سارا دقیقا. چای سبز واقعا لاغر میکنه.من شکمو هرچی دلم میخواد همیشه میخورم. عاشق غذام. عشق اول و آخرم تو زندگی غذاست. اما همیشه لاغرم. چون بدون استثنا روزی یه لیوان چای سبز میخورم. در مورد زیبایی:زیبایی نسبی هست و هرکسی از زیبایی تعریف خاصی داره. تعریف زیبایی توی کشورهای مختلف توی شهرهای مختلف،توی فرهنگهای مختلف حتی توی زن و مرد فرق میکنه.بارها و بارها کسی رو که به نظرم خیلی زیبا بوده شوهرم گفته چقدر زشته و برعکس. به نظر من یک صورت معمولی با شخصیت و رفتاری دلربا و لوند خیلی تاثیرگذارتر از یه صورت خیلی زیبا با رفتار و شخصیتی نچسب و به قول خودمون بی نمکه. چهره ظاهری خیلی زود عادی میشه طوری که ایرادها دیده نمیشه(به جز در برخورد اول که چهره اولین چیزی هست که همه بهش توجه میکنند). اما خانمهایی که لوندی و دلربایی(به مفهوم خوب و مثبتش) در شخصیت و رفتارشون دارن همیشه جذابن و زیبا دیده میشن. ما تو محل کارمون یه خانومه هست هیکل صفر قیافهمعمولی و خنثی، لوندی 100. نمیدونی چقدر همه ازش خوششون میاد. خود من وقتی اون حرف میزنه اصلا میرم فضا، دهنم باز میمونه و صدام یواش میشه. تا چندثانیه حرف زدنم یادم میره.............احساس زمختی شدید میکنم.

در این که زیبایی خیلی خوبه و همه دوست دارن هیچ شکی نیست اما اینکه همه چیز رو بذاریم کنار و فقط بچسبیم به یه نقص کوچیک تو صورت و به نکات دیگه که میتونه جذابترمون کنه توجه نکنیم کاملا باهاش مخالفم.زیبایی صورت یکی از هزارچیزی هست که میتونه زن رو جذاب کنه. مثلا هیکل زیبا، خوب صحبت کردن، موهای قشنگ و شاداب و بلند، ناخنهای زیبا داشتن، چهره بشاش، شیک پوشیدن، مهربان بودن و .........خیلی چیزای دیگه تاثیرگذاریش خیلی بیشتر از یه بینی خوب داشتن یا فقط زیبا بودن صورته(همه اینها نظر منه)