2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
خانوم کتانه : دلیل اینکه بینیتون به نظرتون غیر عادی میاد و به سایر اجزای صورتتون نمیاد تا حد زیادی مربوط میشه به لب بالاتون که بسیار ورم داره هنوز و تو عکساتون کاملا برجستت و اصولا باید بی حس هم باشه و موقع خنده به اندازه ی سابق تحرک نداشته باشه فعلا و خیلی بالا نره که این موضوع طبیعیه تا چند ماه آینده، دلیل اینکه سوراخ های بینیتون به نظرتون نمایان میاد اینه که اون بافت نوک و زیر بینی که یکی از کار هاش کاور کردن حفرات و سوراخ های بینی در نمای تمام رخ و 3 رخ هست کات و ریموو شده اما به خاطر داشته باشید چه زیر بینی شما استرات یا همون پایه ی غضروفی گذاشته باشه جراحتون و چه نه بینیتون تا 3 ماه دیگه افت محسوس و تا سر سال و حتی بعد از اون با سرعت کمتری و به صورت نا محسوس افت خواهد داشت و با رفتن ورم ها بینیتون تا حدی نوک دار خواهد شد و وضعیت سوراخ های بینیتون اینگونه که هست نخواهد موند، از این بابت خیالتون راحت باشه. در کل از من میشنوید تا 6 ماه و چه بهتر که یک سال به هر چیزی فکر کنید جز بینی و تا میتونید دور خودتون رو شلوغ کنید و برین سر کار یا با دوستاتون برین بیرون و به هیچ عنوان 2 تا کارو انجام ندین 1. تک و تنها گوشه ی خونه نشستن و فکر و خیال کردن 2. روزی 100 بار جلوی آیینه رفتن و وارسی کردن بینی از 60 جهت.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
خانوم نغمه آتشین : دنبال یه دکتر خوب اونم از دید سایرین نباشید! 1. تو رنج قیمتی که قصد دارید هزینه کنید چند تا پزشک رو مد نظر داشته باشید. 2. یک بار با هر یک از اون چند پزشک ویزیت بشید و صحبتا و خواسته هاتونو مطرح کنید و اظهارات اون پزشک رو بشنوید. (در صورتی که احساس میکنید ارزش ویزیت شدن داره اون پزشک). 3. چند نوبت و در بازه های مختلف زمانی ( حداقل 3 بار ) به صورت سرزده و بدون هماهنگی با منشی به مطب اون پزشک برین و نمونه هاشو ببینید. 4. نه نمونه هایی که یک هفته از عملشون میگذره، نمونه های حداقل 3 ماهه و چه بهتر 6 ماهه و بیشتر و ببینید بین اونها چند تا نمونه ی بد و خراب ملاحظه میکنید. 5. آیا سبک اون پزشک با چیزی که مد نظر شماست شبیهه یا خیر؟ آیا اون پزشک دارای سن و تجربه ی مناسب و کافی در حیطه ی انجام جراحی زیبایی بینی هست یا خیر؟ 6. جراحی بینی بسیار جدی تر از چیزیه که شما تصورش رو میکنید و باید اونو بسیار جدی تر از چیزی که به نظر میاد فرض کردین بدونید و بگیرید.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیل اینکه سوراخ های بینیتون به نظرتون نمایان میاد اینه که اون بافت نوک و زیر بینی که یکی از کار هاش کاور کردن حفرات و سوراخ های بینی در نمای تمام رخ و 3 رخ هست کات و 
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

منم اىن مشکلو دارم

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

در انتضار لطف........شما اطلاعات خوبی دارید میشه نظرتون در مورد کلانتر بدونم ؟ اخه من بینیم قوس داره اما بیشتر بخاطر مشکل تنفسی میخوام برم دستیارش گفت ما به ظاهرش کاری نداریم فقط پهنش میکنیم گفتم خوب ظاهرشم برام مهمه نمیخوام اون فدای تنفس شه گفت ما اولویت به تنفست میدیم گفتم خوب میخوام قوسش پر شه یه جورایی نه دیگه نمیخواد خوبه
بچه ها چکارکنم که دناغم از اىن کجتر نشه؟مراقبت؟

اره نازنین من 95% به منافی فکر میکنم 5% به بشارتی خودم تا حالا چند بار با فوتوشاپ بینیمو پهنتر ویا ارتفاشو بیشتر کردم اصلان بهم نمیاد نمیدونم شاید با فوتوشاپ خوب نمیشه حالا یه چند روز دیگه میرم منافی ببینم چی میگه اگه بگه دنده دیگه واسه همیشه قیده ترمیم بینیو میزنم چون الان نسبت به 6ماه پیش 80% از بینیم راضی هستم
دکتر حسن زاده امل کى مىشناسه؟

پردیس جون یعنی کلانتر اصلا بینیتو نگاه نکرد؟آخه مگه با ایمیل و تلفن میشه بینیو ویزیت کرد؟یعنی مطب رفتن بی فایدس؟ وای چرا دکترا اینجوری می کنن من اصن روحیه هیچیو دیگه ندارم
اینهمه معطلی برای وقت گرفتن از کلانتر و بعدم بی توجهی؟؟؟؟عجب! دکترا وقتی خیلی ماهر و زبده میشن انگار میخوان یه شاگرد تربیت کنن و بخشی از کارو می سپرن به یه دکتر دیگه.ظاهرا شیروانی هم سر عملاش کس دیگه ای هست....یکم ریسکیه ها.دوستان احتیاط کنید. شایدم نظارت مستقیم دارن.نمی دونم.
ترمیم با دکتر سامی