2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862962 بازدید | 9716 پست
دوستان عزیز من بر اساس تجربیاتم از تاپیک های قبلی چه عمل اول چه ترمیم میگم متاسفانه بعضی از دوستان صادقانه در مورد ایرادات بینیشون بعد عمل صحبت میکردن و با شهامت و جرئت عکس بینی که خراب شده بود رو میذاشتن ولی طرفداران همون دکتر که حالا از نتیجه عملشون راضی بودند میومدن اعتراض میکردن که چرا این دکتر رو خراب میکنید با تعصب شدید صحبت میکردن این بود که جو تاپیکها خیلی محتاطانه شده بود دیگه کسی جرئت نمیکرد بیاد در موردکارهای خراب یک دکتر صحبت کنه یا اگر کسی مستند صحبت میکرد و عکس بعد عملشو میذاشت و میگفت از عملش راضی هست میگفتن مستقیم و غیر مستقیم داره برای دکترش تبلیغ میکنه و ما رو ترغیب کرده با اون دکتر عمل کنیم و به چاه افتادیم بعضیا بدون اینکه اصلا کار دکتری رو دیده باشن میومدن میگفتن ما شنیدیم فلان دکتر مشکل تنفسی داشته میگن اینطوری بوده اونطوری بده بدون اینکه خودشون کاری از اون دکتر دیده باشن یا در موردش تحقیق کرده باشن من میخوام بگم اصلا به شنیده ها و دیده هاتون اعتماد نکنید به خاطر چند تا عکس و تعریف تصمیم نگیرید تا یک نفر اومد گفت من از عملم راضیم یا دکتر من کارش عالیه یا مثلا فلان دکتر کارش خیلی بده تصمیم عجولانه نگیرید با هر دکتری که خواستید عمل کنید حداقل 5 بار مطبش برید و حداقل با 10 نفر صحبت کنید چه ترمیمی چه عمل اول اگر دکتری قول صد در صد به شما داد شک کنید به کار اون دکتر چون در عمل بینی صد در صدی وجود نداره همیشه هر چقدر هم که بیس بینی خوب باشه 5 درصد احتمال روتوش هست اگر دکتری به شما اجازه نداد نمونه های زنده تو مطبش ببینید به کارش شک کنید چون ممکنه تعداد کارهای خرابش زیاد باشه که نخواسته شما با مراجعه کنندگانش صحبت کنید چند تا دکتر تو اون تاپیک عمل اول اسمشون برده شده که روز مشاورشون با روزی که چسبیا و قالبیا میومدن جدا بود همه جوانب رو بسنجید که خدای نکرده پشیمون نشید و نتیجه دلخواهتون رو بگیرید این رو هم قبول دارم عمل بینی ریسک هست و تا حدودی شانس هم در اون دخیل هست ولی تا جاییکه براتون امکان داره تحقیق کنید که باعث ناراحتیتون نشه من یادمه یک اقایی عمل اول با بشارتی بود چون من از قدیم تو این تاپیک ها بودم یادم هست میگفت بشارتی سومین جراح برتر ایران هست بعد خودش با بشارتی عمل کرد بینیش خراب شد و میگفت پشیمون شده از نظری که در مورد بشارتی داده متاسفانه اون تاپیک جراحی ثانویه به خاطر مسائلی مشابه همین موارد بسته شد که حالا نمیدونم باید بگم سوء تفاهم بود یا نه ولی امیدوارم اینجا جایی برای تحقیق باشه همین کاری که مثلا اقای بی اعصاب یا خیلیای دیگه دارن انجام میدن در مورد دکترای ترمیمی و همینطور کسانی که برای اولین بار عمل میکنند و برای همه مفید باشه نه مضر

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من هم بینی عسل جون رو دیدم هم بینی مامانشو واقعا بشارتی بینی مامان عسل جون رو خوب ترمیم کرده بود من یادمه که همیشه صادقانه در مورد بینیش و دکترش صحبت میکرد و عکس میگذاشت و مستند صحبت میکرد امیدوارم که دلخور نباشه

من احساس می کنم بینیم گرفته وتنفسم با صداست دکترم میگه به خاطر التهاب وورمه ولی من خییییلی نگرانم لطفا کمکم کنید
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سارا بعد از عمل بینی تا یه مدت چشم ها حالت زل زدن داره وبیش از حد طبیعی بازه ونگاه قشنگ نیست بعد درست میشه
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سارا بعد از عمل بینی تا یه مدت چشم ها حالت زل زدن داره وبیش از حد طبیعی بازه ونگاه قشنگ نیست بعد درست میشه
سارا جان شما تلق توی بینی رو در اوردید تنفستون چطوره ؟
نازنین جان چند وقته عمل کردی؟ عمل اول بودی یا ترمیم؟ قبل عمل انحراف داشتی تنفست قبل عمل چطور بود؟ اگر تازه عمل کردی تا 6 ماه بینی گرفتگی داره و ممکنه تنفس صدا دار باشه به مرور بهتر میشه اگر کمتر از چهار ماه از عملت میگذره هر روز شستشو بده شستشو در باز شدن بینی تاثیر داره

من هستم فرن جون ولی حالو روز خوبی ندارم مثل مرده هام چیزی برای گفتن ندارم کسی هم نیست که برای مطب گردی همراهیم کنه دلم میخواد بمیرم از طرف خونواده نه تنها حمایت نمیشم بلکه جوی درست کردن که کاملا ناامید شدم و تحت فشارم
دوستان پیوند غضروف باعث میشه بینی بزرگتر شه?یا تورم زیادی داره?دیروز بخیه کشیدم.و یه لحظه داد بینینو دیدم اقااا خیلی بزرگه.یکهفتع گذشته نکنه همیندر بمونه.ولی صاف شده تبودو یه کمی هم تنفسم باز
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جون ورم باعث بزرگتر شدن بینی میشه اگر وقتی قالب برداشته شد از فرم بینی خوشت اومده و خوب و اوکی بوده مطمئن باش بعد از فروکش کردن ورم معمولا یکسال بعد از عمل فرم بینی همونی هست که وقتی قالب رو برداشتی دیدی

آریایی جان والا من بینیم قبلا بلند بوده,الان کوتاه و کپل بنظر میرسید.نمیدونم نمیشه که .....شایدم شده.حالا هفته ذیگع قالب رو بردارم بهتر معلوم میشه.شاید سرش بالاس فک میکنم کوتاهه.
ترمیم با دکتر سامی