قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مریمی جان مرسی از جوابت. برای چربی مثلا با گرم کردن و فیزیو میشه کمش کرد اما در مورد ژل اینطوری نیست. برای لب هم تنها چیزی که به کار میاد ژله. نازنین جان من فقط میدونم حق گذار جراح پلاستیکه. ازش کاری ندیدم.
سمیرا جان نک بینیت یکمی ورم داره ولی اون جوری نیست که بگی حتما باید ترمیم کنی ممکن ترمیم کنی عالی بشی ممکن است خراب بشه در کل ترمیم ریسکه به نظرم تا 6 ماه دیگه اصلا دست نزن ورمش مسلما بهتر میشه اون وقت اگه دیدی بازم راضی نیستی با خودت نمی تونی کنار بیای اون وقت تصمیم بگیر که ترمیم انجام بدی یا نه . الان اصلا ذهنتو مغشول نکن . موفق باشی عزیزم
ماهی تنگ بلور عزیزم نک بینیت یکمی پایین میاد که بینی طبیعی تر میشه به اصطلاح افت میکنه سعی کن به خودت انرژی مثبت بدی قرار نیست بینیت فرورفتگی ایجادبشه تیغه که از اول کج باشه نشون میده چون تجربش دارم بهت میگم تا 6 ماه بینی تقریبا جا افتاده خیلی بیشتر از ورمات رفته خیلی ورم نداری فقط یکمی نک بینی ورم داره .
دوستان دیروز یه بینی خیلی خوشکل از دکتر حسین حق شناس دیدم خیلی قشنگ بود ولی فکرکنم قیمتش بالا هست . دکتر حق شناس معروف به این که چهره عوض کنه . یه بینی ظریف وقشنگ سربالا نبود قوس ملایم داشت اصلا به پره دست نزده بود بخیه نداشت ازداخل جمع کرده بود خانمه گفت 4 سال عمل کرده ولی قشنگ بود .دکتر فوق تخصص جراحی پلاستیک وزیبایی هست
بانو منیر جون مرسى از حرفات عزیزم دکتر میگفت 80 درصد ورمت خوابیده نوک بینیتو نمیشه دست کارى کرد و کلى اراجیف دیگه تحویلم داد که یعنى ترمیم نمیکنم منم بازم صبر میکنم امیدوارم خوب شه چون واقعا رو اعصابم تاثیر گذاشته راستى بانو منیر جون از دکتر فرشید محبوبى راد چیزى میدونى؟ و اینکه من اگر بخوام با همین دکترى که عمل کردم ترمیم کنم باید هزینه بپردازم؟؟آخه یه جا شنیدم دکترى که بیمارش از بینیش ناراضى باشه هزینه ترمیم نباید بگیره
سمیرا جان فکر کنم دکترای بهتر از دکترمحبوبی راد هم باشن برای ترمیم برای ترمیم پیش هر دکتری نمیشه رفت باید پیش کسی بری که اولا ریسک کارش کمترباشه ثانیا با سلیقت بیشتر جور باشه. برای ترمیم با همین دکتری که عمل کردی فقط باید هزینه کیلینیک بدی که الان حدود 1 تومن هست . ولی تجربه ثابت کرده دکتری که یک بار باهاش عمل کردی وناراضی بودی بار دوم پیشش نرو چون از دستش کاری برنمیاد . بینییت بینی بدی نیست خوبه خیلی اورژانسی نیست که بگی حتما باید عمل کنی . موفق باشی عزیزم
دکترمحبوبی راد بینی قوس دار میکنه سربالا ، یه سبک خاص خودش که هرکسی نمی پسنده من دوست ندارم کاراشو ولی ممکنه یکی دیگه خوشش بیاد. ولی من شخصا حاضر نبودم مشاوره پیشش برم چه برسه ترمیم . ولی اگه شما خوشتون میاد میخوای برو کاراش ببین
ممنون بانو منیر جون پروا جون :) میدونین الان تیغم به گفته ی دکتر دیگه ورم نداره اما نوک بینیم۳۰ درصدش ورمه من هم همش میترسم ورما بره با مشکلات عجیب غریب رو برو بشم از اول هم از همین میترسیدم نه از عمل و چیزای دیگه برام سواله ارتفاع بینیم تا صورتم هم کم میشه بنظرتون؟
عزیزم مرسى از راهنماییت امیدوارم بهتر بشه و راستشو بخواى خودمم با ترمیم موافق نیستم امیدوارم بینیم بهتر از اینى که هست بشه آره دکتر محبوبى زیادى عروسکى میکنه که منم نمیپسندم فقط چندتا نمونه اى که تو عکساى اینستاگرامش دیدم طبیعى بود وگرنه اکثرا عروسکى و قوس دارن