2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851594 بازدید | 9732 پست
هستس جان. از منافی بعیده که کار الکی کرده باشه.تو مطبش دیدم که قوس یکیو پر کرده بود و حتی یه کمی هم قوز شده بود.برای یکی دیگه هم قوسشو خوب پرکرده بود.البته اینو بگم که نمی دونم چرا تیغه رو صاف کرده بودها ولی بیرونی ترین بخش تیغه خیلی نازک بود. نمی دونم تونستم منظورمو بیان کنم یا نه؟انگار خیلی نمیشه رو پهن کردن مانور داد. پیوند دنده برات سخت بود؟ اذیت شدی؟ حدود چند سانت باز کرده؟
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان ۶ساعت اتاق عمل بودم و ۱۰سانت یا شایدم بیشتر دنده برش داد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلی جان هیچ فرقی نمیکنه چه خانم چه آقا. همه برای تبادل اطلاعات اینجا هستیم. من خودم از آقایون این تاپیک نکته های خوبی یاد گرفتم. نمونه هاش آقا آرمان یا آقا آلمین هستن که واقعا اطلاعات خوبی بهمون دادن. در ضمن اینترنت راحتترین و ساده ترین راهه. مطمئنا خیلیها خواننده خاموشن و از اطلاعات مکتوب اینجا استفاده می کنن و می خونن و دنبال می کنن مطالبو. به عنوان نکته آخرم باید گفت اینجا بعد از ما برای بقیه ای می مونه که دنبال دکتر ترمیم خوبن و میتونن از این تاپیک استفاده کنن. پس به قول بانو منیر جان می تونی باهاشون برای دیدن عکسهاشون از وایبر استفاده کنی ولی انصافا برای اطلاعات دادن این تاپیک امید خیلیهاست.
گلی جان اینجا به همه تعلق داره و اگه اون مطالبو گفتم از قول خیلیاست که از این تاپیک استفاده میکنن. عزیزم بانو منیر جان هم که خودش گفت چی کار کنی. به عنوان دوست اضافشون کن یا برات ایمیل یا تو وایبر یه جوری عکسارو بهت میده. گلی جان سایت دکتر منافی هم برو شاید نمونه بینی خودتو تو ترمیمیا دیدی.
منم با مریم موافقم.منافی برای کساییکه نمیتونن نفس بکشن یا بینیایی که مشکل مادرزادی دارن یا تو تصادف و حادثه له شدن حتما میتونه خوب باشه.و شاید واسه بعضی از ترمیمیا.نه همه ترمیمیا.ولی نه واسه شکل و فرم دادن.خیلی دقت کنین تو انتخاب دکتر ترمیم.البته من فقط با دیدن عکسها به این نتیجه رسیدم. بچه ها من یه دکتری پیدا کردم.ولی کار عمل اول ازش دیدم فقط.مدل بینیاش همونجور که من میخوام.ولی من باید پیوند غضروف انجام بشه برام واسه اون ایرادی که از بینیم میخوام رفع بشه.حالا به نظر شما من میتونم رو این دکتر حساب کنم.یا باید حتما برم پیش دکتری که پیوند غضروفش خیلی دقیق باشه.?با توجه به اینکه یکی دوتا از بچه ها عکس بینی من دیدن و میگن خراب نشده بینیم.به نظر خودمم تا حدودی همینه.فقط موضوع اختلاف سلیقه و دوس نداشتن مدلش.ولی برای اینکه مدلش تغییر کنه به چیزیکه میخوام باید غضروفکاری بشه.میخوام کناره ها تیغم شیبدار بشه.
یعنی میخوام بدونم این دکتر از پسش برمیاد?با توجه به اینکه عمل اولاش همون مدل موردنظرمنن.البته میدونم باید برم مشاوره بشم و ترمیماش ببینم. یا باید واسه پیوند حتما باید رفت پیش یه دکتر خفن?بعنی پیوند غضروف خیلی خفن?
کتانه جان عمل اول کم کردن غضروفه و عمل ترمیم اضافه کردن غضروف.این دوتا خیلی باهم فرق دارن و هردکتری ک عمل اولش خوبه حتما ترمیمشم خوب نیس.و الان بجز چندتا دکتر بقیه دکترا اکثرا پیوند غضروف انجام نمیدن
نازنین 1
من امروز چسبم عوض کردم بینیم دوباره دیدم امروز دیدم خوشم امد . فکر میکردم قوسم خوب پر نکرده در صورتی که خیلی خوب پر شده . فعلا راضیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستش جان خیلی خوشحال شدم که راضی هستی آخه توی پستای قبلیت گفته بودی ناراضی. پس چرا اولش گفتی راضی نیستم؟ یعنی توی یه روز اینقدر بینیت تغییر کرد یا نه چون اولش شوکه شده بودی حس بدی داشتی؟ تیغتم که ناراحتش بودی به نظرت بهتر شد؟