2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851823 بازدید | 9732 پست
اون تاپیک قبلی خیلی اطلاعات مفیدی داشت حیف شد به خاطر بعضی مسایل ترکید من 5 سال پیش عمل اولمو با منافی انجام دادم بینیم نه غوز داشت نه افتاده بود اکثر بچه ها عکس بینیمو دیدن فقط یه کم ظریفکاری میخواست.من اول دوست داشتم با کلانتر عمل کنم 5 سال تمام مطبش رفتم ولی دکتر قبول نمیکرد منو عمل کنه میگفت همه تناسبات لازمو تو داری و من به بینیت دست نمیزنم.خلاصه چرخ روزگار مارو چرخوند و انداخت مطب منافی بعد عمل اولم بقدری بینیم بد شده بود که خود منشی دکتر زنگ زد گفت دکتر گفته بیا بینیتو ترمیم کنم که ای کاش دوباره اون اشتباهو نمیکردمو نمیرفتم. ایرادای عمل اولم کلیبسی شدن شدید سمت راستم بالا پایین شدن محسوس سوراخای بینیم ارتفاع خیلی زیاد بینیم چسبندگی ایرادایی که بعد ترمیم دارم خالی شدن سمت راست بینیم که اکثر دکترایی که رفتم یه نظر گفتن پیوند غضروف از گوش دارم کج شدن تیغه بینی ناهماهنگی غضروف نوک بینیم و پهن شدن تیغه کلا منافی چه عمل اول چه ترمیم یه الگوی خاص داره عمل اولیاش یه سبکه ترمیمیاشم یه سبک دیگه ترمیمیهای دکترای دیگرو خوب میتونه انجام بده ولی ترمیمای خودشو باز ایراد میذاره عمل اولش 70 درصدشون به ترمیم میکشه ترمیمیهاشم 50 درصد به روتوش من شبرنگ ارکیده کاوه کاربرایی بودیم از اون تاپیک که عمل اولمونو با منافی انجام دادیم و کاملا ناراضی بودیم دوتا کاربرم بودن که با منافی ترمیم کردن که اونا هم به شدت ناراضی بودن.یکیشو اگه اشتباه نکنم اناروفیا بود که غضروفای پیوندیش همه تحلیل رفته بود یکی هم عسل نمیدونم چن که اونم بینیش کج شده بود و تیغش حسابی پهن من احترام زیادی برا منافی قایلم چون واقعا کارای بینظیری ازش دیدم ولی خوب کاراشم بی ایراد نیست.امیدوارم با دید باز دکترتونو انتخاب کنین و به حرف بعضی از کاربرای منشی نما که میان میگن وایییییی فقط منافی اگه تو دنیا یه دکتر باشه اونم منافیه و من حتما با اون عمل میکنم گوش ندیدن .برین مطب کاراشو ببینین شاید شما هم اصلا سبکشو نپسندین
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
البته اینو بگم بینیهایی که واقعا داغون بودن مثل مریضای دکتر لاهوتیو دکتر خیلی هنرمندانه براشون ترمیم میکرد.البته اونا هم بینی پرفکتی نمیشد ولی نسبت به قبلشون عالی بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه ایراد از کار خودش باشه هزینه ای نمیگیره ولی کلینیکو باید بدی درضمن اخلاق دکتر قبل و بعد عمل زمین تا اسمون فرق میکنه.بعد عمل دیگه اصلا شاهد اون حوصله وصبر دکتر نیستین
Maryam خانوم شما نزدیکه 1سالی میشه که میگی منافی بینی منو خراب کرده هیچ وقتم عکسی از بینیت نزاشتی یا اگه گذاشتی من که ندیدم من اصلان باور نمیکنم اگر میشه یه عکس فقط از بینیت بزار کله صورتتم شطرنجی کن این فقط به من کمک نمیکنه بلکه به همه که اینجا هستن کمک میکنه
اقا ارمان تمام کاربرای قدیمی منو دیدن.از این تاپیکم مریمی که با سامی عمل کرده و سارا منو از نزدیک دیده.عکس قبلو بعدمم بانو منیر دیده.اونا میتونن نظرشونو همینجا بگن
در ضمن اینجا تنها کسیم که از کارای منافی تعریف میکنه زیاد منم چون واقعان دوست دارم سبکاشو این منشی نما یعنی چی از کجا معلوم شما خودت منشی نما نیستی و نمیخوای اقا منافیو بد جلوه بدی بعدشم منافی اگه سرش خلوت تر باشه من با خیال راحتر ترمیم انجام میدم پس چیزی واسه من نداره
بچه ها توروخدا تا یکی میاد نظر میده متهمش نکنید به منشی بودن.باباجان خوب راضی نیس از کار دکترش. زور که نیس.همه که نباید هم نظر ما باشن.منم خیلی کار خوب از منافی دیدم.مریم هم که کلی در مورد لیفت و سایر کارای زیباییش تعریف کرد اما از بینی خودش راضی نیس.عکس گذاشتن اینجا هم برای بغضیا مشکل ساز شده.هرکی عکس نمبذاره دلیل بر عدم صداقتش نیس.
ترمیم با دکتر سامی
من خودم عکس گذاشتم الان پشیمونم.مگه خیلی ماسکه کنی بزاری.فردا عکست معلوم نیس از.کجا سردرمیاره.اما اگه خوب ماسکه شه هم به دیگران کمک میشه هم امکان سو استفاده از بین میره
ترمیم با دکتر سامی
من اصلا تعصبی رو دکتر خاصی ندارم ولی تا اینجا که تحقیق کردم به این رسیدم که منافی مخصوصا تو ترمیمی از بقیه بهتره ولی نمیدونم چه جوری میشه دکتری که حداقل اکثریت موافقن که عمل ترمیمیش خوبه (حتی خود شما هم گفتی)انوقت واسه عمل اولش یا ترمیمی مریض خودش نتونه خوب عمل کنه مگه بیمار خودش با بیمار دکتر دیگه فرق میکنه
Almin همین چند ماه پیش که مطب منافی بودم یه دختره امده بود پیشه منافی عمل کرده بینیش خوب بود میگفت امدم ترمیم کنم گفتم مگه ایرادش چیه گفت نگاه کن این استخونه بینیم با این سمتش نمیخونه بخدا هیچ ایرادی نداشت من همونجا اگه میشد حاضر بودم 15میلیون بهش بدم بینیشو با من عوض کنه بعضی ها ایرادای الکی میگیرن