2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851545 بازدید | 9732 پست
بچه ها خواهشن از عقل خودتون استفاده کنید مثلان من میخوام با منافی عمل کنم چون اینو عقل خودم میگه شما نباید چون من به این نتیجه رسیدم دیگه تحقیق نکنید یا یکی میگه قیصری خوبه بدوین برید عمل کنید فقط نمونه باید ببنید یکی میاد از خودش درصد تعین میکنه میگه 50 به رتوش میکشه 70 به ترمیم میکشه شاید شما خودتون به نتیجه دیگهی برسید پس خواهشن زیاد تو جو اینجا قرار نگیرید که پشیمون بشید چون چیزی که عقلتون میگه انجام بدین و به حرف هیچ کس گوش ندین ایشالله همه به نتیجه دلخواهمون برسیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم اسم قیصری اشتباها اینجا آورده شد چون من صحبتم در مورد ترمیم با قیصری نبود . من فقط جراحی اول با ایشون رو از نظر ظاهری پسند کردم چون تعدادی بینی دیدم که بسیار زیبا ، طبیعی و هماهنگ بود از جمله دوست خودم . حتی ایشون جزو گزینه های خودم هم نیست . بگذریم . من ترمیم منافی رو قبول دارم اما به دلیل اینکه من مشکل پیچیده سینوزیت دارم و حتی احساس میکنم که بعد از جراحی رینوپلاستی مشکل من بدتر شده ( بر خلاف گفته دکترم که متاسفانه فردی دروغ گو هستش ) به دنبال دکتری هستم که متخصص گوش حلق بینی هم باشه و بتونه در جهت بهبودی شرایط سینوس های من هم کاری انجام بده . من رینوسینوزیت دارم در حقیقت سینوزیت آلرژیک و قطعا مطمئن هستم که جراحی رینوپلاستی آلرژی رو تحریک میکنه و حتی مقالات مرتبطی هم با این موضوع خوندم . اما برخی دکترها و بهتره بگم کسبه محترم به شما میگن نخیر این جراحی اصلا به تنفس شما کار نداره ، نخیر به آلرژی کار نداره و خوب جامعه ای که پزشکش دروغگو باشه وای به حال سایرین .. به همین دلیل نظر دوستان رو در مورد دکتر سازگار پرسیدم که تخصص در هر دو زمینه داره و همینطور در مورد ترمیم هم معروف هستند اما دوستان شروع کردن از منافی گفتن و اینکه سازگار سایتش عکس نداره و ...بحث از اونجا شروع شد متاسفانه . من منافی رو خوب میشناسم جراح حاذقی هستن . اما ایشون جراحی سینوس انجام نمیدن . در نهایت اگر دکتر مناسبی پیدا نکنم با منافی ترمیم میکنم و سینوس رو بعدا انجام مبدم . برخی جراح ها معروف هستن به ترمیم . مثل منافی . من فکر میکنم اسم سایر جراح ها اصلا نباید اینجا آورده بشه . قیصری هم اشتباه بود. حالا خواهش دارم دوستان به غیر از منافی هم اگر گزینه ای هم سطح ایشون با تخصص گوش و حلق بینی هست معرفی کنن .
سلام بچه ها عیدتون مبارک بچه ها یه سوال من بینی مو به خاطر قوزش عمل کردم ولی الان دوباره قوزش داره میزنه بیرون این بیرون زدگیه به خاطر ورمه یا همین طورمیمونه ??? آخه سفته هرکی میدونه جواب بده من خیلی نگرانم آخه یعنی یه بار دیگه باید عمل کنم?!!!
محیا جان از تاریخ عملت 18 روز فقط گذشته. خیلی زوده برای نظر دادن!!! اگه میتونی با دکترت تماس بگیر تا از نگرانی درت بیاره. بعضی دکترا برای ورم روی بینی توی مطبشون روی همون ورم کورتون میزنن(فکر کنم درست گفتم) انگار باعث کم شدن ورم میشه. نگران نباش. خیال بدم نکن. وسواسی هم با قضیه برخورد نکن که اگه خودتو کنترل نکنی فقط و فقط خودتو اذیت می کنی. از تعطیلاتت لذت ببر. ممکنه فقط یه ورم جزئی باشه که به مرور بره.
.سال نو همگی مبارک آقا میلاد دکتر سامی هم از لحاظ سلامت بینی کارش خوبه.من اقایونی تو مطب دیدم که بینی های خیلی خیلی مناسب و خوبی داشتن البته نمیدونم عمل اول بودند یا ترمیمی.خودم از لحاظ تنفس ازش راضی هستم.
