2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851653 بازدید | 9732 پست
مریم جان منافی اهل کوچیک کردن بینی نیس و خودتم ک دیدی بینیا تپل بودن.پس اگه بینی قلمی و ظریف دوس داری منافی نمیتونه گزینه خوبی برات باشه و منافی چون کار پیوندش خوبه بیشتر مریضاش برای بزرگ کردن بینی یا پر کردن کیلیپسی پیشش میرن و فک کنم کسی رو برای کوچیک کردن بینی قبول کنه
نازنین 1
بعضی وقتا حتی با گذشت چندسال تو بعضی از قسمت ها ورم نمخوابه و دکتر مجبور میشه امپول بزنه و بیمارایی هستن ک انقد ب دکتر گیر میدن ک بینیم اینجوریه و اونجوریه و ورمش نمیخوابه و ....دکتر مجبوره از امپول استفاده کنه.ولی دکترایی هم هستن ک از همون ماهای اول شروع میکنن ب امپول زدن.ولی در هر صورت تزریق کورتن خوب نیس برای بینی.من اکثرا دیدم ک منافی دگزای عضلانی برای کاهش ورم ب بیماراش میده
نازنین 1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروغ جان خیلی خوشحالم که راضی هستی عزیزم. امیدوارم به مرور بهتر بشه و رضایتتم کامل شه. میشه بگی بینیت مشکلش چی بود؟ یعنی مثلا دو طرف پره های بینیت مثل هم نبود؟ دکتر اولت پره هاتو باز کرده بود؟ برات درخواست دوستی دادم. لطفا اکیش کن.
پردیس جان مبارک باشه عزیزم. امیدوارم نتیجه همونی بشه که میخوای و عیبهای بینیت کاملا رفع شه. پردیس جان مشکل بینی شما چی بود؟ هزینه ترمیمت چقدر شد؟ راستی درخواست دوستی بهت دادم. ممنون میشم اکیش کنی.