2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851547 بازدید | 9732 پست
باشه عکسمو ماسکه می کنم و می گذارم همینجا که بقیه دوستان مثل لاوین و ... هم که گفته بودن عکس بذار ببینن. دوستان یه واقعیت تلخ اینه که توی بینی ترمیمی نباید خیلی دقیق شد و ریز بینی کرد.باید تحقیق کرد، عمل کرد و نتیجه رو پذیرفت. فقط در دو حالت میشه بعد ترمیم توقع یه بینی عالی داشت: 1- بینی قبلی شما ایراد جزیی داشته باشه و برای پرفکت شدن بخواهید عمل کنیدکه من جزو اونها نبودم 2- یه دکتر همه چی تموم و بی نظیر پیدا کنید. که در مورد دوم شک دارم هنوز دکتری با این مشخصات پیدا شده باشه.حداقل منکه ندیدم.ولی هر دکتری ممکنه برای یکی خوب باشه وبرای دیگری نامناسب. مثلا یکی از دوستان همینجا با دکتر سجادیان ترمیم کرد. و خیلی هم خوب شد. تا حالا شنیده بودین کسی با سجادیان ترمیم کنه؟اون دوستمون متوجه شد که این دکتر برای مشکلش خوبه.می دونم سخته ولی بعضی ها برای پیدا کردن دکتر وارد یه پروسه بسیار ریزبینانه میشن . و همیشه هم این احتمال هست که بعد گشتن های فراوون وعمل با یه دکتری باز هم آدم ناراضی باشه.خلاصه بخش زیادی از رضایت به خود آدم برمیگرده.ا
ترمیم با دکتر سامی
سلام بچه ها من تقریبا هفتاد درصد مطالب سایت رو خوندم وهنوزنتونستم تصمیم بگیرم که برای ترمیم پیش کی برم بعتره ازاوتجایی که من شهرستان هستم اصلا امکان تهران اومدن و مطب گردی ندارم تنها منبع اطلاعی من همین سایته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بینی من نه قوز داشت نه افتادگی داست نه عدم تقارن نه انحراف نه کجی نه مشکل داخلی فقط و فقط یه کوچولو سرش و پره هاش بزرگ بود حدود 4ماهه عمل کردم حتی یه لحظه خوش ندیدم اینقدر بینیم دفرمه شده که حتی تو آیینه هم نمیتونم به خودم نگاه کنم اوضاع روحی و روانیم واقعا افتضاحه افتضاحه
توروخدا کمکم کنید بچه ها خوش به حال شما که تهران هستین امکانات دارین بگردین یه دکتر خوب پیدا کنید منه بدبخت چیکارکنم خداروشکرکه مشکل شما دراون حدی هست که میتونید برید بیرون و نگاه های مردم آرارتون نده من تو این 4ماه فقط یکبار بدون ماسک رفتم بیرون اشلا کلا سه بار رفتم بیرون که اونم ای کاش نمیرفتم حسرت گذشته که چقدر راحت و بی دغدغه و با اعتماد به نفس میرفتم بیرون داغونم کرد
خودمو تو اتاق حبس کردم خانوادمم دلرن با من ذجر میکشن کارم شده گریه و آه کشیدن شبا هم که تا صبح بیدارم داغون شدم از بس غصه خوردم با همه دوستا و فامیل هم قطع رابطه کردم اصلا دلم نمیخواد هیچکس منو ببینه
خواهش میکنم بیشترتبادل تظر کنید در رابطه با جراح های ترنیمی من واقعا به اطلاعات شما نیاز خیلی خیلی مبرم دارم اصلا نمیدونم هیچ دکتری هست حاظربشه این بینی رو درست کنه یا نه وای خدا کمکم کن
آزاده جان عزیزم چرا انقدر غصه میخوری دخترخوب بانومنیر راست میگن هرچیزی به غیر از مرگ راه حل داره وقتی تو میتونی دوباره عمل کنی واسه چی انقدر غصه میحوری چرا خودتو حبس کردی این کارو یاخودت نکن به خدا بات شرط میبندم که چند ماه دیگه پشیمون میشی از همین غمی که خوردی شاد باش مگه حالا بقیه مردم خیلی خوشگلن باشه برو بیرون هرجور نگات کردن توام همونجوری نگاشون کن این از بحث روانشناختی تروخدا خودتو عذاب نده زندگی اینقدر ارزش نداره... حالا بریم سربحث دماغت اگه تونستی با سانسور یه عکس از بینی ت بذار شاید ورم باشه و بعد یه سال درست شه من ندیدم عکستو ولی اگه غضروفای بینی ت خیلی خراب شده و شکل بینی ت اصلا شبیه بینی نیست من دکتر کلانتر بت معرفی میکنم بازم نمیدونم این دکتر به دردت میخوره یا نه چون عکس دماغتو ندیدم ببخشید طولانی شد به قول یکی از دوستان این بود انشای من
بانومنیرجان اول از همه مرسی از همدردی و راهنماییت عزیزم خداروشکرکه ترمیمتون موفقیت آمیز بوده ولی من امیدچندانی ندارم چون بینی من در حدی بدشده که حتی نمیتونم تاسرکوچه باهاش برم تااونجایی که من تاپیک دوستان رو دنبال کردم خیلی ازشماها مشکلات ریزی داشتین طوری که چندین سال با همون بینی به زندگی ادامه دادین همین سارا جون رو که مثال زدی فکرکنم گفته بود بعد ده سال ترمیم کرده پس این نشون میده که بینیش زیاد مشکلی نداشته ولی من واقعا حتی یک روزم برام ذجرآوره زندگی با این بینی