2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851573 بازدید | 9732 پست
Nina جان عجله نکن.تا یک سال و حتی تا یک و سال و نیم ب بینیت زمان بده یا فرم نهاییش معلوم بشه.اگه بعد از این مدت دیدی بینیت خوب نیس ترمیم کن ولی الان برای قضاوت خیلی زوده.تا یک سال خیلی از مشکلات حل میشه
نازنین 1

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرزو جان برای قضاوت خییییلی زوده.فرم بینی خیلی عوض میشه تا یک سال و تا ب تایی سوراخ بعد از 6 ماه شروع ب خوب شدن میکنه من بعد از 6 ماه تا یک سال تا ب تاییم ب مرور خوب شد.قوس بینی هم خیلی تغییر میکنه بعد از خوابیدن ورم.در مورد تنفسم افراد باهم فرق میکنن.بعضیا بعد از در اوردن قالب تنفسشون خوب میشه بعضیازمان میبره.من تا 2 3 ماه مشکل تنفسی داشتم ولی بعد از اون خوب شدم و تنفسم عادی شد.عجله نکن عزیزم
نازنین 1
آرزو جون اینطور که من دیدم دکتر سامی تا بهوش اومدن اولیه بالا سر بیمار میمونه احتمالا چون بیهوشی های طولانی میده صبر میکنه که مشکلی نباشه. البته من وقتی کامل بهوش اومدم که تو اتاق بودم ولی توی ریکاوری تو اون حالت گیجی و منگی شدید شنیدم که اسممو صدا کرد و گفت خوبی؟ منم با اینکه خیلی گیج بودم حتی ازش تشکرم کردم بعد یه چیزایی هم بهم گفت که دیگه یادم نیس. و باز از هوش رفتم و نتونستم چیزی بگم.از بقیه هم شنیدم که می مونه تو ریکاوری. البته من موردم خیلی خاص بود نمیشه با عمل اولا مقایسه کرد ولی من تا 4 ماه پل بینیم کاملا کج بود. البته نسبت به قبل بهتر شده بود ولی کجی محسوسی داشت الان درست شده.سوراخ ها م کاملا تابه تا بود اونم درست شده. اول هیچ قوسی نداشت.الان خیلی خیلی کم قوس گرفته( که خودمم همینو می خواستم).البته همه اینا که بهت میگم نسبی هست و نه اینکه خیلی عالی باشه ولی من کاملا ازش راضیم. نمیخوام امید الکی بهت بدم ولی من توی چهل روزگی هیچ حسابی روی بینیم باز نکردم چون خیلی متورم بود. بخصوص تورم روی شکل سوراخا خیلی تاثیر داره.
ترمیم با دکتر سامی
دوستم با مهرداد مقیمی عمل کرده. اول تیغه کاملا صاف بود از بغل. بعدا کمی قوس گرفت. بعدتر قوس بیشتر شد. الانم هم کاملا دو تیکه شده. احتمال میدم درست شه چون ورم سر بینیش به موازات بخش استخونی نخوابیده اینطور به نظر میرسه. راستی کتانه جان به نظر من چون بینیت خوبه برای دکتر خیلی تحقیق کن. بنظرم باید خیلی با سلیقه باشه چون فقط میخوای فرمشو عوض کنی خیلی ظریف کاری میخواد و راضی کردنت سخته.
ترمیم با دکتر سامی
sara جون من فقط پیش منافی و سامی رفتم و از بقیه اطلاعاتی ندارم. بنظرم منافی در ترمیم بینی های سخت خیلی خوبه.ولی اهل ظریف کاری نیس. بینی من مشکلات زیادی داشت و من قاعدتا باید منافی رو انتخاب می کردم ولی دیدم سامی چندنفر رو با مشکل من عمل کرده خوب هم بودن عمل اولشون هم با دکتر اول من بوده. سلیقه سامی رو هم دوست داشتم و باهاش عمل کردم. من اینجا اینقدر که از منافی تعریف کردم از سامی نکردم. دلیلشم اینه که مشکلات بینی من حالا ها معلوم نمیشه و نیاز به زمان زیادی داره. اگر مثلا دوسال از عملم گذشته بود با خیال راحت حرف میزدم. ضمن اینکه همونطور که می بینیم هر دوتای این دکترا که گفتم تو تاپیک موافقین و مخالفین خودشونو دارن. دلایل همه هم درست و قابل احترامه.
ترمیم با دکتر سامی
من خودم از سامی راضی نیستم ولی تو تنفس اصلا استرس نداشته باش واقعا کاری نمیکنه که تنفست دجار مشکل بشه در مورد شیب بینیت باهات کاملا موافقم چون مال منم دقیقا دو تا قوس داره راجب به بخیه زوده قضاوت بخیه های سامی کثیف کاری نیست واقعا نگران نباش روزای اول بخیه خوب خیلی بده
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php