2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863275 بازدید | 9716 پست
مهرسا جان به نظر منم عمل نکن.چون شیکی صورتتو از دست میدی.وقتی تو جامعه ما الان همه بینی ها عملی شدن تازه اونی که بینیش فابریک باشه خوشکلتره.من که این چن وقته خیلی تو نخ این موضوعم.تو مترو همش دارم بینی ها رو انالیز میکنم.میبینم اونایی که عمل نکردن صورتشون یه نمک خاصی داره.حتی اونایی هم که بینیشون قرینه نیست اصلا به چشم نمیان.ولی اونایی که عمل شدن حتی ایرادای میلیمتریشون عین یه بیلبورد تبلیغاتی به چشم میاد و خودشو نشون میده.بینیت اگه عمل هم بشه شاید 30 درصد تغییر مثبت داشته باشه چون بینیه خوبیه حالا ببین ارزش ریسک کردن و دردسرای بعد عملو داره یا نه بعد تصمیم بگیر.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
سلام. وای خدای من خسته شدم از کی تا حالا دارم صفخات تاپیکو میخونم این همه صفحه فقط یکی دو تا صفحه اش به درد بخوره. چقدر اسپم...................................................................................... پیشکسوتان و دو ستان عزیز با عرض معذرت , لطفا رعایت کنید.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین جوری به خاطر محبت های خداوند شاد باشید وبه دوستان کمک کنید
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
سلام دوستان امروز باز رفتم پیش ط در اصفهان ... بدبختی اینکه دستم به هیج جا بند نیست ... البته در حد کلانتری قبول دارم ... ننشسته گفت چند سال عمل کردی ؟ .. گفتم یه 5 سالی هست ... گفت حالا می خوای چکارش کنی ! گفتم آقای دکتر ما تا حالا چند بار پیش شما ویزیت شدیم یه بار گفتبد سرشو برات بالا می برم ی بار گفتی پره هاشو جمع می کنم ی بار گفتی بیا کلا ی بار دیگه عمل کنم ی بار گفتی بش گیر نده .... آخر ما کدوم حرف شما رو گوش کنیم ! دوباره گفت پاشو پاشو برو رو تخت بابا ... هی مثل این پیرمردا بابا بابا می کرد ! خدایی ...می خواست ادای ادمای مهربون رو در بیاره فک کنم .. پیرم شده دیگه .... رفتیم رو تخت ...گفت خوب نیم رخ که خوبه ... گفتم نیم رخش خوبه بخدا ..منم واسه این زخ اومدم .... گفت کسی هم فهمیده تو بیتو عمل کردی ؟! من رو بگو .....! گفتم خواجه حافظم که بفهمه دیگه آرشیو کامل میشه ... فک کنم از بس رخ بینم زشتو ضایعه با خودش فک کرده مگه مغز کسی رو کرم خورده همچین فکری کنه که من مثلا مثلا روم به دیوار عمل زیبایی بینی انجام دادم ! خلاصه بگذریم ... آینه رو داد دستو دوباره قلم به دست شد و شروغ کرد به نقاشی ... گفتم آقای دکتر این دماغ من ننشسته رو صورت ! یه کاری کن بشینه ! ...دیگه بش نگفتم ارتفاع می خوام چون دفه قبلی بهم گفته بود من این کار رو نمی کنم و ریسکش زیاده .... گفت چیکار کنم یه کمی فک کرد دوباره یه نظریه جدید داد ! گفت یه کم ازسمتی ار بینیم که ورمش بیشتر سمت دیگس باید کم کنم ... من که دیگه نپرسیدم چه جوری و دوباره گفت یاید سر بینی رو هم یه کم بالا بیارم ... گفتم کجا ؟.. گفت همین جا .. داخل مطب !
بچه ها ولی گذشته از این حرفا من یه سمت بینم ورمش بیشتر سمت دیگس بعد این همه سال .... خووووو اخه یه ور بینی رو کلا صاف و له کرده اون دکتر احمقم ... به نظر شما ارزش داره ی سمت بینی دیگه رو ورمشو کمتر کنم ... کلیپسی نشه بدتر ؟
سلام به همه مانى جان، عوضش متوجه شدى کار اون نیست. اصفهانى بازى درنیار، میرفتى زیر دستش بیشتر پولات حروم میشد. تازه روح و روان و اعصابت هم روش. با چیزهایى تعریف مى کنى، امیدى بهش نیست.
والا یاس کوچک همین دکترم با زور رفتم ... راستی به کلانتری میل دادم جواب نداده ! ... یعنی چی ؟ یعنی نوبت به من نمی ده ! خدایی اینم دکتر بدی نیست .. خیلی حرفاش راسته .. تجربش زیاده .... همین ط رو میگم یاس من بینیم ی اتو کشی میخواد اما انگار کسی از پس این کار برنمیاد .... اینم به ط گفتم ...
آقا مانی "یادمه شما یه بار عکستونو گذاشته بودین و میترا براتون طراحی کرد ه بود.. با توجه به اون عکستون فکر کنم دکتر نامبردتون راست میگه ها سر بینیتون یه کم فقط یه کم باید بره بالا چون تو اون عکس سر بینیتون افتادگی شدید داشت. . ولی داخل مطبو حتما شوخی کرده ...............! دکترای ماهرمون با امکانات مجهز بیمارستان چه گلی به سرمون میزنن که بخوان داخل مطب این کارو بکنن ....؟! والا . راستی با دکترای تهران هم مشا وره شین بد نیستا. البته نه همشون .
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )
نه سارا جان.فقط مو و.ابرو و مژه هام هی میریزه..انقد قیافه ام یده که مردم منو می‌بینن افسرگی میگیرن.امروز همکارم تا متو دید ناخودآگاه قیافه اش یجوی شد که خودم ناراحت شدم چرا ماسکمو برداشتم.ناراحت نباش سارا جان.گذراس.سر خودتو گرم کن.هرکسی یحور عوارضی داره.من مشکل گوارشی پیدا کردم
ترمیم با دکتر سامی