2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
لی لی بیت عزیز شما حتما باید برای مشگل تنفسی اندوسکوپی بشی و توسط اندوسکوپ مسیرهای تنفسیت دیده بشه پزشکایی که این کار رو انجام میدن یکیش دکتر نراقی که پول خون باباش رو میگیره،من پیش دکتر احمد دانشی رفتم اون فقط پول ویزیت ازت میگیره پ؛کار تشخیصیشم عالیه
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسمان عزیز نگفتی با کی ترمیم کردی؟
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
ممنون پردیس جون بابت شرح مطب گردیت .آره همتی فراهانی اصلا آدم خوبی نیست منم پیشش رفته بودم اول گفت کی اینکارو (خرابکاری رو)کرده بعد که اسم دوغایی رو شنید چون دید آشنا در اومد شروع کرد برعکسشو گفتن که نه خوبه و از این حرفا که من بابرادرش توی یک دانشگاه بودم آدم باکلاسیه!!!!!!!!!!!!!آخه کلاس نداشتش تازه اگرم داشت چه دردی از من دوا میکنه؟بینی منهدم شده منو برمیگردونه؟بعدشم میگه من برادرم از من بلند قد تره من اینهمه کوتاهم قرار نیست همه عالی باشن یکی نبود بگه آخه احمق اون ژنتیکته که باعث کوتاهی قدته و مادر زادی اینجوری بودی وقابل بلند شدن نیست و پولی هم براش هزینه نکردی چه ربطی به این داره که بینی خوب منو این مرتیکه زده خراب کرده و ثانیا اگر قرار نیست بینی بعد از جراحی بهتر از قبل بشه مگه مردم نذری دارن به امثال شما پول بدن ؟که یا تغییری نکنه یا بدتر بشه؟!تازه آخرشم بابیشرمی گفت من اگه ترمیم کنم 4 میلیون میگیرم !!!!!ده اگه خوبه و خراب نشده چرا میگی 4 میلیون میگیرم ترمیم میکنم ؟ چقدر ضد و نقیض حرف میزنی ؟مثل لاشخوری میمونن که منتظرن به نوبت یه تیکه از گوشت طرفو بکنن .رفیقمون از طرف پول گرفت حالا مام یه 4 میلیون تیغش بزنیم.تف به مدرکتون
بچه ها قدرت اله زمانی کارای ترمیم سایتش خوبه ها. یه نگاهی بندازین.همه عکسای بعد عمل یه خطوطی روی صورتشون هست نمی دونم همون موقع که قالبو برمیداره عکس میگیره یا رد چسبه یعنی چند ماه بعد عکس بعد عملو میگیره.توی همه بطور واضحی هست.فک نمی کنم بعد برداشتن قالب باشه چون ظاهرا که ورم ندارن و حسابی هم لبخند زدن.......البته من با خودم مقایسه شون می کنم که بعد یه ماه اصلا نمی تونم بخندم.شما هم نظرتونو نسبت که عکسا بگید
ترمیم با دکتر سامی
بچه های جدید، بین خودمون باشه.یه چیزی بهتون بگم. اینجا یه کاربر داشت اسمش آسمون بی رنگ بود. بعد این دختر یهو بی مشورت یواشکی رفت با رزی خانوم ترمیم کرد. انقدر این دختره آب زیرکاه بود که نگو و نپرس. نه عکس قبل عمل گذاشت نه عکس بعد عمل گذاشت. یهو اومد گفت عمل کردم. نه میگه راضیه نه میگه ناراضیه. هیچ نم پس نمیده..... انقدر خسیسه که نگو. گفتم گوشی دستتون باشه. حواستون بهش باشه خلاصه
یه کاربر هم بود مریم. بینیش انقد خوب بود هی میگفت بده بده بده.یهو رفت ژل زد به لبش. جل الخالق یکی نبود بهش بگه تو بینیت اگه بده چرا به لبت ژل میزنی آخه.... حواستون به این کاربر هم باشه.....
یه کاربر لوس و ننر هم داشتیم اسمشو نمیگم اما خیلی لوسه. همون که همش با پسرش میره مسافرت...... هی معلم بازی در میاورد میگفت اینجا جای اسپم نیست بریم یه جای دیگه. مارو به زور برد یه جای دیگه. اما من فرار کردم برگشتم همینجا