2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش نمی دونم پیوند که داشتم کلا سجادیان درست و حسابی به من هیچ وقت توضیح نداد چی کار کرده یعنی گفت ها ولی تکنیکش را نگفت مثلا بعد از عمل بهم گفت یه قوس ملایم پیدا کرد بینی ات همین فقط می دونم از گوشم چیزی برنداشته تزریق هم من توی بینی داشتم کورتون دیگه فکر کنم اسمش تریامینوسولین یا همچین چیزی بود برای من لازم بود من خیلی سرچ کردم حتما باید برای از بین بردن پلی بک و اینکه دوباره برنگرده تزریق تو بینی انجام بشه
ببین من الان برای اینکه دوست دارم کلوملام بیرونتر بیاد گفت یکسال تا یکسال و نیم بعد بدون بیهوشی برات درست می کنم خب اگر ببینم عیب و ایراد دیگه ای هم پیدا شه می گم درست کنه اون هم حتی اگر بیهوشی بخواد
دکترا اصولا چیزی رو به آدم توضیح نمیدن.حتی آدمو می پیچونن.اینطور که میگی پس اون قوسه بالاخره خودشو نشون میده. من روزای اول از یه نیم رخم قوس کمی داشتم که الان ناپدید شده.حتما بوده و بعدا هم خواهد آمد..........البته امیدوارم قوس باشه نه پیست اسکی
ترمیم با دکتر سامی
بینی من گوشتی بود گوشتی بزرگ نه ها ولی گوشتی بود دیگه دکترم دیشب می گفت پوست بینی ات نازکتر شه بینی ات ظریفتر میشه من منظورش را نفهمیدم اصلا مگه میشه پوست بینی نازک بشه؟ ولی خب تصمیم دارم حالا حالاها رعایت بکنم چیزهایی ورم می آره را چسب هم شده 4 ماه هم بگه لازمه می زنم تا نتیجه ای که باید را بگیرم البته چسب زدن من با بقیه فرق داره هم مدلش هم کارکردش برای بقیه ممکنه بیشتر از دو ماه لازم نباشه ولی برای من لازم که هیچ ضروری باشه احساس می کنم دکترم هم جرات نداره بگه دیگه چسب نزن
من از الان دارم غصه یه ماه دیگه رو میخورم که نباید چسب بزنم.گفته دو ماه بزن و اصلا نگفت بیا ببینمت. من میخوام کم کم اعتیادمو به نی نی سایت ترک کنم.از کار و زندگی افتادم......ایشالا که موفق میشم
ترمیم با دکتر سامی
مریم جان تلاش نکن موفق نمیشی اعتیاد به نینی سایت درمان نداره من اونموقع که کمتر این تاپیک می اومدم نی نی سایت بودم منتهی تو کلوبهای خرید که چقدر هم برام خرج برداشت اندازه یه عمل بینی ام پول لباس و لوازم آرایشی بهداشتی از اونور دادم اون هم الکی کرم پودر الیزابت آردن خریدم 40 پوند رنگش اصلا بهم نمی اومد بخشیدم به این و اون
راستی این هم بگم دیشب سجادیان ازم پرسید بینی ات که درد نداره و درد نمی کنه که ؟ و گفت یکی از علائم اینکه غضروفهای پیوندزده شده جذب نشدند اینه که بینی ات درد داشته باشه و اینکه درد نداری یعنی روند بهبودیت خوبه
آرهههه خیلی معتاد شدم. دلیلش اینه که الان بینی برام مهمترین دلمشغولیه. نگرانی و امید همزمان. دردل و تبادل نظر با افراد مختلف آدمو آروم می کنه.اما باید کمتر بیام اینجا . مثلا روزی یه بار............سعی می کنم.من تا حالا اینترنتی خرید نکردم . کلا به این قضیه مشکوکم همش فک می کنم کلاه میره سرم........خدایی من دیگه رفتم. سارا جونم مرسی بهم دلگرمی دادی. تا بعد...
ترمیم با دکتر سامی