2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863128 بازدید | 9716 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شنیدم بر اساس رادیولوژی و گرافی واترز تصمیم میگیره .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دکتر بهروز باریک بین خیلی خیلی کم به لب بالای منشیش زده بود خیلی طبیعی.بستگی به اندازه تزریق داره.دیدید بعضی ها لباشون میشه بالون؟؟؟ ژلهای دکتر باریک بین امریکایی بود.تا پارسال که 500میگرفت.الان رو نمیدونم و لی وقت گرفتن باهاش خیلی سخت شده....
فرن جان دکتر باریک بین دکتر پوست؟ اخه پوست من تو این 10 ماه داغون شد من که صورتم هیچ لکی نداشت حالا بر اثر گریه و غصه پر از لک شده و داغون شد. دکتر باریک بین دکتر خوبی هست؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنون سارا جون به نظرم ورمم نسبت به 6 ماه پیش کمتر شده ولی خودم بعضی وقتا حساس میشم یاس جون نخعی برای مو کارش چطوره؟ من ریزش موی شدید دارم هیچ کس هم تا حالا نتونسته منو درست و حسابی درمان کنه طوریکه دیگه دارم به پی ار پی و کاشت مو فکر میکنم راستی قیمت تزریق ژل برزنجی رو که گفتی 700 هر سی سی یعنی برای هر لب که یک سی سی بزنه 700 میگیره من بخوام لب بالا و پایین رو بزنم 1400 باید بدم فرن جون باریک بین کانادا زندگی میکنه هر چند وقت یکبار میاد ایران برای ویزیت مریضای خودش من هر بار که زنگ زدم منشیش منو پیچونده زمستون گفت عید زنگ بزن اردیبهشت گفت مهر زنگ بزن حالا نمیگن باریک بین ایران نیست هستس جون دیگه فکر نکنم بشه ازش وقت گرفت