قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سارا خرید کنی حالت جا میاد.برو یه مرکز خرید.منم گاهی اینجوری میشم با خرید کردن اروم میشم این عوارض بیهوشی تا مدتــــــــــــــــی مهمونته باید تحملش کنی
نازنین جان من تو سوراخهای بینی ام دو تا زائده بزرگ داشتم که به قول دکترها انگار غضروفها افتاده باشند پایین و راه نفسم را نصف کرده بود بعد از ترمیم دکتر گفت اون قسمت به طرز عجیبی قطر و ضخامت غضروف سه برابر بقیه بود که فکر کنم دکتر قبلی ات این کار را کرده بود و به اون منطقه غضروف اضافه کرده و از ترس مشکل تنفسی بیشتر برش نداشته و با بخیه جمعش کرده و تا الان اون زائده ها نصف شدند و راه نفسم بازتر البته من آلرژی شدید هم دارم و یه موقعهایی آلرژی اذیتم می کنه ولی راه نفسم با وجود کوچیکتر شدن بینی ام بازتر شده
نه خانوم سارا : من 2 سال پیش و قبل از عمل بینی 24 سالم بود و بعد از عمل بینی و با گذشت این 2 سال و انچه به من گذشته الان نه 26 سال که 126 سالمه از بس حرص و غصه خوردم تو این مدت و از یک آدم 126 ساله دیگه بعیده که بخواد قهر کنه با دیگران! از عوارض داروی بیهوشی هست و از فکر و خیال های بیخود، تجویز من اسب زرد کم خرجه! آهنگ های آرامش بخش و بعضا شاد فیلم های کمدی و خنده دار و روحیه بخش تا حدی که مانع رسیدگی به کار های روزمره ی شما نشه، رفتن به پارک و قدم زدن حتما، به چیزای خوب و امید بخش فکر کردن قطعا! هرچقدر دورتون شلوغ تر باشه و سرتون گرم تر از این فکر و خیالا و ناراحتی و نگرانی کمتر، گذران دوران نقاهت راحت تر و سریع تر. بالا رفتیم ماست بود، قصه ی ما راست بود. البته ماستش از این کم چربا بود که روغن پالم نداشته باشه توش!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا
عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1
و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468
باید ها و نباید های جراحی بینی :
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
بچه ها ىکم دکتر با تبحره برا ترمىمى معرفى کنىد چقد کم شده صحبتا اطلاعات
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
عسل جان فعلا چندنفری ترمیم کردن در مرحله خوف و رجا هستن.کووووو تا نتیجه معلوم شه.دکترای قبلی تاپیکم که هر کی هرچی میدونسنه گفته.تا آدم اسم یه دکتر جدید به ذهنش میرسه زود یه ناراضی هم پیدا میشه و هیچی.
بچه ها چرا قیافه من عادی نمیشه هنوز صورتم خیلی ورم داره انقدر گونه هام ورم داره چشمام گودرفته به نظر میاد پشت لبم هم خیلی ورم داره چیکار کنم بتامتازون عضلانی برای ورم صورت هم تاثیر داره؟