2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
اره شنیدم کاراش فقط پر ورمه ولی دکتر دقیقیه من باهاش مشاوره کردم حتمااا اونجا ورمه ، اگه با فوتو شاپ برامدگی رو برداری میتونی ببینی بینیت چجوریه، اشالله زود بره ورماش، ولی انگار سجادیان امپول میزنه واسه ورم، شما امپول نزدی؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سارا یه نکته مثبت دیگه تو عکست اینه که چهره جدیدت کم سن تر از چهره قبلیت میزنه ، البته درسته نیم رخه ولی خوب معلومه این تاثیر مثبت رو داشته
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم چهره ام کم سن تر شده برای من دو بار تزریق انجام داده و گفت دیگه لازم نیست اون برآمدگی نبود اولش جاش یه قوس ملایم بود امیدوارم بره و اون قوس ملایمه دوباره خودش را نشون بده
خانوم فرن : شما نهایتا میتونین از این ناراحت باشین که بینیتون اون بینی ایده آلی که مد نظرتون بوده نشده، یا اینکه مثلا بینی خودتون قبل از عمل از این بینی بهتر بوده. ولی بینیتون به هیچ عنوان یه بینی افتضاح و یا حتی بد نیست که بخواین خودتونو به خاطرش اذیت کنید، چرا بعضیا بعد از 7 ماه بینیشون هیچ ورمی نداره و فرم داره قشنگ؟ خب چون جنس پوست و نوع بینی اون بعضیا نازک بوده و استخوانی و جنس پوست و نوع بینی شما ضخیمه و گوشتی، عمل بینی رو هر شخص و بدن و پوستی پاسخی متفاوت میده، پس اینقدر خودتون رو با سایرین و بینی هاشون مقایسه نکنید تا کمتر اذیت بشید، بعدم تو عکستون کاملا مشخصه که فقط ورم یک سوم بالایی بینیتون کاملا فروکش کرده و دو سوم پایینی بینیتون سرشار از ورمه، خود من با اینکه 25 ماه گذشته از عملم نیمه ی بالایی بینیم پوستش چسبیده به بافت و نیمه ی پایینی پر از ورمه هنوز، نوک بینیم هم انگار یدونه تیله کاشتن که یه مقدارش غضروفه و یه مقدارش هم ورم. اونوقت شما تو ماه 7 اینقدر بی تابی میکنید و نگرانید الکی.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
سارا جون، به نظر من که اون برآمدگى مى ره، اگه نره بازم خوبه. دوست منم بینى منو دید، گفت این که هنوز کجه! تنها چیزى که بعد ترمیم خودم راضیم اینه که صاف شده، اونم این مى گه نیست! بعضیا نمیدونم چرا نظرشونم نخواى باید برن رو اعصابت! به نظر من بچه ها اصلاً از دور و بریها نپرسین نظرشون رو! آخه بعضیا دوست دارن استادى و تجربه شون و نکته سنجیشون رو نشون بدن ! این دوست منم از این اخلاقا داره. مهم اینه بینى رو چهرتون تأثیر مثبت بذاره و ایراد اساسى یا تنفسى نداشته باشه.
مرسى عزىزم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

من به یه چیزی ایمان دارم ...خیلی از کسایی که نمی تونن شادی ما رو ببینن و سعی می کنن از یه مساله فقط ایرادا رو در بیارن و اظهار نظر کنن به اون چیزی که ما داریم حسودی می کنن . حالا اون مورد می تونه عمل بینی باشه، یا هر مورد دیگه. من با این مساله زیاد روبرو شدم. گاهی با یه لبخند و یه حرف کوتاه اما موثر حالشونو بگیرید. قبلا فکر میکردم بابت بینیم باید به همه توضیح بدم.الان متوجه شدم همچین تعهدی ندارم.
ترمیم با دکتر سامی
یاس کوچک نکته سنجی رو خوب گفتی.بعضی ها میخوان تو هر چیزی اوستایی کنن و فک کن که این افراد ترمیم را قراره با عمل اول مقایسه کرده، سپس اظهار نظر کنن.چه شوددددد
ترمیم با دکتر سامی
آقای در انتظار بخدا بینیم استخونی بوده.اشتباهتون همینه دیگه.بینی من گوشتی با پوست ضخیم نبوده که!!باید حداقل اندازه قبل عمل باشه اگه ورمه نه 6برابر قبل از عمل.اخه کی بینیرو بزرگتر از سابقش میکنه.هرکی منو میبینه میگه بینیت چقدر گوشتی بوده که حالا اینه.دکتر یحیوی گوشتی رو کرده نخود.بعد من شدم گوشتی. همون خانم بیچاره که 1سال ورمش نرفته بودو عمل کرده نه تنها ورم نرفته نوک بینیش کج شده بیچاره خون گریه میکرد