2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851630 بازدید | 9732 پست
من امروز با دکتر زمانی قرار یود عمل کنم،همه جوره خودمو آماده کرده بودم،صبح که رفتم کلینیک علاوه بر برگه رضایت جراحی چهار تا برگه دیگه دستم دادن گفتن سر فرصت بخون و امضا کن،چهار برگه تعهد نامه که همه جوره مسولیت عملو خودم بعهده میگرفتم،مثلا اینکه طبیب ضامن خسارت جانی یا مالی یا نقص عضو نیست و غیره و غیره،من شوکه شده بودم چون اصلا تو عمل اولم همچین تعهد نامه مضخرفی ازم نگرفته بودن،خلاصه با کادر جراحی صحبت کردم گفتن اینو همه امضا میکنن و نگران نباش اما من ته دلم غوغا بود و گفتم این ننگین تر از قرارداد ترکمانچایه و امضا نکردم و عمل کنسل شد،شما هیچکدوم همچین تعهد نامه ای دیده بودید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم جان به نظرم کار عاقلانه ای کردی. حتی عکس بینی های دکتر زمانی توی سایتشم خوب نیست. من همیشه به همه میگم تا وقتی که صد در صد مطمئن نیستید دست به کار نشید. حالا خوبه که به خیر گذشت. امیدوارم با تحقیق بیشتر دکترتو پیدا کنی. دوستان توی این سایت خیلی در مورد آقای دکتر منافی راضی بودن. یه سری پیششون برو. البته دکتر کلانتر هرمز هم هستن.
پردیس جان بخاطر پیوند ، ورم خیلی زیادی داری.منم شکل بینیم خیلی بد بود قبلا هم گفتم اینجا یه مثلث بود خیلی پایینش پهن بود. بینی خودم اصلا بزرگ نبود ولی بعد عمل خیلیی بزرگ بود.به مرور ورم ها میخوابه. ولی این به مرور خیییییلی طول می کشه دیگه.هزارتا داستان داره اول قوز داره بعدا قوس میشه یا بالعکس.اول بده بعدا خوب میشه یا بالعکس.خلاصه هیچ در موردش قضاوت نکن.
ترمیم با دکتر سامی
مریم جان. این تعهد رو خیلی جاها میگیرن و هیچ چیز خاصی نیست. اما شاید حکمتی در کار بوده که کنسل کردی. بنظر من کارای سایت زمانی خوبه.اگه منصفانه نگاه کنیم بینی های خیلی فاجعه رو خیلی خوب ترمیم کرده. اگه عکسا واقعی باشن. من هیچ سررشته ای ندارم از فتوشاپ.حالا ممکنه چندتا هم خیلی خوب نباشن ولی در کل از نظر من خیلی خوبن.
ترمیم با دکتر سامی
مریم جان بنظرمن کار خوبی کردی ک کنسل کردی.من حتی اگه عکسای سایتشم فتوشاپ نباشه بازم قبولش ندارم و کارش خوب نیس.همه بینی ها مصنوعین و کاملا تابلو.بنظرمن بیشتر تحقیق کن و تو انتخابت دقت کن
نازنین 1
بچه ها اون موقع ها بشارتی هم خیلی خوب ترمیم میگرد الان انگار طرفدار نداره نه؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
لاوین جان اگه می خوای آقای دکتر منافی عکسای بیشتری بذاره توی سایتش قسمت انتقادات و پیشنهادات برو مطرح کن. من براش پیغام گذاشتم ولی ترتیب اثر نداده. شاید اگر تعداد زیادی برن و پیشنهاد بدن این کارو انجام بده. شاید هم خیلی از بیمارای ترمیمیش راضی به گذاشتن عکسشون توی سایت آقای دکتر نیستن.چون توی همون فرم اولیه که برای ویزیت میرید ازتون میپرسن که آیا راضی هستید که چنانچه با دکتر عمل کردید عکستون توسط دیگران رویت بشه یا نه.