قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
خانوم مژی : کی بیشتر مقصره؟ من و شمایی که رو حساب سن و تجربه ی کم و هرچیز دیگه تحقیق نکرده رفتیم بینی و نه فقط بینی که عضو مرکزی صورتمون که به شدت رو فرم چشم و گونه و لب و کل صورتمون تاثیر میذاره رو سپردیم دست یه آدم نابلد و پر مدعا یا اون شخص که میدونست چی تو چنته داره و چی نه و با اینکه میدونست نمیتونه و ازش بر نمیاد اون کارو قبول کرد و به عهده گرفت؟! خب حالا که اینجوری شد چیکار باید کرد؟ بیایم بگیم تقصیر من بود که کم تحقیق کرده بودم و اون پزشک هیچ تقصیری نداشت؟! بیایم خودمونو با کودک درونمون سرشاخ کنیم و اونم هی آستین پیرهن دلمون رو بکشه و سرمون نق بزنه که این چه کاری بود با من کردی و من و شما هم هی نه به دکترمون که به خودمون لعنت بفرستیم به خاطر این اتفاقی که افتاده و هی خودخوری کنیم و شرمنده ی خودمون باشیم و سرمون پایین و رومون نشه تو چشم خودمون نگاه کنیم؟! به خاطر تقصیری که نداشتیم؟ مگه روز عمل تیغ جراحی دست من و شما بوده که الان ما بخوایم مقصر باشیم؟! ما که بیهوش افتاده بودیم رو تخت و صدا ازمون در نمیومد، ما که کوچکترین اراده ای نداشتیم موقع عمل و کاری از دستمون بر نمیومد. پس مشخصه که مقصر کی بوده و کی نه، این از این. اما اینکه بیایم بگیم حالا اتفاقیه که افتاده و بیایم دنبال مقصر نگردیم و دنبال این باشیم که چیکار میشه کرد و راه چاره چیه بحثش جداست، و اما در مورد اون پزشک، یه وقت هست که میبینی اون پزشک خودش از من و شما ناراحت تره که خواسته یا ناخواسته چنین اشتباهی رو مرتکب شده و بینی و ظاهر منو شما رو دچار نقص کرده و میگه من هم نمیخواستم اینجوری بشه ولی متاسفانه شد و بعدشم بهت دلگرمی میده که نگران نباش، قرار نیست اینجوری بمونه و با یه عمل دیگه درست میشه و ... یه وقت هم هست که پزشک میگه شده که شده، همینه که هست هیچ کاریش هم نمیشه کرد دیگه، حق اعتراض هم نداری و من فلانی هستم و ... یا برو با همین کنار بیا یا برو هر کاری دلت میخواد بکن خب اون پزشک اول حداقل سعی خودشو کرده که جبران کنه و از دلت در بیاره و این امید رو تو دلت زنده نگه داره که هنوز جایی برای جبران وجود داره ولی پزشک دوم که نه تنها شعور عذرخواهی و دلجویی نداشته که شما رو هم از زمین و زمون نا امید کرده که دیگه هیچ کاری نمیشه برای این بینی کرد و برو با همین کنار بیا و تو رو به حال خودت رها میکنه بسیار شایسته ی لعن و نفرین و هزار تا چیز دیگست و نباید به این راحتی ها ولش کرد .
