2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863223 بازدید | 9716 پست
عمل دومم ىکسال شده
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

من هم از بینی قبلی ام متنفر بودم مخصوصا اوایل ولی کم کم بهش عادت کردم سعی کردم رو جیزهای دیکه صورتم زوم کنم و موفق هم بودم با همون دماغ زشت و نا زیبا بارها و بارها دیکران بهم کفتند که زیبایی فکر نکن دارم میکم که از خودم تعریف کنم نه میخوام بهت بکم من تصمیم کرفتم با همون بینی زیبا باشم و موفق هم شدم و ١٠ سال هم تحملش کردم بهترین سالهای زندکیم از ٢٢ سالکیم تا الان جشن عقدم عروسیم زایمانم جشن تولدهای بجم همه با اون دماغ بود حرص می خوردم عذاب می کشیدم ولی نزاشتم جلو زندکی کردنم را بکیره خیلی جاها تیکه و حرف مفت هم شنیدم ولی سعی کردم برام مهم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هم تازه تو برزخم درسته بینی ام خوب شده و راضی هستم ولی تا یکسال این برزخ ادامه داره من با این روحیه که بهت کفتم الان یه موقعهایی کم میارم جه برسه که تو بخوای با این روحیه عمل کنی 
مرداد 92عمل دومم بود
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

خانوم هستس : قبلا گفتم بارها، اولا من گوش و حلق و بینی ها رو برای عمل اول هم قبول ندارم چه برسه به ترمیم! این از این. دوستانی که قبول دارن مختارن و به خودشون مربوطه. تو کسایی که من خودم پیششون ویزیت شدم (به ترتیب سن و تجربه) : 1. دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی ( که باید عکساتون رو میل کنید ببینن) 2. دکتر علی منافی 3. دکتر محمدرضا قاضی سعیدی که همه میدونن که هر 3 عزیز سبک کاریشون برای عمل اول کاملا طبیعی هست و بینی رو چه برای دختر چه پسر به هیچ وجه کوچیک یا بهتر بگم بیش از حد کوچیک نمیکنن و قوس و فانتزی و عروسکی اصلا. و تو زمینه ی ترمیم و پیوند غضروف هم همونطور که همه میدونن تجربه ی بالایی دارن هر 3 عزیز، البته دکتر قاضی سعیدی نسبت به 2 پزشک دیگه جوان تر هستن. تو کسایی هم که مد نظرم هستن کماکان و میدونم جراحی ترمیمی هم انجام میدن ولی شناخت چندانی ازشون ندارم اولا دکتر عابدی پور رو با توجه به سن و تجربه ی ارزشمندی که دارن حتما و قطعا و شدیدا برای مشاوره توصیه میکنم که گنجینه ی ارزشمندی هستن به نظر من و دوستان میگن که خودشون دیگه جراحی نمیکنن ظاهرا. 1. دکتر محمدرضا هادیان 2. حسین عرب (اگه قبول کنه چون به ندرت ترمیم قبول میکنن به گفته ی منشی) 3. مهدی فتحی 4. عزت الله تبریزیان 5. سید مهدی موسوی زاده 6. سیاوش جاویدان این 6 نفر هم به ترتیب سن و تجربه ی قابل قبولی دارن و من زنگ زدم سوال کردم از منشی هاشون و گفتن ترمیم هم انجام میدن و بعضی از دوستان هم اطلاعاتی داشتن ازشون که صرفا برای مطب گردی توصیه میشن، البته یه لیست 35 نفره هست تو صفحه ی 97 که جلوی اسم هایی که ازشون اطلاعات داشتم خودم یا بچه های تاپیک یه توضیح کوچیک دادم. دکتر نور احمد لطیفی و چند نفر دیگه هم هستن.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
