2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851630 بازدید | 9732 پست
لاوین جان دو سال پیش یادمه سه تا از بچه ها با بشارتی ترمیم کرده بودن و خیلی راضی بودن
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
پردیس جان شما که با آقای دکتر منافی ترمیم کردی برگه های رضایت نامه قبل از عملت چه طور بود؟ می خوام ببینم مثل مریم جان که قرار بوده با دکتر زمانی ترمیم کنه که خوشبختانه منصرف شده رضایت نامه های سفت و محکمی بوده یا نه یه چیز روتین بود؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنید یک هفته تو استرس عمل بودم و هر شب خواب دماغمو میدیدم و صورتم پر جوش شد آخرشم هیچی به هیچی بندی از این تعهد نامرو میارم تا باهام همدردی کتید: اقرار و اعلام می نمایم بطوریکه کلیه اقدامات درمانی پزشک مزبور مورد تایید من است و به موجب این سند اقرارنامه که متعاقب عقد لازم (توافقنامه پیوست) از اینجانب اخذ شده و یه صورت شرط ضمن عقد می باشد!!، حق طرح هرگونه دعوی را اعم از حقوقی و یا کیفری به طرفیت پزشک معالج نسبت به نحوه انجام عمل جراحی فوق الاشعار و نتابج حاصله از آن خصوصا تمامی عوارض احتمالی ناشی از عمل جراحی را که همیشه در درصدی در عمل ها وجود دارد و پزشک معالجم به صورت تفصیلی و یا با سوالات خودم برایم توضیح داده،خصوصا با استناد به مواد 60 و 322 قانون مجازات اسلامی و لازم الارعایه دانستن مفاد آن در این اقرارنامه از خود به اقراره سلب و ساقط می نمایم .......
بچه ها منظورم اینه که بینیم شکل خاصی نداشت مثل خمیر له شده بزرگ بود مخصوصا بغل های بینیم خیلییییی ورم داره میخواستم ببینم وقتی گج رو باز میکنه شکل نهایی بینی همونه؟ یا چون من ترمیمی بودم ورم بوده؟ خوده دستیاره دکتر میگففت ورمه اما شماها میگید وقتی گح رو باز میکنه شکل بینی همونه بعدش ورم میکنه
سلام دوستان خوب هستید اگه خاطرتون باشه چن ماه پیش اینجا پست گذاشتم تازه عمل کرده بودم و از عملم راضی نبودم الان تقریبا 6 ماه از عمل اولم گذشته واسه عمل ترمیم شنبه اینده نوبت دارم عمل ترمیمم عمل بسته هست ی طرف از استخون بینیم که خوب تراشیده نشده و کج هست قراره دکترم واسم درستش کنه میخوام ببینم کسی تجربه منو داره؟واسه عمل ترمیم اونم عمل بسته باید همه مراقبت های عمل اول رو انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
پردیس جان تا سه هفته پیش دکتر رفتم تو این مدت دوبار چسبمو عوض کرد.بعد سه هفته یاد داد بهم و تا دوماه خودم زدم. شکل نهایی بینی اصلا اونی نیس که بعد قالب می‌بینی.
ترمیم با دکتر سامی
پردیس جان منظورم دقیقا همون فرمی بود که در موردش گفتی. چون بعضی از دکترا مثل دکتر زمانی که مریم جان گفتن قبل از عمل کلی رضایتنامه میگیرن که اگر در حین عمل مشکلی پیش بیاد به پای قصور و کوتاهی دکتر نیست. پردیس جان حالا از ترمیمت با آقای دکتر منافی چقدر راضی هستی؟
مریمی جان مرسی از پاسخت ،وقتی گچ رو برداشت بهم گفت بهت یاد میدم خودت عوض کن چون خیلی میترسیدم خودم عوض کنم دستیارشم زیاد اخلاق نداره که بم بگم برام عوض کن ..... sara....جان اخه الان زوده برای قضاوت اما از نظر تنفسی انگار بهتر شدم حالا اگه همینطور بمونه اما ظاهری خوب چون بزرگ شده فعلا چیزی نمیتونم بگم یکم ورماش بخوابه ببینم چی کار کرده
سلام دوستان، دکتر مناسب بینی‌ استخونی غضروفی که طبیعی عمل کنه (یعنی‌ قوس نده و سر بالا نباشه) و کسی‌ متوجه نشه عمل کردی، چه کسی‌ را پیشنهاد میدین ؟ در رنج قیمتهای مختلف ... واقعا ممنون میشم اگه رهنمایی کنین. من فعلا امکان مطب گردی ندارم و باید لیست دکترامو از اینجا تهیه کنم. و فک می‌کنم بچه‌ها تواین تاپیک ترمیم اطلاعات خوبی‌ از دکترا دارن.