2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863128 بازدید | 9716 پست
نه سارا یه سالی بود می فرتم مطبش ولی چون جون بود با اینکه ازش نمونه کار خوب زیاد دیده بودم میترسیدم ، همسرم خیلی إصرار کرد باهاش ترمیم کنم، من دیدم داره خیلی دارم از بی ترمیمی می مریم رفضتم زیر تیغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جان من سه شنبه ساعت 5/5 مطب یزدانفر وقت داشتم . زود رسیدم مطب خیلی منتظر موندم تا در مطب باز شد ساعت 5 اقای دکتر امد 3 تا عمل اولی اونجا دیدم 2 تا بدون چسب و 1 با چسب بود بینی هاشون قشنگ و طبیعی بود و ایشالله خیرش ببینن اقای دکتر خیلی ادم خوبیه و جالب اینجاست وقتی گریه میکردم اون بنده خدام اشک تو چشماش جمع شد گفت گریه نکن عمو درست میشه . گفت من برام خیلی مهمه که پولم حلال باشه و دعای خیر مریضم پشتم باشه نه ناله و نفریناش . مورد ترمیمی ندیم فقط 1 فیل ترمیمی دیدم (اقای دکتر از عملاش فیلم میگیره) اون مورد ترمیمی که فیلمش دیدم واقعا بینیش عالی شده بود و در مورد خودم گفت پیوند از دنده نیاز دارم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
و نکته جالب اینجاست آقای دکتر یزدانفر برای هر مریضی نیم ساعت وقت مشاوره میزاره و هیچ هزینه ای بابت مشاوره پرداخت نمیگیره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اما در مورد دکتر قیصری: روز چهارشنبه ساعت 6/5 مطب قیصری نوبت داشتم . من باز هم زود رسیدم . تو مطب مورد ترمیمی ندیدم 2 تا عمل اولی با چسب دیدم . 40 تومن هزینه ویزیت ، آقای دکتر از من پرسید معرفت کی بود؟گفتم از تو اینترنت پیدا کردم اسمتون . اقای دکتر خیلی ناراحت شد از این حرفم گفت خیلی از دکترای شهرتون بینی بچه هاشون من عمل کردم پفتم اسمشون بگو .گفت نمیگم . دیگه ازش پرسیدم ببخشید اقای دکتر شما بینیتون عمل کردین گفت :اره . برام رادیولوژی و گرافی واترز نوشت و گفت همه اینها رو همراه با عکس قبل عملت برام 5 ابان بیار