خانوم سارا : 2 تا نکته، شایدم 3 تا یا بیش تر! حالا میگم ببینم چند تا میشه! 1. من چه کار به دکتر شما دارم آخه؟! آیا؟! 2. حتی اگه دکتر شما بینیتون رو به بهترین نحو ممکن هم عمل کرده باشه که از صمیم قلب امیدوارم همینجور بوده باشه معنیش این نیست که بینی هر شخص و فرد دیگه ای رو هم لزوما خوب عمل یا ترمیم خواهد کرد! پس حتی اگر به خواست خدا بینیتون فوق العاده هم عمل شده باز ایشون رو به هیچکس توصیه نکنید، چون هر بینی و هر شخص و هر عمل جراحی شرایط و عوارض مخصوص به خودش رو داره. 3. البته من نمیگم شما مستقیم یا غیر مستقیم ایشون رو به کسی توصیه کردین یا نکردین تو این مدت، صحبت من اینه که چون شما شخصیت موجه و خوبی دارید و ممکنه دوستان جذبتون بشن خواهی نخواهی به خاطر رابطه ی دوستانه ای که با شما دارن و همینطور تعاریف شما از دکترتون که با شخصیته،مهربونه، کاری رو نتونه انجام بده قبول نمیکنه، مسئولیت پذیره، هرچی ازش بخوای همونو انجام میده و ... ممکنه تحت تاثیر قرار بگیرن و خدایی نکرده اتفاقات تلخ گذشته در مورد دکتر علامه و توسلی و این اواخر بشارتی در مورد شما و دکترتون هم تکرار بشه 4. من کلی گفتم، دکترهای با سن و تجربه ی کمتر ترمیم های سبک که کم کم یاد بگیرن و کار آزموده بشن و دکتر های با تجربه و سن بالا و قابل قبول و البته با تجربه ی بالا در زمینه ی ترمیم، ترمیم های سنگین، این یک اصله و در هر کاری مصداق پیدا میکنه، نه فقط جراحی بینی و ... 5. من خودم شیفته و شیدای اخلاق خوب دکتر پیوندی و خنده هاش و شوخی هاش و ادب و شخصیت قبل از عملش شدم و میدونم چه حسی در قبال دکترتون دارین ولی به عنوان یه برادر کوچیکتر ازتون خواهش میکنم احساسات و نظراتتون در قبال پزشکتون رو کمتر تو محیطی مثل اینجا که اکثرا زخم خورده هستن و دنبال مرهم و راه حل بروز بدین! که خدایی نکرده باعث ایجاد سوء تفاهم و مشکل نشه این موضوع و دوستان دوباره عجولانه و ندیده و نشناخته جذب یک پزشک نشن و اتفاقات قبلی برای بار چندم تکرار نشه!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
کاملا حق با شماست بی اعصاب جان بجه ها من از همین تریبون مجدد اعلام می کنم دکتر سجادیان به درد ترمیم های por کار نمی خوره کلا به نظر من برای ترمیم هایی که بیوند غضروف از دنده و اینها لازم دارند جراح بلاستیک بسیار مناسبتره همین دیکه
بی اعصاب این را هم بکم که مدیونش نشم سجادیان رفتارش بر عکس روالیه که شما میکی یعنی هرجقدر قبلش ناامیدت کرده باشه دیکه تا این حد که به من قبل از بیهوشی کفت من باز هم دارم بهت میکم هیج قولی بهت نمیدم ولی سعیم را می کنم و اکر بشیمون شدی هنوز دیر نشده ولی بعدش سابورتش عالیه  مهربون اصلا نیست حتی یه کم زبونش تنده و کسایی که بیشش رفتند می دونند خیلی مغروره و حتی عادت به مسخره کردن هم داره ولی حتی اکر مهربون هم بود دلیل نمیشه صرفا به خاطر مهربونیش کسی بره باهاش ترمیم کنه هنوز کسی یادش نرفته که دکتر علامه هم خیلی مهربون و خوش اخلاق بود همینطور دکتر توسلی 
عسل 44 عزیز:شرایط روحی شما باعث شده که منافی شما رو عمل نکنه،حتما یه سر به دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی هم بزینید من پیش ایشون 2بار ویزیت شدم ایشون ازشخصیت بسیار والایی برخوردار هستن.
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد. عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد