2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862951 بازدید | 9716 پست
دخترطلا جان نادریان هستند کسایی که ازش ناراضی هستند تو تابیکهای قبلی دو نفر بودند که دنبال ترمیم بودند تو تابیک جراحی بینی هم ناراضی هستند ازش نه به اون معنی که بینی را خراب کنه ولی بینی هاشون را دوست ندارند و میکن میتونست خیلی بهتر بشه ترمیم هم اکر راست کارش باشه قبول می کنه و قیمت بالا میده که به نظر من نمی ارزه من را قبول نکرد هیج اشکم را هم در اورد با کفتن اینکه کاری نمیشه برات کرد و بینی ات همینه و سعی کن باهاش کنار بیایی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ریحانه جون کاملا درکت می کنم...اینکه با امید به همچین عمل سنگینی تن بدی و نتیجه نگیری واقعا ناراحت کنندست...ولی چاره چیه؟الان به جز صبر کردن کاری ازمون برنمیاد...سعی کن رو چیزهای دیگه متمرکز شی...من این دوران را گذروندم میدونم هر لحظش چقدر سنگینه ولی فقط با مشغول کردن خودم حالم کمی بهتر شده...سعی کن زیاد جلو آینه نری...
ریحانه جون چند وقته ترمیم کردید ؟ من قصد دفاع از بشارتی رو ندارم ولی از بچه ها شنیدم که ساپورت بعد عملش خوبه یعنی اگر ببینیه بینی خراب شده قبول میکنه روتوش میکنه با خودش صحبت کردید ؟ چی گفت ؟ ایشالله هر چه زودتر مشکل بینی شما حل بشه

ریحانه جون امیدوارم خدا یه راهی جلوت بزاره که یه کم ناراحتیت کم شه واقعا این دوره نقاهت بعد از عمل خیلییییی سخته من که نسبتا از عملم راضی هستم بهم سخت می کذره جه برسه به شما  
جشمهای من بعد از عمل خیلی درشت شده شبیه ادم فضایی ها شدم فکر می کردم توهم خودمه ولی دیروز یکی از دوستام را دیدم اون هم بهم کفت باید سبک ارایشم را عوض کنم ارایشی که قبلا بهم می اومد الان ترسناکم می کنن
سلامبه همه کلی گشتم تا تاپیک جدید رو پیدا کردم.فروغ جون میشه عکس بینیتونو ببینم بهتون تبریک میگم.
ریحانه جون خیلی واست ناراحت شدم خدا از این دکترها که اینقدر به دروغ از خودشون تعریف میکنند نگذره.مثل دکتر من که5سال پیش زد بینیمو خراب کرد و اصلا هم درستش نکرد بعد هم زد زیرش.
فکرکنم من تونسخه رایگان دنیا زندگی میکنم.اون قسمتهاش که به بقیه حال میده واسه من کار نمیکنه.!
ریحانه جون منم درکت میکنم و امید وارم مشکلت حل شه..ولی واقعا خیلی بی انصافیه در مورد عسل اینجوری صحبت می کنی ..خب بینی خودش و مامانش از قبل ترمیم خیلی بهتر شده و طبیعی که نظر مثبت داشته باشه...همیشم اومده و عکساشو گذاشته و همه شاهد بهبودش بودن...منم خودم تو مطب بشارتی کار خوب دیدم و کار بدم دیدم.....دیگه اگه دکتر بینی یکو خراب میکنه اونی که کارش خوب شده نباید جوابگو باشه کارشناسی نکرده که نظرشو گفته و خودشم راضیه... عسل جون تو این مدت همیشه اومدی و اطلاعات دادی و عکس گذاشتی خیلیا مثل من ممنونن و اگه بری خیلی ناراحت میشم اگه اینجوری باشه که هیچکس نمی یاد از عملش بگه... پس واسه چی میایم اینجا
عسل جون منم ازت ممنونم واقعا اطلاعات مفیدی در اختیار ههمون گذاشتی خدا خیرت بده
فکرکنم من تونسخه رایگان دنیا زندگی میکنم.اون قسمتهاش که به بقیه حال میده واسه من کار نمیکنه.!
سلام دوستان می خواستم بدونم شما بعد از اوردن تلق از بینی راحت وعالی نفس می کشیدید؟ احساس نمی کردید بینیتون گرفته ؟
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من تقریبا یه ماه میشه عمل کردم به نظرم باید دیگه راحت از بینی نفس بکشم
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ریحانه جون، ان شاالله مشکلت حل بشه. عسل جون، من حرفهاى ریحانه رو به حساب ناراحتیهاش از ترمیم مى گذارم،همه دوستان قدیمى شاهدهستن همیشه همه خوبیها و بدیهاى دکترت رو مى گفتى، حتى بداخلاقیهاش.فرورفتگى رو پره ات رو هم خودت نشونمون دادى، شاید ریحانه جون کامل پستهاتو کامل نخوندن و براشون سؤتفاهم پیش اومده، در مورد بینى مامان هم یادمه مى گفتى پرفکت نیست ولى خیلى بهتر شده و از افسردگى نجاتش داده، من فراموش نکردم. عزیز دلم ،دلخور نباش.