2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
پردیس جان من مشکل تنفسی داشتم یه زائده هایی توی بینی ام بود که غضروفهایی بود که نمی دونم دکتر قبلی به چه نیت اونجا گذاشته که از داخل بینی زده بود بیرون و باعث شده بود راه تنفسم تنگ بشه دکتر سجادیان گفت ترسیدم بهشون دست بزنم تنفست بدتر شه فقط با بخیه یه کم کشیده داخل تر نتیجه اینکه کوچیکتر شدند و راه تنفسم بازتر شده فکر کن قبلا یک سوم راه نفسم باز بود الان نصفش بازه امیدوارم بهتر هم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر قبلی به هوای عروسکی کردن یه قوس خیلی شدید به بینی ام داده بوده قسمت استخونی بینی یا همون ریشه بینی را به هوای اون قوس به شدت تراشیده تو قسمت پایین بینی اون قوس زیر پلی بک پنهان شده بود تو ترمیم دکتر این قوس را پر کرد و پلی بک را از بین برد
پردیس جان سجادیان را نمی شناسی فکر کنم کلا هیچچچچچچچ قولی به من نداد تازه قبل از عمل نزدیک بود کتکم هم بزنه قبل از بیهوشی بهم گفت ببین من همه تلاشم را می کنم ولی هیچ قولی بهت ندادم ها ولی بعد از عمل ساپورتش عالیه
سارا با منافى عمل کردى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

امىر سجادىان؟تل ادرسشو مىدى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی