2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863146 بازدید | 9716 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هستىس عکس بىنىتو گذاشتى؟
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

اره عسل جان , قبلا گذاشتم . تو چی کار کردی ؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
آریایی جان سامی عمل اولش الانم حدود 8,هس.ولی کلا یدفه گرون کرده.هفته پیش از یه دختری عمل اول بود با پروتز چونه 12گرفت.البته دختره بینیش خییییلی پرکار و بد بود.و ترمیم هم 12میگیره.
ترمیم با دکتر سامی
فرن جان مطب عباسی رفتم هیچ مریضی نبود .اومدم بیرون و کلا هیجوقت درموردش تحقیق نکردم.کلا فوکوس کرو دوتا دکتر.سامی ومنافی. آهان قیصری هم رفتم خالی بود و بخاطر قیمت اصلا دنبالش نبودم.ولی تو لابی یکی عز مریضای قیصری ذو دیدم که خیلی مرید دکتر وخانمش بودگفت بعدا از یکسال از عملم الان ضربه خکرده تو بینیم و دوباره اومذم پیش دکتر.بینیش که خیلی بد بود شاید بخاطر ضربه بوذ.و گفت دکتر دوتا امپولم برام مجانی زده و ساپورتش خیلی خوبه
ترمیم با دکتر سامی
هستىش من ندىم عکستو
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

نارنین جان ازاول انحراف بینی.داشتم.سرش عم قلنبه بود کمی.بعد عمل اولم. دکترمحترم تیغه رو طوری تراشید که کحب دوبرابر. د.غضروف رو کج وکوله کرد.از پایینشگوشتای اضافی معلوم بودکه سامی گفا اینا جای بخیه و گوشت نیست و تیغه هست کع زده بیرون.الان هتوزقالبو برنداشتم ببینم چجوری شده.البتع یه بار نشونم داد بعد یه هفته ولی پر ورم گنده
ترمیم با دکتر سامی
هستس چقدر ویزیتش گرونه.بیخودی نیست دبی مطب زده.مطمانم 12ت بود.2ماه پیش پایین مطب خانمرو دیدم.گفت عمل دومم هست.قبلا با نفر دیگه عمل کردم.الان 12ت دادم دکتر 2ت بیمارستان.گفتم چرا 12 گفت عمل دومم.تازه گچو برداشته بود درد داشت زیاد سوال نپرسیدم.
آریایی امکان نداره قیصری پارسال 7ت میگرفت.من مطب عباسی گردی میکردم تو اسانسور خودم بیماراشو میدیدم.همون موقع مادر دختری گفت استاد بینی گوشتیه.و قیمتشم برام زیاد بود.
اره, ولی خوب اگه کارش خوب باشه اشکال نداره , دیگه چه میشه کرد من الان اگه همه دنیا رو بهم بدن خوشحالم نمیکنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مریمی ایشالله ایندفعه عالی میشی فرن به خدا یه اقایی اذر 91 باهاش عمل کرد با بیمارستان 15 داده بود 7 تومن اونم قیصری وقتی سامی پارسال 8 تومن میگرفته برزنجی 9 قیمت داده زینلی پارسال 12 میگرفت فتاحی داغون 12 میگرفت قیصری که از همه اینا سابقه بیشتری داره 7 تومن بگیره رنج قیمت قیصری شیروانی ملتجی روی 20 تومنه نمیدونم چی بگم یعنی اون اقا الکی گفته 15 تومن اون موقع که پراید 15 تومن بود گفتن اندازه پراید پول میگیره بعد هم اگر واقعا دبی مطب زده باشه 7 تومن نمیگیره کلی کلاس میذاره اونجا دیگه حتما 10 12 هزار دلار میگیره یعقوب افشار هم که ترکیه عمل میکنه 2 سال پیش حالا دقیقا یادم نیست ولی 5 هزار یا 10 هزار دلار قیمت داده بود