قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
آریایی جان سامی عمل اولش الانم حدود 8,هس.ولی کلا یدفه گرون کرده.هفته پیش از یه دختری عمل اول بود با پروتز چونه 12گرفت.البته دختره بینیش خییییلی پرکار و بد بود.و ترمیم هم 12میگیره.
فرن جان مطب عباسی رفتم هیچ مریضی نبود .اومدم بیرون و کلا هیجوقت درموردش تحقیق نکردم.کلا فوکوس کرو دوتا دکتر.سامی ومنافی. آهان قیصری هم رفتم خالی بود و بخاطر قیمت اصلا دنبالش نبودم.ولی تو لابی یکی عز مریضای قیصری ذو دیدم که خیلی مرید دکتر وخانمش بودگفت بعدا از یکسال از عملم الان ضربه خکرده تو بینیم و دوباره اومذم پیش دکتر.بینیش که خیلی بد بود شاید بخاطر ضربه بوذ.و گفت دکتر دوتا امپولم برام مجانی زده و ساپورتش خیلی خوبه
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
نارنین جان ازاول انحراف بینی.داشتم.سرش عم قلنبه بود کمی.بعد عمل اولم. دکترمحترم تیغه رو طوری تراشید که کحب دوبرابر. د.غضروف رو کج وکوله کرد.از پایینشگوشتای اضافی معلوم بودکه سامی گفا اینا جای بخیه و گوشت نیست و تیغه هست کع زده بیرون.الان هتوزقالبو برنداشتم ببینم چجوری شده.البتع یه بار نشونم داد بعد یه هفته ولی پر ورم گنده
مریمی ایشالله ایندفعه عالی میشی فرن به خدا یه اقایی اذر 91 باهاش عمل کرد با بیمارستان 15 داده بود 7 تومن اونم قیصری وقتی سامی پارسال 8 تومن میگرفته برزنجی 9 قیمت داده زینلی پارسال 12 میگرفت فتاحی داغون 12 میگرفت قیصری که از همه اینا سابقه بیشتری داره 7 تومن بگیره رنج قیمت قیصری شیروانی ملتجی روی 20 تومنه نمیدونم چی بگم یعنی اون اقا الکی گفته 15 تومن اون موقع که پراید 15 تومن بود گفتن اندازه پراید پول میگیره بعد هم اگر واقعا دبی مطب زده باشه 7 تومن نمیگیره کلی کلاس میذاره اونجا دیگه حتما 10 12 هزار دلار میگیره یعقوب افشار هم که ترکیه عمل میکنه 2 سال پیش حالا دقیقا یادم نیست ولی 5 هزار یا 10 هزار دلار قیمت داده بود