2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863328 بازدید | 9716 پست
ساراجان یه لحظه نشونم دادولی اجازه نداد خواهرم عزم عکس بگیره.از هفته پیش کوچکتر شده. قابل تحملتر.کاملا صاف شده.چسب زدو گفت هفتع دیگه بیا فیلمارو دربیارم.تو چسب که مشکلی نداره.فقط یه جیزش معلوم نیس اینکه بالای بینی با پایینش پهتاش تناسب دعره یا نه?چون روی گونه هام الان خیلی پهنه.حالا یا ورمه و میره یا.....خلاصه سارا جان برزخو خیلی خوب گفتی.....خیلی سخته که هر لخظه منتظر اتفاقدبد باشی.امروز با قیافه تریناکی اومدم
ترمیم با دکتر سامی
فرن جان من واقعا درکت می کنم دکترت chi میکه توجیهی برای کارش داره؟ تو رو خدا سعی کن یه خورده بی خیال بشی بینی درست میشه ولی اثرات بدی که این ناراحتی ها روت میزاره از بین نمیره ها از من کفتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حامد عباسی.از وقتی شروع کرده به قوس دادان بینیها زده نابود کرده اقا قوس نده وقتی نمیتونی.انحرافم به راست بود الان انحراف به چپ شدم !!!!! Moji جان مرسی اگه شد حتما اروم میشم نمیشه .حتما عزیزم.امیدوارم مشکلت حل بشه
مریمی جان من هفته قبل که رفتم بیش دکترم کفت تیغه ات هنوز خیلی ورم داره اونموقع یه ماه بود عمل کرده بودم الان هم هنوز کناره های بینی ام که وصل میشه به کونه خیلی ورم داره باعث شده جشمهام کودرفته به نظر بیاد حالا حالا ها کار داریم قیافه مون ادمیزادی بشه
راستی در مورد gel هم زنک زدم مطب برزنجی وقت بکیرم کفتم یه ماهه ترمیم کردم کفت صبر کن سه ماه بکذره از عملت الان لب و posht لبت por از ورمه من هم فعلا صبر می کنم تا همون دو ماه دیکه  
فرن جان راستش نمی خوام الان اصلا عکس بکیرم از خودم با همه دلداریهای دیکران احساس می کنم قیافه ام هنوز دفورمه هست عکس هم اینجا نمی زارم هر وقت جدید کرفتم بروفایل فیسبوکم را عوض کردم به همتون خصوصی اسم فیسبوکم را میکم اونجا ببینید
3هفته پیش گفت نه چیزی نیست.1ماه بعد بیا.اصلا پای رفتن به مطبشو ندارم.اگر هم قبول کنه مگه من احمقم بهش اصرار کنم باید خودت درست کنی؟ اگه عرضه داشت بار اول اون همه استخونو نمیکند بندازه دور.میدونم سارا همین الانم اثر گذاشته.همش سردرد دارم با همه اطرافیان بد حرف میزنم.اصلا دست خودم نیست.چشمامم که انقدر اذیت شده شده شکل عدس شده هی سرم تو موبایله.هفته دیگه وقت گرفتم کلینیک نور.بگم اومدم بینیمو درست کنم چشمم کور شد
اسمان جان انقدر غر میزنم و همش بحث بینی فعلا فرار کرده 2روزه ندیدمش.پوست راه حل داره.راه حل موقت کرم.راه حل داءمی دکتر پوست.اما بینی اتاق عمل میخواد.ریسکش.مواد بیهوشی غضروف ......قوم الظالمین همه بینیهاشون اندازه نخوده.بشون میگم دست تو بینیتون میره؟!:_D
عمه جونشون عروس دار شدن.دختره همه جاش تتو لباش ژل 30رقم آرایشم میکنه بچه گونه هم حرف میزنه بعد از 10ترم هنوز 20 واحد از رشته ی ایرانگردی یا جهانگردی نمیدونم 1چیز مسخره بود پاس نکرده.اما بینیش کوچیکه.هیییییی میگن وای چه بینی وای چه زیبا انگار عمل کرده.شانس منو میبینی؟
اره سارا جون منم دقیقا محل اتصال بینی به گونه هام اومده بیرون.صورتم دفرمع است بینی تو چسب خوبه ولی چون الان صورت و حالت چشمام خیلی زشته,بینیم بدون چسب جلوه ای ندارهه. بعد دوهفته هنوز رنگ زردچوبه ام.کبودی هم دارمزیر چشمم هم باد زیادی داره.خلاصه لعبتی شدم...خدا عاقبت هممونو بخیر کنه
ترمیم با دکتر سامی