قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
پردیس جان نه اصلا نباید چسبم خیس میشد.از پشت سر فقط میشه موها رو شست.صورت خیس نشه.یعنی تا 23روز اطراف چسبو آروم مرطوب می کردم و مثلا می شستم.اما نمیش حسابی صورتمو بشورم.
منم الا ن پیشترین نظر مثبتم رو منافی.. البته نمیدونم قبولم کنه یا نه.. کاش اون دوستایی که قبلا ترمیم کردن و راضین بیان برای ما عکس بذارن.. با این کارلطف خیلییییییییییییییی بزرگی در حق ما میکنین....
Goli خانوم من که شمارو یادم نمیاد اما اگه طراحی خیلی بلدی بینی منو طراحی میکنی چون خودم هرچی طراحی میکنم به جایه اینکه بهتر بشم خیلی بد تر میشم حتی عکسای که خودم طراحی کردم نشونه منافی دادم گفتم اقای دکتر چرا باز زشت میشه میخندید بهم میگفت همینه دیگه فکر کردی ما چیکار میکنیم
مرسی مریمی جان اخه به من هیچی نگفت واسه همین همه چی برام سواله بجه ها میخواستم عکس بگیرم دستیارش نذاشت میگم که زیاد اخلاق نداره اما تا باز کنه براتون میذارم با اینکه زیاد از عملم نمیگذره اما اگه کمکتون کنه میذارم
پردیس جان دقیقا دکتر منم نذاشت اونموقع عکس بگیرم.سامی همه کاراشو خودش میکنه ودستیار نداره.ولی هربار یه بروشور میده دستت که کارای تا هفته بعدو توش نوشته.کلا بعد سه هفته ام که دیگه ویزیت نداری تا.....سر سال.مگه خودت بخواهی بری که باید مثل بقیه وقت بگیری.
هستس جان مبارک باشه. بسلامتی. منم قبل قالب اجازه ی شستن صورتمو نداشتم. مدام فکر می کردم اینهمه چسب و خون رو چطور میخواد از صورتم جدا کنه. ولی یجوری در حالیکه داشت باهام حرف میزد برداشت که اصلا متوجه نشدم.
هستش جان مبارکه امیدوارم همونی بشه که خودت می خواستی. پردیس جان خوشحالم که از نظر تنفسی بهتر شدی. اما اگه بتونی از قبل و بعدت عکس بذاری که کمک خیلی بزرگی به من حداقل کردی. دوستان توی مطب آقای دکتر منافی میشه ازشون خواست تا عکس بیمارای قبلی ترمیمیشونو بهتون نشون بدن؟ کسی این کارو کرده؟ میخوام ببینم کسی نمونه بینی خودشو برای ترمیم دیده یا نه؟ ممنون