2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست
بچه ها اینجا چرا هیچ صحبتی دیگه نمیشه و فقط احوال پرسی شده؟ من سه تا دکتر پلاستیک و دوتا گوش و حلق وبینی تو لیستم دارم اطلاعاتی از کارشون دارین؟میگن خوبن قاضی سعیدی مهردادمقیمی نجات حسینی اینا پلاستیک حمید رضا کریمی تو پاسداران ودکتر نوری
آقای احمد گلوریتا ظاهرا زیاد اینجا نمیاد. منم قبل عملم یه بار همین جا باهاش صحبت کردم و به سوالام جواب داد ولی بعد ایمیل و درخواست دوستی دادم که خبر دیگه ای ازش ندارم.قبلا در مورد ترمیش یکی دوتا پست گذاشته. زیاد راضی نبود .
ترمیم با دکتر سامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام چقدر خوشحالم که تو این سایت همچین تاپیکی پیدا کردم مونیکای عزیز ممنونم .همه مطالبت کلی بدردم خورد راهنمایی های قبل و بعد عمل مورد استفاده هست . دوستان خواهشا کمک میکنید در مورد دکتر باستانی نژاد اگه کسی میشناسدش و از کارهاشون اگه تایید شده هست راهنمایی کنید ؟ قراره پیش ایشون عمل کنم .البته بینی دوستمو ایشون عمل کرده خودش که خیلی راضیه و طبیعی عمل شده .فقط میخوام بدونم دیگران هم راضیند یا فقط دوستم راضیه؟
فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست، من تو را به تمام نگاهش میسپارم ...
m.motallebi جان خوشحالم که مطالب تاپیک برات مفید بوده دیگه اینکه تو این تاپیک بچه ها فقط تجربیات و دیده هاشون رو مینویسن و تحقیق به عهده ی خودتونه شما فقط میتونید با دکترای مختلف و سبک کاریشون اینجا آشنا بشید و در مورد بینی اطلاعات بدست بیارید ولی اینکه کدوم دکتر بدردتون میخوره و چقدر کارش ریسک داره و ... باید کلی وقت بزارید برید مطب هم با دکتر ویزیت بشید هم کاراش رو از نزدیک ببینید چون تازه اومدید اینا رو گفتم که خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیاد اینجا یه فضای مجازیه هیچ وقت به کسی اعتماد 100% نکنید و هر چیزی که میشنوید حتما خودتون راجبش تحقیق کنید

مریمی عزیز لطف میکنید از جزئیات عملتون بیشتر واسم توضیح بدید ممنون میشم.
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
آقای احمد من انحراف ظاهری و داخلی زیادی داشتم.دکتر قبلی سمت راس استخون رو از جای بدی شکسته بود و غضروف راست چپ نامتقارن بود و ظاهر بینی رو کج تر کرده بود.انحرافم هم خوب نشد و همچنان از راست تنفسم خیلی کم بود .خدا وکیلی سامی انحراف داخلیمو خیلی خوب عمل کرده.ازش راضیم.کرده. و تنفسم خوب شده.الان یه مااهه. امادر مورد ظاهر بینی بگم هنوز شکل خاصی نداره.کلوملا فرو رفته.دو طرف غضروف قرینه نیس.میدونم که قوس داده ولی تو ورم که جیزی از قوس پیدا نیس.سمتی که انحراف داشته ورم بیشتری داره و از همونجا هم پیوند غضروف شده.خلاصه داستانیه.من هنوز کبودی دارم.لبم ورم داره.و راست صورتم بی حسه.هنوز نمیتونم بخندم و کم کم داره عضلات لپم حرک میکنه.عمل کردم.
ترمیم با دکتر سامی
ببخشید بابت اشتباهات تایپی زیادم.دیگه اینکه من از خود سامی شنیدم که کارای افلاکی و لاهوتی رو ترمیمگ میکنه و کار ناظم رو هم دیدم ترمیم کرده.من واقعا هنوز نمیدونم که نتیجه کارم چی میشه ولی در کل با توجه به عملای اولش من قبولش دارم.حالا تا شانس مت چی باشه.خدا میدونه.البته یکی از بچه ها میگه مه کارای کج ازش دیده.شاید کجی زیادی قبل عمل داشتن وکامل درست نشده.نمی دونم.من خودم خیلی کارشو می پسندم.ظاهرا بینی من حالاها قصد رونمایی نداره و فعلاها ورم زیادی داره.گاهی دلم میخواد ورم ها نخوابه و نبینم زیرش چیه
ترمیم با دکتر سامی
از بابت تنفس خوبم ولی تقارن غضروفا نگرانم میکنه.بهرحال حالاها باید صبر کنم.البنه خانمی که با ناظم عمل اول کرده بود وسامی ترمیم کرده بود خیلی حالش از مت بختر بود و سر یه هفته کلی میخندید و حرف میزد و.......حالا من هنوز با قاشق کوچیک غذا میخورم.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان کلوملای من به شدت قبل از ترمیم فرورفته بود الان بهتر شده ولی هنوز بیرون نیومده من دلم می خواست بیرونتر بود سجادیان به من کفت chand لایه برات اون قسمت را غضروف کذاشتم ولی به یه علتی که برام توضیح داد من هم متوجه شدم ولی الان نمی تونم منتقلش کنم اونطور که من دلم می خواست بیرون نیومده و کفت باید صبر کنم حداقل یکسال تا اون اشکالی که مانع شکل کرفتن کلوملا میشه برطرف شه و بعد بدون اینکه نیاز حتی به بیهوشی باشه اون قسمت را درست می کنه با غضروف کذاشتن
دلایل مت برا انتخاب سامی;entهس.من مشکل تنفس داشتم.از دکتر اول من زیاد ترمیم کرده.فیلم مریضا ذو نشونم داد.عکس نبود بگم فتوشاپه.برا عمل اولا هم اگه لترم باشه از. بینی پیوندغضروف میکنه.پس پیوند هم کم انجام نمیده.فقققط بینی غمل میکنه کلا اینکاره اس.من شخصا عمل اولاشو خیلی می پسندم.بودن کسایی که اصلا از کارش خوشسون نمیاد.در روز دوتا عمل میکنه.درنهایت اینکه من سعی کردم درست انتخاب کنم ولی 6ماه دیگه میتونم اظهار نظر بهتری بکنم.
ترمیم با دکتر سامی
سارا کلوملای من هم سطحه با نوک بینی.ولی فک نکنم اینجوری بمونه.خیلی ضایعه که.بسکه دستکاری شده بینیم بیچاره.الان که تو چسبه همه میگن خییییلی خوب شده وهی اسم دکترو می پرسن.و مت هی توضیح میدم که بابا بینی تو چسب معلوم نی.اگه بدون چسب ببینن شوکه میشن
ترمیم با دکتر سامی
عاقاااا من واسه سامی تبلیغ نکردم ها.گفتم تنفسم خوب شده.شکل بینیم هنوز معلوم نیس.کسی برداشت اشتباه نکنه.گفتم من کارشو می پسندم نگفتم خیلی کارش خوبه.دوستان دقت کنید جون من.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان ورمت بره کلوملا بیرونتر میاد خود من ورم نوک بینی ام که کم شه کلوملام بیرونتر میاد مال من خیلی فرورفته بود الان بهتر شده ولی نه اونطور که انتظار من بود اصلا یکی از نشانه های poly beak بودن کلوملای فرورفته هست