2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 863074 بازدید | 9716 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مریم جون نوک بینی از نیمرخ شبیه منقار طوطی میشه بالای نوک بینی گرد و بر آمده میشه و پوست انگار وراومده مثل این عکس آپلود عکس البته برای من از این خیلی شدید تر بود و کلوملام هم فرورفته بود کاملا
سارا جون خوشحال شدم که راضی هستی و کلوملات پایین اومده اون روز که دیدمت واقعا امیدوار شدم که منهم بینیم درست میشه چون چند سال بود که ناامید شده بودم به نظر منکه نسبت به قبلت خیلی بینیت عوض شده خوش به حالت من تا درست نشم نگرانم دکتر توکلی واسه ژل عالیه دستیارش تمام صورتش تزریقه و هرکی میبینه لذت میبرهتلشو برات اس میکنم
بچه ها شما حس ششم دارین؟ مثلا یه اتفاقی میخواد بیفته یک کم قبلش به اون فکر کنید یا مثلا یهو یاد کسی بیفتید چند ثانیه بعد ببینیدش؟ من خیلی این حالت بهم دست میده. تو موارد خیلی کم اهمیت بیشتر پیش میاد اما خیلی جالبه و عجیبه. حس عجیبی این جور وقتا بهم دست میده. حالا اینو میخواستم بگم. یه استادی داشتیم دوره لیسانس بنده خدا خیلی ماه بود سر کلاسش من خیلی میخندیدم. یه بار سر کلاسش انقدر با بچه ها خندیدیم در حد مرگ. منم وقتی میخندم یا هیجانزده میشم یا خجالت میکشم صورتم قرمز میشه. خلاصه انقدر خندیدم صورتم شد لبو از کلاس رفتم بیرون. اونروز بعد از ظهر استادمون مرد.خدابیامرز..... حالا الان بدون هیچ ربطی یاد اون استاده افتادم... به نظرتون چرا؟ 1-من میخوام بمیرم اون دنیا ببینمش؟ 2- اون میخواد زنده شه من ببینمش؟ 3- یکیتون الان داره میخنده در حد مرگ بعد من می میرم؟ 4-واقعا عقلم به جایی قد نمیده
ساراجون، اگه نمى پرسین تو کلینیک چه کار مى کردم، دکترت، رزم پا عمل داشت، چند تا عمل اولى، عملهاشم هر کدوم ١ ساعت طول مى کشه! مامان یکیشون چندین سال قبل با قناعت پیشه عمل کرده بود. گفتم چرا پیش همون نرفتین گفت، آخه٢٠ تومن مى گیره، رزم پا٦ تومن!
یاس جان رزمپا کارش برای بینی های کم کار و استخونی قشنگ و خوبه خود من بینی های خیلی خوشگلی ازش دیدم که گول خوردم الان هم رو نمی بینه قیمتش را بیشتر کنه سه سال قبل 6 تومن می گرفت