قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
دکتر بهروز باریک بین خیلی خیلی کم به لب بالای منشیش زده بود خیلی طبیعی.بستگی به اندازه تزریق داره.دیدید بعضی ها لباشون میشه بالون؟؟؟ ژلهای دکتر باریک بین امریکایی بود.تا پارسال که 500میگرفت.الان رو نمیدونم و لی وقت گرفتن باهاش خیلی سخت شده....
فرن جان دکتر باریک بین دکتر پوست؟ اخه پوست من تو این 10 ماه داغون شد من که صورتم هیچ لکی نداشت حالا بر اثر گریه و غصه پر از لک شده و داغون شد. دکتر باریک بین دکتر خوبی هست؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من با مطب برزنجی تماس گرفتم منشی اش گفت هزینه تزریق هر سی سی ژل ژویدرم 700 تومن میشه برای من اوکی هست چون من یه سی سی بیشتر نمی خوام ولی کسایی که بیشتر می خوان به نظرم زیاده
هستس جان، منم بعد عمل پوستم افتضاح شد، رفتم پیش نخعى ، الان خیلى خوب شده، انقدر که کمتر به بینیم فکر مى کنم، خیلیها هم ازم آدرسشو خواستن، فقط وقت گرفتنش سخته، خودشم خیلى کم حرفه.
سارا جون لبات بى تعارف خیلى خوبن، همسر من کلاً مشوقم هست تو انواع قرتى بازیها، منم میدونم لبم کم حجمه ولى نمیدونم رو چه حساب دوستش دارم نمى خوام بتزریقم
ممنون سارا جون به نظرم ورمم نسبت به 6 ماه پیش کمتر شده ولی خودم بعضی وقتا حساس میشم یاس جون نخعی برای مو کارش چطوره؟ من ریزش موی شدید دارم هیچ کس هم تا حالا نتونسته منو درست و حسابی درمان کنه طوریکه دیگه دارم به پی ار پی و کاشت مو فکر میکنم راستی قیمت تزریق ژل برزنجی رو که گفتی 700 هر سی سی یعنی برای هر لب که یک سی سی بزنه 700 میگیره من بخوام لب بالا و پایین رو بزنم 1400 باید بدم فرن جون باریک بین کانادا زندگی میکنه هر چند وقت یکبار میاد ایران برای ویزیت مریضای خودش من هر بار که زنگ زدم منشیش منو پیچونده زمستون گفت عید زنگ بزن اردیبهشت گفت مهر زنگ بزن حالا نمیگن باریک بین ایران نیست هستس جون دیگه فکر نکنم بشه ازش وقت گرفت