2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست
منم نمیخواستم باریک بشه ولی اگه یه خطی بود تیغش مشخصتر بود و به من بیشتر میومد.الانم اگه این دو خط نداشت من احتمالا راضی بودم.باید به دکتر میگفتم البته عکسیکه دکتر به من نشون داد و گفت بینیم تقریبا هین مدل میشه این دوخط نداشت.اگه داشت من بهش میگفتم این مدل دوس ندارم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

می دونم چی می گی حالا من تیغه دو خطی دوست داشتم و دارم یه کم صبر کن الان هر حرفی به دکترت بزنی می گه ورمه حداقل بزار 6 ماه از عملت بگذره که با توجه به اینکه می گی پوستت نازک بوده یه کم فرم نهاییش معلوم بشه مطمئن باش بعد از 6 ماه تیغه ات مشخص تر هم میشه
dokhtartala دکتر توی اتاق بود اما اصلا جواب منو نمیداد فقط پشت گوشمو دید که غضروفش خوبه یا نه بعدش شروع کرد جواب تلفن و ایمیل دادن ، بابام میگه احتمالا وقتی ازش وقت عمل بگیری و بفهمه تصمیمت جدیه خودش باهات حرف میزنه اخه باید یه چیزی میگفت که من بتونم تصمیم بگیرم یا نه؟
کتانه جان.سه ماه زوده واسه قضاوت. احتمال داره بینی ات باریکتر شه و خیلی تغییرای دیگه . یه دختری می گفت بینی سه ماهگی من با یک سالگیم اونقدری فرق داشت که انگار الان بینی یکی دیگه رو صورتمه. البته یکی باید این حرفا رو بخود من بزنه..... پردیس جان. نه نمی شناسم. اغلب دنبال این بودن که ازش وقت بگیرن واسه مشاوره. شاید بچه های قدیمی تر تاپیک بدونن.یه عمل اولی تو جراحی 3 دیدم اسمش یادم نی.ولی بینی قبلش کم عیب بود بعد عمل هم خیلی طبیعی بود.
ترمیم با دکتر سامی
کتانه جان بینی ات خراب شده باشه نسبت به قبل از عمل؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! این چه سؤالیه که می پرسی مسلمه که نه بینی ات خوبه یه جزئیاتی توش تغییر کنه عالی میشه ابن تغییرات جزئی هم اسمش میشه روتوش نه ترمیم و مسلما بهتره دکتر خودت برات انجام بده چون بری پیش یه دکتر دیگه ممکنه بیاد یه عیب را برطرف کنه دو تا عیب اضافه کنه با توجه به اینکه بینی ات ایراد محسوسی نداره حیفه بدی دست دکتر دیگه ای