2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863088 بازدید | 9716 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پردیس جان هستم.سعی می کنم هی نیام اینجا.ولی هر روز میام. خیالت راحت. هر سوالی بود درخدمتم. من یه ماه دیگه آزمون دارم. یا مدام جلو آینه ام یا میام اینجا یا اگه هیچکدوم میسر نباشه به بینی فکر می کنم.به قول سارا نمی تونم ترک کنم ولی دارم سعی می کنم مدام نیام اینجا.اینجا که میام نگرانیم کمتر میشه. بخصوص با دوستانی مثل سارا که حرف میزنم و می بینیم چقدر دغدغه های شبیه به هم داریم.درخواست دوستیتو قبول کردم عزیزم.
ترمیم با دکتر سامی
احمد جان ، بشارتی میرحسینی صداش کرد ، یا شاید من اینجور شنیدم من چسبمو عوض کرده بودم باید میرفتم ، دفعه بعد ک رفتم مطب رفتم باهاش صحبت کردم راجع ب تاپیک و مسائل اون ولی بنده خدا اظهار بی اطلاعی میکر بچه فوق العاده خوبی بود، کاش خودت بودی
میر حسینی جان ، یاسی کلا لوسه دست خودش نیست ، تو تاپیک خودشم( تاپیک دوستانی ک عاشق اسپم هستن ) لوسه ، شایدم از اینجابیشتر تر ، میگه دماغم ایراد داره میخوام برم کره عمل کنم ، ولی دماغش قشنگه ، لوووووووس لوس
مامى کجاىى؟تهران رفتى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه ها نوک بىنىم خىلى کجشده به سمت راست هر ماه کجتر مىشه

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

لطفا دکتر امىر سجادىان با کوروش ىزادانفر بهم در موردشون اطلاعات بدىدشماره مطبشونو دارىد؟

بچه ها جدا از همه اىرادات بزرگ بىنىم.دماغم خىلى کج به سمت راست شده کسى اىنطورى هس؟

امروز 1عکس دیگه از دکتری که شهرکرده دیدم.انقدر بینی طرف افسایدو کلوما آویزون و پره بزرگ بود.از اونها که زیر بینیشون خط داره.اما عمل اوله.انقدر امروز که گچو برداشته خوب بود خوب بود.باور نمیشه.من گچو برداشتم بینیم بادکنک بود.اما اون انگار نه انگار!!من هنوز نوک بینیم 2تا قلمبه آویزونه و کلیپسی بودن پره کاملا مشخص شده و گرنه با قوس کنار اومدم.