2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
باورتون میشه من در ۱۸ سالگی بدون دیدن نمونه کار ازش وقت عمل گرفتم و هیچ نظری هم در اینمورد که میخوام بینیم چطوری بشه ندادم!!البته خداروشکر مشکل تنفسی ندارم ولی از ظاهر بینیم ناراضیم.کلانتر اصلا دست به پره بینی نمیزنه و همین باعث میشه بینی پهن تر از گذشته به نظر بیاد .
بچه ها از نظر من بینی خیلی طبیعی خوب نیست باید نرمال باشه من مطب منافی که بودم یه پسره انقدر بینیش گنده و نوکش پایین بود که من بینی الانمو ترجیح میدم به اون پسره اخه ادم واسه چی پس عمل میکنه اگه کسی میخواد عمل کنه دنبال بینی خیلی طبیعی هست خوب عمل نکنه بینی خوده ادم طبیعی دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نازنین جان .البته همون موقع که برای چکاپ میرفتم پیشش کلی بهش غر زدم و ایراد گرفتم از بینیم ولی کاملا بی تفاوت و خونسرد برخورد کرد.میدونم الان هم اگه برم پیشش احتمالا قبول نمیکنه ترمیم کنه.خواهر دوستمم بینیش پهن و بزرگ بود بعد عمل به اونم گفت عمل نکن.البته تمایلی هم ندارم با خودش ترمیم کنم اگه میتونست همون بار اول خوب درمیورد بینیمو.
شیرین جان دکتر کلانتر خوبیش اینه که هرچند ممکنه ازش راضی نباشی ولی آسیب غیر قابل جبران به بینی نمی زنه راستش من با عمل مجدد با دکتر اول در صورتی که کلا با بینی مشکل داری مخالفم چون خودم خیلی از این کار ضربه خوردم یه موقع راضی هستی از کلیت بینی ولی اشکالهای کوچیک داره خب منطقیه که بری با دکتر قبلی روتوش کنی ولی وقتی کاملا ناراضی هستی در بهترین حالت سلیقه ات با سبک دکتر نمیخونه
کلا سجادیان ترمیم را راحت قبول نمیکنه اگر قبول کنه میتونی مطمئن باشی بینی ات از قبلش بهتر میشه ولی اینکه راضی باشی یا نه به توقعت از ترمیم برمی گرده تجربه اش هم نسبتا کمه به عنوان یه جراح خیلی جوونه چه برسه به جراح ترمیمی منتهی اعتماد من را کامل جلب کرد که میتونه بینی من را تا حدی که انتظار منه درست کنه
مرسی سارا جان که وقت گذاشتی و جوابمو دادی.منم با نظرت موافقم حداقلش اینه که از لحاظ تنفسی مشکلی ندارم.ولی سبک عملشم اصلا نمیپسندم.سر بینیمم انقدر سفته که فکر کنم غضروف مصنوعی گذاشته.حتی از من اجازه هم نگرفت.و ساپورت بعد عملش به نظر من در حد صفره .خیلی خوبه که سجادیان حداقل به خواسته مریضش اهمیت میده
از لحاظ تنفسی شما مشکلی نداری؟ناراضی یابینی بد هم دیدی تو کارای سجادی؟اگه کلانتر غضروف مصنوعی برام گذاشته باشه به نظرت چه کاری انجام میده سجادیان؟ایندفه دیگه میخوام حسابی تحقیق کنم بعد عمل کنم.نمیخوام عجله کنم.اگه ببینم نمیارزه اصن عمل نمیکنم
شیرین جان به نظر من خیلییییی بعیده که دکتر کلانتر غضروف مصنوعی بزاره سر بینی من هم سر عمل اولم سفت بود الان هم سفته به خاطر پیوند غضروف اینطوریه دیگه غضروف مصنوعی خیلی منسوخ شده و کمتر دکتری استفاده می کنه من مشکل تنفسی ندارم تنفسم بهتر هم شده نسبت به قبل از ترمیم ناراضی هم یه بار یه دختره را تو مطب دیدم می گفت بینی ام فرقی نکرده تازه عمل کرده بود البته ولی بینی خراب انصافا ندیدم به چشم خودم تو تاپیک جراحی بینی ٣ دو تا کاربر بودند که ناراضی بودند یکیشون به خاطر اینکه می گفت نوک بینی گرد برام دراورده و بهم نمیاد و اونیکی هم دقیقا یادم نیست مشکلش چی بود فقط می دونم بینی هاشون خراب نبود همه دکترها ناراضی دارند همین دکتر کلانتر امید خیلی هاست برای ترمیم ولی شما ازش ناراضی هستی کار خوبی می کنی تا به دکتری اطمینان کامل نکردی عمل نکن شده ١٠ بار هم برو مطبش به جشم خودت عمل کرده ها را ببین که ببینی که اگر خدای نکرده جز کارهای خوبش نشی چه طوری میشی