2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862951 بازدید | 9716 پست
http://8pic.ir/images/u7it659bqooeti3wogur.jpg اینم عکس قبل از عملم. ببخشید بهترنداشتم که بتونه قوزمو خوب نشون بده . از تمام رخ زیاد تغییر نکرده. فقط نوکش رفته بالا: http://8pic.ir/images/t0wvz8qlamryqy177s43.jpg
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
راستش من از این دکتر فروهنده خوشم اومد. فقط عیبهای بینیمو برداشته. واقعا زیاد دستکاریش نکرده. قوزمو برداشت و نوک بینیمو اورده بالا اونم کم نه خیلی زیاد و بد. برای خواهرم رو هم دقیقا همینطور. فقط ایراداشو برداشته. البته خودم خیلی تاکید کردم طبیعی باشه و تقریبا طبیعی هم در اورده. و خودش بم میگفت اگه زیاد دست بزنم بعد عمل بینی افت میکنه. دختر عمه من عمل که کرده بود خیلی بینیش قشنگ بود اما بعد از 4 سال الان جلو بینیش افت کرده. البته اون شهرستان با یه دکتری عمل کرده فکر کنم به نام سلطانی. امیدوارم مال من و خواهرم افت نکنه. البته خواهرم الان 2 ساله عمل کرده همونطوریه و خیلی شیکتر از قبل هم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی مامان سلما.ای وای سلطانی؟من کاراشو دوست نداشتم.میشناسمش.در کل بینی یکم افت به پایین میکنه اما بازم بهتر از سر بالاست.من چقدر تو تاپیک جراحی 3 از فروهنده بد شنیده بودم!! اره مریم کاش عمل اول منم با سامی بود البته یهو قیمتو بالا برده پارسال 4ت بوده.اما چیزی که معلومه و همه تو مطب سامی اشاره کردن نوک بینیمه که گفتن بی حالته .منم گفتم نههه خوبه.الکی خودمو محکم نشون دادم گفتم قوسشو نمیپسندم همین
فارن منم وقتی دو سه روز مونده بود به عملم کلی دلم ریخت. یه خانمی بود که هی بم گفت پیش فروهنده نرو بدبخت میکنه و افتضاحه از 10 تا کار یه کارش خوب در میاد. ولی من رفته بودم مطبش همه میگفتن خیلی خوبه و راضی هستیم. من رفتم عمل کردم به امید خدا. حالا ممکنه واقعا اینطوریه که بیشتر اونایی که عمل میکنن ناراضین. ولی خداییش من راضیم. به جز اون قوزه که امیدوارم بره
کسی میدونه دکتر سعید عباس زاده هنوز عمل انجام میده یا نه؟ اگه اطلاعاتی دارید میشه بگید
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
بچه ها من هر روزگرىه مىکنم بخاطر دماغم ىکسالو ى ماه از عملم گدشته گرىه اىرادى داره؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه ها کمکم کنىد رخ بىنىمو اىنقدتراشىده شما باورتونه چسبده به گونه هام وحشتناکه.کى اىن مشکلو داشته؟

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

عسل جون برا چی‌ گریه آخه! خدایی نکرده مرگ که نیست چاره نداشته باشه، میری ترمیم میکنی‌ خوب می‌شه! دوست خواهرم بینیش خیلی‌ کوچیک و کم ارتفاع شده بود مثل بینی‌ فیلیپینی‌ها حتا ظریفتر رفت ترمیم پیش همون دکتر خراب کار خودش، با غضروف گوشش بینیشو بزرگ کرد این دفعه من دیدمش خودش باز زیاد راضی‌ نبود اما به نظر من خیلی‌ بهتر شده بود دوبرابر بینی‌ قبلیش شده بود ولی‌ بازم کوچیک بود دیگه تصور کن بینیش چی‌ بوده!! تازه دکترش خوب نبود، تو یه دکتر خوب پیدا کنی‌ حتما خوب می‌شه مثبت فکر کن عزیزم
سلام نگین جان من از برادر همسرم(پزشک متخصص هستن) که مهمونمون بودن پرسیدم بحث بینی شد یاد سوال شما افتادم. گفتن اگه زخمش بسته شده باشه(یعنی روی محل باز پوست دراومده باشه با یه پزشک متخصص پوست یا خود جراح بینی میتونین مشورت کنین. اگرم که زخم بازه هر پزشک جراحی میتونه اونو بخیه کنه تا دوباره جوش بخوره. که فکر کنم با توجه به 2 سالی که شما از عملت گذشته مورد اول باشه
لبخند جون من هر دکترى رفتم قبول نکرد جز بشارتى.من اعتماد بنفس ندارم ادما رو نگا کنم همش از همه فرار مىکنم دوستدارم به عقب برگردم.لبخند من اىن عمل سومم مىشه.از رخ کاملا صافه بهد به سر بىنى مىرىه ى گوشت گرد نافرم مثلا نوکشه.پره هوشم اصلا تفىک نشده .اصلا انگار نه انگار عملشدم.همه مىگن خدا لهت صبر بده اگر ارتفاعش بىاد بالا سوراخاش باز بدجور مىاد,بالا.چطورى غضروف بزار اما نوکشو بالا نبره

عسل 44فکر کنم با فونت عربی تایپ میکنی نمیشخه خوند؟عکستو ببینیم.سامی که خیلی ترمیم میکنه. عمل 3چرا؟عسل تهرانی؟چند روز پیش 1دختری که پیش محبی عمل کرده بود میگفت که 1دکتری 1خانمیو فرستاده بود پیش محبی که اگه محبی بتونه عملش کنه پس حله در غیر این صورت هیچ جای دیگه نره.میگفت استخون از کنار بینیش زده بود بیرونو بینی انقدررر کوچیک بود که نگو.عملش موفقیت آمیز بود.حالا من تو اون تاپیک مزخرف جراحی 3 چقدر بد شنیدم از محبی.باید واقعا رفت مطبو دید.به نظرم اونجا دخترای زیر 20سال جمع شدن که فقط بگن وای 1قطره خون از بینیم اومد.وای نخ از بینیم آویزونه.من امروز آدامس خوردم.انقدر نظراتشون الکی بود و من نصف دکترارو اونجوری خط زد