ترمیم با دکتر سامی
نازنین با توجه به اینکه تجربه جراحی اولم با یک جراح خانم بود و ایشون خیلی احساسی با جراحی برخورد کردن به جای منطقی بودن و دچار مشکل شدم، تصمیم گرفتم دیگه با جراح خانم جراحی نکنم . مریمی دکتر سامی تخصصش گوش حلق بینیه ؟ هزینه ترمیمش رو میدونید ؟ شما جراحی ترمیمی داشتید باهاشون یا جراحی اول ؟ مرسی محیا محیا جان رک و رو راست مشکلت رو برات شرح میدم : از نظر من با توجه به تجربه مشابه و اطلاعاتی که دارم اگر بر آمدگی که جای قوز بینی در اومده سفت و محکم هست مشکل شما چیزی هست که در زیر راتون توضیح میدم : 1-قوز شما وقتی برداشته میشه مجددا بر نمیگرده ، اتفاقی که میفته و محل قوز مجددا بالا میاد اصطلاحا کال استوخانی یا ورم استوخانی هست که هنگام جوش خوردن دو استخان در کنار هم رخ میده . تا حدی پس از گذشت زمان این کال کوچک تر میشه اما در اکثر موارد بطور کامل از بین نخواهد رفت . ( با توجه به مواردی که دیدم و همچنین بینی خودم ) اما جای نگرانی نیست به دو دلیل : بعد از گذشت زمان در برخی بینی ها این برآمدگی با وجود اینکه وجود داره اما زیر پوست بینی پنهان میشه و فقط با لمس کردن میشه متوجهش شد . من اوایل فکر میکردم خرابکاری جراح خودم هست .در اکثر بینی های عمل شده این برآمدگی ها هست . اما انگار میزانش با توجه به تخصص جراح میتونه متغیر باشه . بازهم شک دارم در این مورد. در برخی موارد که از زیر پوست بینی دیده میشه ، با یک جراحی مجدد توسط خود جراح که بعضی وقتا جراحی روتوش هم نامیده میشه براحتی سوهان زده میشه و همسطح استخوان بینه میشه . اگر مورد شما غیر از این هست و بافت نرمی داره و با فشار دادن فرو میره ، من اطلاعاتی در موردش ندارم . موفق باشید .
دوستان باز من نظرم رو میگم سوء تفاهم نشه یه موقع : سایت دکتر سامی رو رفتم ، در مورد تخصصش که چیز واضحی نگفته و خیلی مدعی شده که ایشون آدم هنری هستش ، اما نمونه کار هارو که دیدم رد پایی از هنر مشاهده نکردم و همینطور یک مورد از عکسها هم فوتوشاپ شده هستش . نمیخوام بگم همه ی کارهاشون بد بود اما لازم دونستم به دو تا از موارد اشاره کنم .باز هم میگم سلیقه من هست و دوستان ناراحت نشن . شاید از نظر کس دیگه خیلی هم خوب باشه . شاید هم اشخاص خودشون اینطوری خواستن . البته با وجود اینکه این موضوع به بخش ترمیم ارتباطی نداره اگر لازم دونستید انتقالش میدم به بخش جراحی زیبایی. عکس شماره یک : آپلود عکس به نظر من چهره مردانه این آقا رو کلا تخریب کرده و اگر چیزی از هنر میفهمید هیچوقت این آقارو اینطوری عمل نمیکرد . اصلا قوز رو نباید دستکاری میکرد و فقط افتادگی بینی باید رفع میشد . حالا نمونه ای که من خودم با فتوشاپ درست کردم و فقط هم نوک بینی رو کمی بردم بالا ببینید و مقایسه کنید : آپلود عکس و عکس شماره دو : آپلود عکس با توجه به اینکه بازهم من عقیده دارم چهره مردانه این شخص خراب شده و دماغ دخترانه براش گذاشته نکته جالب اینجاست که این عکس فتوشاپ شده . به این عکس توجه کنید : ( رو عکس کلیک کنید بزرگش رو ببینید ) آپلود عکس تو عکس بعد از عمل جایی که با قرمز مشخص شده پیکسل های عکس تخریب شده که تو مواقعی که با استفاده از ابزاهای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ پیکسل های عکس دستکاری میشه این اتفاق میفته . بنده تو زمینه گرافیک سر رشته دارم و این عکس رو میتونید به هر کسی که گرافیسته نشون بدید و مطمئنا حرف من رو تایید میکنه اما بازهم اگر اشتباه کردم عذر خواهی میکنم .
