوتاه کرده بزرگ بود دماغم نمیدنم با دماغم چی کار کرده که پهن تر و بزرگتر از قبل به نظر میرسه اینقدر دماغو بدفرم کرده که همه میگن چرا اینجورى کرده با دماغت ؟؟؟.لطفا اگر کسی مشکلات منو داشته و ترمیم کرده و راضی بوده بگه با کی ترمیم کرده
و اینکه چقدر امکان داره دماغ آدم به شکل اولش در بیاد آیا دکتری هست که بتونه چنین عملی انجام بده ؟؟ من از هر دکتری میپرسم نه درست جواب میدن نه اینکه اصلا جواب میدن تروخدا منو راهنمایی کنید
اینجا کسی بعد از عمل بینی مپول زده الان من دو ماه و یک هفته است که عمل کردم اما خیلی ورم دارم.واقعا خیلی .دکتر بهم گفت ورمات زیاده بعد از 3ماه یه دوره راکوتان بخور اما من فکر میکنم آمپول بهتر باشه.میشه راهنماییم کنید.