قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
پردیس جان من مشکل تنفسی داشتم یه زائده هایی توی بینی ام بود که غضروفهایی بود که نمی دونم دکتر قبلی به چه نیت اونجا گذاشته که از داخل بینی زده بود بیرون و باعث شده بود راه تنفسم تنگ بشه دکتر سجادیان گفت ترسیدم بهشون دست بزنم تنفست بدتر شه فقط با بخیه یه کم کشیده داخل تر نتیجه اینکه کوچیکتر شدند و راه تنفسم بازتر شده فکر کن قبلا یک سوم راه نفسم باز بود الان نصفش بازه امیدوارم بهتر هم بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پردیس جان من قالب را که برداشتم عاشق بینی ام شدم انقدر عالی و خوشگل بود یه قوس خوشگل و ملایم هم داشت که این برجستگی بعد از یه ماه ظاهر شد و قوس بینی ام را پر کرد
دکتر قبلی به هوای عروسکی کردن یه قوس خیلی شدید به بینی ام داده بوده قسمت استخونی بینی یا همون ریشه بینی را به هوای اون قوس به شدت تراشیده تو قسمت پایین بینی اون قوس زیر پلی بک پنهان شده بود تو ترمیم دکتر این قوس را پر کرد و پلی بک را از بین برد
اخه مال من هم همچین قوسی داره تازه بدتر فقط بدشانسی من اینه که دکترم هیچ غضروفی برام بجا نذاشته که بخوام ترمیم کنم، سارا جان درمورده کاووس مشیری چیزی شنیدی؟
پردیس جان سجادیان را نمی شناسی فکر کنم کلا هیچچچچچچچ قولی به من نداد تازه قبل از عمل نزدیک بود کتکم هم بزنه قبل از بیهوشی بهم گفت ببین من همه تلاشم را می کنم ولی هیچ قولی بهت ندادم ها ولی بعد از عمل ساپورتش عالیه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
عسل جان ترمیمی راحت قبول نمی کنه ها این http://www.dramirsajadian.com/ سایتشه ببین اول اصلا از سبکش خوشت میاد این هم شماره مطبش که صبح ها 10 تا 12 باید زنگ بزنی برای وقت گرفتن 22382511