2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851578 بازدید | 9732 پست
سپاکو جان به من که گفتن 12. از عمل اولی ها 10 میگیرن. ترمیما اغلب 12 هست. من عدد دیگه ای نشنیدم. البته آقای دکتر منافی در مورد ترمیم بالاتر هم میگیرن. بسته به اینکه چقدر بینیت کار داشته باشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها هستس جان بینیشو تو اینه مطب منافی دیده.اون اینه بینیو یجوری نشون میده.کلا اینش یه طوریه. ولی امروز چسبشو عوض کرده تو اینه خونه خودشون نگاه کرده دیده ک بینیش خوب شده
نازنین 1
هستی جان من کلی از بازیاری تعریف شنیده بودم. اومدم اینجا باخوندن کامنتات شوکه شدم. شنیده بودم گوشتی خوب عمل میکنه.به منم گفت عالی میشه. گفت قوزشو برمیدارم و نوکشو جم میکنم. من بینیم گوشتیه، غصروف محکمی داره اما نیمرخش بزرگه. کلافه شدم کلا بیخیال شمم راحت تره انگار
تینا جان من تعریفش شنیدم رفتم پیشش که این بلا سرم امد و ترمیم کردم و از دنده پیوند شدم . بعد از عمل فهمیدم که این اقای دکتر اصلا عملاش خودش انجام نمیده میده دستیار اتاق عمل انجام میده و ۹۰درصد عملاش به ترمیم کشیده میشه و اکثرا هم پیوند لازم میشن . از من میشنوی با بازیاری عمل نکن دکتر خوب زیاده . خدا خیلی دوست داشت که قبل عملت اینجا رو پیدا کردی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
پردیس جان ورم بینی زیاد نیست . بیشتر صورتم ورم داره تابینی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آرزو جون همچین چیزی صحت نداره.برای کارای خیلی معمولی. هم دستیار. نداره. البته برای خیلی از دکترا این شایعه ها مطرح میشه.حتی اونقدر صبر میکنه تا مریض بهوش بیاد و باهاش حرف میزنه,بعد که مطمین شد مشکلی نیست میره.. کلا مسولیت پذیره و این طور کارا خیلی ازش بعیده. شما عز بینیت راضی نیستی?
ترمیم با دکتر سامی
Salam doostan man damaghamo 7 mahe amal kardam va hich etelayi az natije amale tarmim nadaram age vekham vaghe bin basham damaghe khodam vaghan behtar boodo bishtar be sooratam miumad man inghadr etemad be nafsam umade payin k harroooz gerye mikonam o negaranam o man fekr nemikonam modhkele roohi dashte basham chon vaghty ax migiram hess mikonam doctor damaghamo be sooratam chasboonde torokhoda age doctore kheyli khoob baraye tarmim mishnasid moarefi konin ya inke age daram zood tasmim migiram begin :(((