2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851633 بازدید | 9732 پست
سلام دوست جونا من اولین بار این تاپیک اومدم.....میخام بینیمو عمل کنم.....بینیم گوشتی...و مدل طبیعی شیک دوست دارم .....دکترایی که میخام مطبشون برم...دکتر غلامرضا احمدی.دکتر ابیانه.دکتر خاتمی.....آیا این دکترایی که من انتخاب کردم واسه بینی گوشتی من مناسب هستن؟* اگر دکتر دیگه ای سراغ دارید واسه بینی گوشتی مناسب باشه ...معرفی کنید...ممنونم. درضمن بیشتر از 5الی 6میلیون نمیخام هزبنه کنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان به نظرتون آقای دکتر منافی برای بینی که پره هاش باز شده و مشکل عدم قرینگی کامل رو داره میتونه کاری کنه؟ آقا آرمان شما که اون عکسارو از سایت آقای دکتر منافی گذاشتید موردی رو میتونید بگید که بیماری پره هاش باز شده باشه قبلا و کاملا قرینه نباشه ولی آقای دکتر منافی قرینش کرده باشه؟ واقعا از روی عکس خیلی راحت نمیشه تشخیص داد. دوستان اگه نظری دارید بفرمایید. ممنون
راستی دوستان کسی رو میشناسید که عمل ترمیم با دکتر منافی انجام داده باشه و صد در صد راضی باشه. یعنی تمام عیبهای بینیش رفع شده باشه. آخه اگه یادتون باشه فروغ جان آخرین باری که کامنت گذاشت گفت 70% راضی ام. یعنی کسی 100% نمیشه راضی باشه؟ واقعا به امیدواری نیاز دارم.
Sara جان هیچکس چه از عمل چه از عمل ترمیمی صد در صد راضی نیس.حتی اگه بینی بعد از عملم خوب و بی عیب بشه بازم شخص صد در صد راضی میس چون هرکسی ی ایده هایی داره ک نتیجه عمل همیشه صد در صد بااون ایده ها مطابقت نداره.شمام اگه میخوای ب امید اینکه صد در صد راضی باشی عمل کنی بنظرمن عمل نکن
نازنین 1
من بینیمو 10سال پیش عمل کردم هم ارتفاعش خوب بود هم پر بود امان از اون روزی که خدا عقلتو بگیره 2سال پیش به سرم زد یکمی فقط نوک بینیم رتوش بشه انقدر به دکترم عتماد داشتم که اگه اونروز منافیم میشناختم نمیرفتم تو اتاق عمل بهش هیچی نگفتم که خودش فقط رو نوک بینیم کار کنه اما هم پره هام برش زد هم یه سوهان کشید و ارتفاعشم کم کرد به کل چهرم بد شد فقط 1 بار مطبش رفتم بهش گفتم زدی بینی مارو خراب کردی حالا باید قضروف بزارم گفت دیونه ی دیگه بینی به این خوبی دیگه نرفتم مطبش دیگه اتفاقی که افتاده من دکترمو مقصر نمیدونم خریت از خودم بود وقتی از بینیم راضی بودم نباید میرفتم
Sara جون فک نکنم توی ترمیم رضایت 100درصد وجود داشته باشه.من تا حالا. ندیدم.تو عمل اول هم خیلی زیاد نیس وخیلی بستگی به فرم اولیه بینی داره مخصوصا اگه بینی خیلی مشکل داشته باشه که اصلا فراموش کن که بعد ترمیم عالی بشه.بازم همه چی به خود آدم بر میگرده و میزان مشکل.بعضیا به یه بینی معمولی راضین و کیفشو می برن,بعضیا هم بینی بی نقص میخوان.
ترمیم با دکتر سامی
نازنین جان آقا آرمان مریمی جان از همه تون ممنونم بابت جوابتون. من باید روی خودم خیلی کار کنم. با این روحیه حالا حالاها نباید ترمیم کنم. واقعا حق باشماست. من همه چیو در حد کمالش میخوام. اینجوریم آخرش خودم ضربشو میبینم. بازم ممنونم ازتون
Sara خانوم بدبختی منم در حد کمال میخوام یعنی از 100تا بینی شاید 5 تا پسند کنم همه دوستام بهم میگن حالا اگه عمل کردی باز خوشت نیومد چی واقعان جوابی نداشتم همه چیو میسپرم به دست زمان از فکرشم نمیتونم بیرون بیام
اما آقا آرمان چه میشه کرد. تا آخر عمرمون که نباید با قصه بینی زندگی کنیم. به هر حال باید یه کاری کنیم تا ماجرا تموم شه. با اینکه به جز آقای دکتر منافی پیش دکتر دیگه ای نرفتم ولی واقعا قبولشون دارم. ولی منو اصلا معاینه نکرد. فقط یه نگاه سر سری به صورتم انداخت و گفت 20% بهتر میشه. خیلی تو ذوقم خورد. البته به جز اون نگاه دقیقی که وقتی وارد شدم بهم کرد. امیدوارم همه مون هر چه زودتر ترمیم کنیمو اونقدری موفقیت آمیز باشه که رضایتمون کسب شه و دیگه به ترمیم مجددی فکر نکنیم.
Sara خانوم با منم همینطور بود اصلان معاینه نکرد ببین من عاشق همین کاراشم مثل دکترای دیگه الکی وعده بعید نمیده نمونش رفته بودم دکتر شیرازی اون موقع منافیو نمیشناختم تو مطب یه منشی خیلی خوشگل یه اهنگ لایت خلاصه خیلی زرقو ورق داشت وقتی نوبت من شد رفتم تو گفت برو بشین رو صندلی بعد با چراغ بینیمو معاینه کرد گفت چی میخوای گفتم یکمی ارتفاع بگییره پره هام باز بشه گفت کاری نداره که از گوشت میزارم خیلی اسونه نترس 1دونه عکس ترمیمی بیشتر نداشت نشونم دادم افتضاح افتضاح باور کن قسم میخورم شاید تو کل عمرش 4تا ترمیمی داشته اونم فقط یکیشو من دیدم کسی که میگه عالی میشه باید بترسی و قیدشو بزنی