2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851665 بازدید | 9732 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دینا جوون عزیزم متوجه هستم آلان ناراحتی،اون فرورفتگی نمیدونم چقدره چون توی عکس اون قدر مشخص نیست ،ولی اگر واقعا می خوای با عمل درست بشه چند بار برو پیشش،اگر قبول کنه بدون پول عمل میکنه.البته میتونی دکتر های دیگه ای که دوستان بهتر میدونند کدوم ها بهترند یا اینکه این تزریق ژل رو که منیر جون میگن دیدن که درست شدن رو با دکتر مربوطش صحبت کنی و اگر صلاح دیدند انجام بدی. ولی بازم میگم خیلی پیدا نیست عزیزم میتونی مثبت تر فکر کنی همه زندگی یه فرورفتگی نیست همه چیز این بینی نیست.به نظر من یه چند وقتی ذهنت رو آزاد کن به چیز های دیگه فکر کن اگر بعد از اون مدت هنوز فکر میکردی بینیت اذیتت میکنه یه اقدامی بکن. موفق باشی دوست خوبم.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
دینا جان من از دکتر منافی پرسیدم چربی میتونه جای فرورفتگیها رو رفع کنه؟ گفت اصلا چربی روی بینی هیچ کارایی نداره. در مورد ژل هم اصلا ازش نپرسیدم. چون خودم شخصا به ژل اعتقاد ندارم. فکرم نمیکنم ژل گزینه خوبی باشه چون عوارضش زیاده. یه خانومی مطب دکتر منافی دیدم مثل شما یه کوچولو کنار بینیش تو رفتگی داشت. می خواست با دکتر ترمیم کنه.
Sara..جون فروغ بینی بعد ترمیمش زمین تا آسمون فرق کرده,غضروف ,تیغه ,سر بینی خیلی تغییر خوب کرده ولی گاهی به تاپیک سر میزنه.براش پیغام بزآری میاد.خوب نمیتونم شرح بدم.باید خودش بهت بگه. راستی چرا تزریق ژل عوارض داره?هنوز اون لینک تزریق که گذاشتی رو نخوندم.مرسی
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان بینی خیلی جای حساسیه. حتما میدونی که کلی حفره های سینوسم اطرافشن. این ژلها حرکت میکنه و خب معلوم نیست چه عوارضی داره . ژل پاژو همه یادشونه. این ژل 8 سال پیش اومد و چند وقت بعدش بیماری نبود که با تزریقش عارضه نداشته باشه. در ضمن تخلیه این ژل کاملا امکان پذیر نیست. جدیدا ژلایی اومده که خوبه ولی خب هیچی چربی بدن نمیشه. چربی بافت زندست که بعد از ورود به بدن هیچ مشکلی درست نمیکنه و بدن بهش حساسیت نشون نمیده. اما خب ژل اینطور نیست. دکتر منافی هم در مورد چربی برای بینی گفتن کارایی نداره ولی برای پر کردن صورت مناسب ترین گزینست. ممنون که از فروغ گفتی. راستی با این تغییرای مثبتی که گفتی پس چرا فروغ فقط 70درصد از ترمیمش راضیه؟
Sara .جون ممنون از توضیحاتت.متاسفانه فروغبا نام کاربری قبلی تو لیست دوستام بود ولی.الان نیست. اگه به صفحات قبل نگاه کنی همینا رو گفته که 70درصد راضیه ولی یه سمت بینی فرورفتگی داره که خیلی ازش ناراضی بود و میگف که دکتر میتونسته چرا این قسمتو غضروف نذاشته. ولی همه گفتیم که تغییرات خیلی خوبی داشته.خوب آدم وقتی با دکترای خوب عمل میکنه و هزینه زیادی هم متقبل میشه طبیعیه که دلش بخواد بینیش بی عیب باشه. ولی خب ترمیمیه دیگه 70درصد رضایت یعنی ترمیم موفقیت آمیز.امیدوارم حرفای فروغو خوب.منتقل کرده باشم.
ترمیم با دکتر سامی
خیلی عالی میشد اگه میشد یه ژلی بود.که بعضی ایرادای بینی رو برطرف میکرد.الان مشکل تمام کسایی که بینیشون کلیپسی شده بود حل شده بود.حتی اگه موقت هم بود خوب بود...
ترمیم با دکتر سامی
تزریق چربی هم از بدی هاش اینه که چربی حرکت میکنه در بعضی موارد از جملش مثلا عروس ما که چربی به گونش تزریق کرده بود که بعد حرکت کرده رفته روی شقیقش بعد ۲ سال با اینکه میگن جذب میشه و ... اما این یه کوچولو اونجا هست که تو ظاهر هم مشخصه یا یه خانومی بودن که بخاطر چربی سینه که تزریق کرده بودن و حرکت کرده بوده مجبور به عمل برای تخلیش شدن خلاصه همچین عالی نیست این کارم
خانوما من فردا بینیم شش ماهه میشه :دی میخوام بدونم تا یک سالگی بینیم ارتفاع نوک بینیم تا صورتم چقدر کم میشه بنظرتون؟ چون دکتر گفته ۳۰٪ نوک بینیم هنوز ورم داره چقدر بینیم پایینتر میاد بنظرتون؟ بازم ممکنه یه چند وقت دیگه رو بینیم خدایی نکرده فرو رفتگیی چیزی ایجاد بشه؟ ممکنه بینیم یهو کج بشه؟ :-؟