2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863128 بازدید | 9716 پست
نه سارا یه سالی بود می فرتم مطبش ولی چون جون بود با اینکه ازش نمونه کار خوب زیاد دیده بودم میترسیدم ، همسرم خیلی إصرار کرد باهاش ترمیم کنم، من دیدم داره خیلی دارم از بی ترمیمی می مریم رفضتم زیر تیغ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نازنین جان من سه شنبه ساعت 5/5 مطب یزدانفر وقت داشتم . زود رسیدم مطب خیلی منتظر موندم تا در مطب باز شد ساعت 5 اقای دکتر امد 3 تا عمل اولی اونجا دیدم 2 تا بدون چسب و 1 با چسب بود بینی هاشون قشنگ و طبیعی بود و ایشالله خیرش ببینن اقای دکتر خیلی ادم خوبیه و جالب اینجاست وقتی گریه میکردم اون بنده خدام اشک تو چشماش جمع شد گفت گریه نکن عمو درست میشه . گفت من برام خیلی مهمه که پولم حلال باشه و دعای خیر مریضم پشتم باشه نه ناله و نفریناش . مورد ترمیمی ندیم فقط 1 فیل ترمیمی دیدم (اقای دکتر از عملاش فیلم میگیره) اون مورد ترمیمی که فیلمش دیدم واقعا بینیش عالی شده بود و در مورد خودم گفت پیوند از دنده نیاز دارم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
و نکته جالب اینجاست آقای دکتر یزدانفر برای هر مریضی نیم ساعت وقت مشاوره میزاره و هیچ هزینه ای بابت مشاوره پرداخت نمیگیره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اما در مورد دکتر قیصری: روز چهارشنبه ساعت 6/5 مطب قیصری نوبت داشتم . من باز هم زود رسیدم . تو مطب مورد ترمیمی ندیدم 2 تا عمل اولی با چسب دیدم . 40 تومن هزینه ویزیت ، آقای دکتر از من پرسید معرفت کی بود؟گفتم از تو اینترنت پیدا کردم اسمتون . اقای دکتر خیلی ناراحت شد از این حرفم گفت خیلی از دکترای شهرتون بینی بچه هاشون من عمل کردم پفتم اسمشون بگو .گفت نمیگم . دیگه ازش پرسیدم ببخشید اقای دکتر شما بینیتون عمل کردین گفت :اره . برام رادیولوژی و گرافی واترز نوشت و گفت همه اینها رو همراه با عکس قبل عملت برام 5 ابان بیار