2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
سآرا جون کاش من این مشکلاتو داشتم حداقلش میتونستم برم بیرون به کارام برسم اصلا زندگی کنم بخدا ناشکری نکنید بخاطر مشکلات کوچیک خودتونو ناراحت نکنید فکرکنید که یکی هم هست مثل من که نمیتونه به خودش تو آیینه نگاه کنه شاید اونوقت دوستانی که میگن صبور باش درک کنن که حتی یک ثانیه صبر هم ذجرآوره.مریمی جان توضیحاتت رو خوندم ممنون خیلی مفصل و خوب توضیح داده بودی خیلی امیدوار بودم بتونم با سامی ویزیت بشم ولی هزینش خیلی بالاست درتوان من نیست مجبورم از لیستم حذفش کنم چقدر بده باز ناامید شدم
ولی هرچی تاپیکای دوستان ترمیمی رو میخونم می بینم هیچکس مشکلاتش مشابه من نیس اصلا نمیدونم چطوری میشه پره ها رو درست کرد آیا میشه کوچیک و خوش فرمشون کرد یا کاش یکی بود که میتونست در این زمینه منو راهنمایی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزاده جون خواهش می کنم. برات عکس هم فرستادم.خیلی از دوستانی که الان ترمیم کردن به اندازه ی شما ناراحت بودن و غصه خوردن. خداروشکر الان ترمیم کردن و راضی هستن.اینقدر ناراحت نباش.کلا اگه خواستی ترمیم کنی اول مطمین شو با چه دکتری میخوای عمل کنی بعد به بحث هزینه فکر کن. هیچوقت بخاطر هزینه با دکتری عمل نکن یا از عمل منصرف نشو.درسته هزینه ترمیم بالاست ولی پیش اومده دیگه بالاخره حل میشه. اینطور نیس که همه که ترمیم کردن توان مالی خیلی بالایی داشتن.بهرحال سخت بوده.اغلب افراد توان مالی متوسطی دارن. بگذریم از اون دسته ای که مدام در حال جراحی های زیبایی هستن.
ترمیم با دکتر سامی
اینکه دیگران مشکلی شبیه شما نداشته اند دلیل بر حاد بودن مشکل شما نیس.گمونم کوچیک کردن پره ها برای دکترا خیلی راحتتر از بزرگ کردنش باشه.خوب برای من هم همینطور بود و کسی تو تاپیک مشکل منو نداشت. سعی کن اول آروم بشی بعد تصمیم بگیری.سرفرصت فکر و تحقیق کن.
ترمیم با دکتر سامی
سپاکو جون در بدترین حالت بنظرم کامل ورما نمی خوابه ولی در حدی هست که بتونی تو مراسم حاضر شی.اینو از تجربه خودم میگم .بعضی ها که حتی خیلی زودتر هم ورماشون میخوابه.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان مرسی عزیزم عکساتو نتونیتم ببینم نمیدونم چرا هرچی سعی کردم باز نشدن آخه من با گوشی میام فقط عکسای صفحه عمومی رو میتونم ببینم فکرکنم بخاطر اینه درهرصورت مرسی عزیزم
بانو جان مرسی لطف میکنی میدونی مشکل اصلی بینی من اینه که پهن شده وپره های بزرگی داره که به شکل خیلی بدی بخیه شدن به صورتم بطوری که سوراخای بینیم نه کشیده ست نه گرده شکل مثلث شدن خیلی بدفرم میخوام ببینم میشه سوراخهارو گرد و طبیعی کردیانه کلا چقدرمیشه رو حالت پره ها مانور داد