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا
عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1
و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468
باید ها و نباید های جراحی بینی :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
اقای بی اعصاب حرف شما درست و منطقی اما اگر کسی با تحقیق و چند بار رفت و امد به مطب دکتری با میل خودش تصمیم به عمل گرفت عایا درسته شخصی رو متهم کنه بگه من با تعریف از فلان دکتر یا دیدن عکس ترغیب شدم با فلان دکتر عمل کنم بعد که نتیجه عملش خوب نشه بیاد کسی رو مقصر نشون بده و بگه تقصیر فلان کاربر بود اگر اینجا از فلان دکتر تعریف نشده بود من عمل نمیکردم من میگم خدا به هر کسی عقل و قدرت انتخاب داده دیگه وقتی دکتری رو انتخاب کرد باید مسوئلیتش رو بپذیره اینکه دکتر از عمل خلافش صلب مسئولیت بکنه بحث جدایی هست و البته این کار پزشکان بی مسئولیت ناپسند هست و مورد پذیرش هیچ کس نیست
داداش بی اعصاب، کاملا موافقم که پزشک باید مسوولیت پذیر باشه.و اینکه یه پزشکی از زیر مسوولیت اشتباهی که مرتکب شده شونه خالی کنه خیلی غیر انسانیه. اما به قول آریایی ما خودمون انتخاب کردیم.من شخص خودم رو میگم خیلی عجله کردم دوست داشتم زود خوشگل بشم. هیچ تحقیقی نکردم.اگر کمی صبر میکردم و با دکتر دیگه ای عمل میکردم نتیجه به احتمال زیاد این نبود. پس دکتر نابلد یه بخش قضیه هست انتخاب اشتباه من یه بخش دیگه. من باید عاقل باشم و بفهمم اینجا ایرانه و دکترها همه از خودشون تعریف میکنن و هیچ ضمانتی برای حرفشون ندارن و حواسمو جمع کنم. اما اگر دکتری به قول شما اشتباهو کرده با زندگی شخص بازی هم کرده و تازه طلبکار هم هست هم یه دکتر غیر حرفه ایه و هم کارش غیر انسانیه. من با شکایت از پزشک هم موافقم در صورتیکه باعث آرامشم بشه نه اینکه بشه خوره روحم. اینکه می دیدم شما پیگیری برای شکایت خوشحال میشدم. میگفتم حداقل این پزشکا شاید با این شکایتا کمی به کارشون بیشتر توجه کنن و قولهای الکی ندن. اما اینکه بگم خوب اون دکتره منم مریض بیهوش پس من کاملا بی تقصیرم موافق نیستم. اون که تو خیابون منو بیهوش نکرده ببره اتاق عمل. بارها و بارها مریض میره مطب میشینه نمونه کار میبینه خودش تصمیم میگیره.پس ما هم بی تقصیر نیستیم یا تحقیق کم و یا جوگیر شدنها کار دستمون داده. مطمئنا دکتر مقصر اوله چون تعهد داره به کارش و با احساسات و عواطف یک جوون طرفه.اما ما چی؟ مسوولیت ما نسبت به خودمون و چهرمون چی؟ اگر کسی انقدر به بینیش حساسه چرا میره با یه تعریف از یه دکتر میره عمل میکنه؟ من خودم بینی شما رو الان بعد عمل دوست دارم و به نظرم اصلا بد نیست. اما این نظر منه. شما دوست نداری و دکترت هم یادمه طبق مدارکی که نشون دادی قرار نبوده دست بزنهبه شکل بینیت و فقط باید انحرافتو عمل میکرده و قوزشو برمیداشته.درحالیکه زیر حرفای خودش زده. اینجا حق با شماست. اما توی بیشتر موارد اینطور نیست.مریض رفته تو مطب ناراضی دیده، بینی خراب دیده، دکتر بهش گفته قولی هم نمیدم خوب بشه با این حال رفته عمل کرده و بعد میاد هی لعنت و نفرین به دکترش میفرسته. به نظر من این کار جز شدت بخشیدن به فاجعه چیزی ااز عمق فاجعه کم نمیکنه. اتفاقا توی مواردی که تشخیص میدیم دکتر مقصره باید شکایت کرد.
خانوم آریایی : بحث کلا یه چیز دیگه بودا ! اینکه ما باید خودمون رو مقصر بدونیم و سرزنش کنیم یا پزشک نابلدمون رو و اینکه اصلا دنبال مقصر بگردیم یا خیر؟ اینکه شما میفرمایید که بحثش به کل جداست و در مورد نحوه ی انتخاب دکتر هم من نمیدونم خانوما چه جورین دقیقا و چقدر از شنیده هاشون از دوستان مجازیشون و صحبت هایی که تو این تاپیک و محیط هایی اینچنینی مطرح میشه تاثیر میپذیرن و شاید هم الان دیگه میدونم! در جواب شما نظر من اینه که هر دو طرف مقصر هستن و تقصیر کسی که صرفا بر اساس شنیده هاش و تعریف و تمجید شخص یا اشخاص دیگه ای از پزشک خاصی تحقیق نکرده و بدو بدو و نمونه ندیده میره و با اون پزشک جراحی یا ترمیم میکنه قطعا خیلی بیشتره تا کسی که میاد و نظر و سلیقه ی شخصی خودشو عنوان میکنه و میگه به نظر من فلان دکتر برای ترمیم خوبه، یا من از ترمیمم با فلان پزشک راضی هستم، بار ها گفتم مناسب ترین پزشک برای ترمیم یک شخص میتونه نامناسب ترین گزینه برای ترمیم شما باشه! در مورد دکتر توسلی من اصلا کاری ندارم ایشون تو عمل اول چقدر خوب هستن یا نیستن یا مطب شمالشون چقدر شلوغه یا نیست ولی به نظرم صرف یک جلسه مشاوره با ایشون و رفتن به مطب تهرانشون و دیدن کلا 4 نفر که هر 4 نفر بچه های تاپیک بودن و همدیگرو میشناختن جهت قضاوت و تصمیم گیری کافی بود و آنچه تو اون یک جلسه دستگیر هر فردی میشد بر تمام تبلیغ های عجیب و غریبی که تو تاپیک میشد میچربید! بگذریم که بعضی وقت ها شدت تبلیغات و به به و چه چه ها از یه دکتر اونقدر زیاد میشه که شاید خواننده های تاپیک به نحوی مسخ میشن که در مراجعه ی حضوری به اون پزشک چشمشون رو رو بسیاری واقعیت های موجود میبندن و حتی تو مطب هم مدام تعریف و تمجید های بچه ها تو تاپیک جلوی چشمشونه نه واقعیت های موجود!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا
عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1
بچه ها یه سوال: آیا شما هم گاهی کاربرا رو با هم قاطی می کنید؟ مثلا من سارینا و عسل 44 و با هم قاطی میکنم. یا مثلا قبلا مامی آریو و آریایی رو. حالا این دومی ینی مامی آریو و آریایی یه منطقی توش هست. اما نفهمیدم ربط سارینا به عسل 44 چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
moji اینقدر شلوغ شده و کاربرای جدید اومدن که منم بعضی وقتا قاطی میکنم اقای بی اعصاب صحبت من تنها در مورد ت و س ل ی نبود کم کم داره مد میشه چند روز پیش یک نفر از ب ش ا ر ت ی ناراضی بود و میگفت به خاطر تعریف از کار این دکتر رفته ترمیم کرده راضی نبود و میگفت کاربری که از بینی خودش راضی بوده از کار این دکتر تعریف کرده خوب سلیقه ها فرق میکنه و این دلیل نمیشه که اگر کسی از کار دکتری راضی بود تعریف نکنه بترسه بگه راضیه یا تعریفش در تصمیم گیری کسی موثر باشه خوب مشکلات بینی ها با هم فرق میکنه دلیل نمیشه که اگر کسی از کار دکتری راضی بود کار اون دکتر روی بینی همه جواب بده هر کس باید خودش با تحقیق و تفحص و بررسی مشکلات بینی و عملکرد دکترها تصمیم بگیره
و تو این 2 سال شاید من چند ده پیغام خصوصی و ایمیل و چی و چی داشتم که تو که اینقدر مطب گردی کردی و رفتی و اومدی و ... چه کسی رو توصیه میکنی، یا مثلا بین فلانی و فلانی میگی کی؟ یا اینکه فلان دکتر رو تایید میکنی یا نه؟! یا چیزی که فراوان از من پرسیده شده اینکه پزشکی که خودت برای ترمیم انتخاب کردی رو برای ما هم توصیه میکنی یا نه؟ که هر بار گفتم به هیچ عنوان! و حالم از نوشتن دوباره ی این جمله بد میشه دیگه چون 1000 بار نوشتم تا الان که آقاجان، خانوم جان من تحت هیچ شرایطی هیچ پزشکی رو به هیچ دوستی توصیه نمیکنم و بهترین پزشک برای هر کس پزشکیه که خود اون شخص با کلی تحقیق و بررسی و مطب گردی و دیدن نمونه چند ماهه و حتی یک ساله و ... بهش رسیده باشه نه کسی که من یا دیگری بگیم و ازش تعریف کنیم و یا حتی برای من یا دیگری خوب بوده باشه و ازش نتیجه گرفته باشیم. البته بهتره دوستان هم یکم از هیجانات خودشون کم کنن و تا رفتن با یه دکتری ترمیم کردن نیان و شروع نکنن به تعریف و تمجیدهای آن چنانی از اون پزشک و به نوعی احساس ادای دین نکنن به اون پزشک و باز لازمه یاداوری کنم اگر پزشکی وظیفه ی خودشو به خوبی انجام داد و در قبال اون میزان پولی که گرفت یه بینی خوب و شیک و تر و تمیز بهتون تحویل داد تازه به وظیفه ی خودش عمل کرده و این دلیل بر اون نمیشه که شما بهش ادای دین بکنی و بیای بگی دکتر فلانی عجب دکتریه و اینجوریه و اونجوریه و 4 نفر متاسفانه مسخ و مسحور اون صحبتا بشن و رو موج هیجان شما سوار بشن و برن با اون دکتر جراحی کنن، البته پر واضحه که خود دوستان هم باید بیش تر حواسشون رو جمع کنن و منطقی تر و با چشم باز تصمیم بگیرن و دیده های خودشون تو مطب اون پزشک رو جایگزین شنیده هاشون راجع به اون پزشک تو این تاپیک و محیط های نظیر اینجا بکنن.