Arman ببین آرمان جان ، من بعد از جراحی که خودم کردم الان خیلی به جزئیات چهره شخصی که جراحی بینی کرده توجه میکنم . معیار من اینه که چهره مردانه نباید تخریب شه و فکر میکنم با توجه به عکسهایی که بالا گذاشتم فهمیده باشی سلیقه من چی هستش . که البته در جهان هم همینطور میپسندن اگر که به سایت پزشکان خارجی مراجعه کنید خودتون متوجه میشید . دکتری به من گفت عکس سایتها بعضی هاشون فتوشاپه من باور نکردم حرفش رو اما الان انگار دارم باور میکنم که بعضی دکترها اینکار رو میکنن متاسفانه ! _________________________ اما در مورد منافی سخته که بخوایم بگیم عکسا ویرایش شده هستند یا نه . من فقط به موارد مردها توجه کردم و با توجه به مواردی که از نزدیک دیدم و عسکهای بچه های این انجمن و همچنین تصاویر بخش ترمیم سایت خود منافی که اگر فتوشاپ نباشن، من سبک ایشون رو میپسندم . و به طور کلی به نظر نمیاد ویرایش شده باشه عکسهای سایتشون . مخصوصا در بخش ترمیم اون دو موردی که بینی ها کاملا تخریب شده اگر عکسها واقعی باشه بینی بسیار طبیعی و قشنگی براشون درست کرده فوق العاده هستن و قابل تحسین و تمجید . و به طور کلی نظر من اینه که ایشون بینی ها رو باتوجه به استاندارد و معیارهای جنسیتی عمل میکنن و خیلی سعی میکنن بینی طبیعی باشه و چهره مردانه شخص از بین نره و این خیلی مهمه . در کل با وجود اینکه ایشون تخصص گوش و حلق بینی نداره ( برای جراحی سینوس ها ) اما من همچنان دارم به احتمال جراحی ترمیمی با ایشون نزدیک میشم . چون فکر میکنم برای افرادی مثل ما که در به در به دنبال بینی طبیعی خودمون میگردیم و سوخته از یک اشتباه قبلی هستیم ایشون مورد مناسبی هستن . چون به طور قطع هیچیک از ما نمیخوایم دوباره اشتباه کنیم .
saraoskuee جان ممنونم ازت عزیزم 😘 مریمی من اون محیا نیستم تشابه اسمیه و مشکل نی نی سایت اینه که نمیتونم اسممو تغییر بدم 😉 میلاد جان خیلی خیلی ممنون از شما من میدونستم شانس ندارم و این اتفاق برام میفته متاسفانه سفت هست ولی کاش با توجه به حرف شما روز به روز کمتر شه و مشخص نباشه که احتیاج به عمل نداشته باشم واقعا برای عمل اولم اذیت شدم
آقا میلاد تخصص دکتر سامی گوش و... هست.بله من با ایشون ترمیم کردم.12 خودش گرفت و یک و خورده ای هم بیمارستان.عکسای سایتش مال سالها پیشه و نمی دونم چرا اپدیت نمیکنه.دکتر مطرحی هس و بعیده که نیاز به فریب افراد داشته باشه.بهرحال شما سلیقه اشو دوست ندارید.و حق با شماس.من تو مطبش اقایی رو دیدم ده سال پیش باهاش عمل کرده بود و خیلی قوسدار و بد بود..قبلا خیلی قوس میداده.بینی های جدید آقایون خیلی خوب بودن. مطب دکتر منافی ترمیمی زیاد دیدم بینی های تخریب شده رو درست کرده بود ولی هیچکدوم زیبا نبودن.اما کاملا شبیه بینی شده بودن .اغلب دخترا بینی. مردونه بدون هیچ ظرافتی داشتن.ولی وقتی باهاشون حرف میزدم و می دیدم که مثلا 4,بار عمل ناموفق داشته. اونوقت به دکتر افرین میگفتم.ولی تکرار می کنم هیچ بینی زیبایی ندیدم. در نهایت دکتر منافی برای بینی آقایون بنظرم خیلی مناسبه.یا کسایی که نیاز به پیوندهای وسیع یا پیوند پوست دارن. ضمنا اون مساله قوز و خیلی خوب توضیح دادید,ممنون
ترمیم با دکتر سامی
محیا امیدوارم همینطور باشه و ناپدید بشه ولی نگرانش نباشید و مدام هم بهش فکر نکنید که کوچیک شده یا نه . در کل اگر نیاز به جراحی روتوش داشته باشه ، جراحی سختی نیست . مریمی ممنون بابت توضیحاتتون ، خوب من با توجه به عکسهای سایتش نظر دادم و همچنین من به بینی خانم ها توجه نکردم چون قطعا معیارهای من با خانم ها خیلی متفاوته . اگر امکان داره عکس قبل و بعد ترمیم بینیتون رو اینجا بزارید یا برام ایمیل کنید (j.milad@gmail.com). خیلی ممنون میشم . البته اگر امکان داره . تشکر