2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نازنین جان دکتر من داشتم بیهوش می شدم گفت از گوشت باید غضروف بگیرم و حتی موقع بیهوشی هم داشت می گفت گوش راست و حتی بتادین هم ریخته بودند و سمت راستم موهام به هوش اومدم کامل از بتادین خیس بود به هوش اومدم اولین کاری که کردم گوشم را دست زدم که دیدم بخیه نداره
faren جون اهمیت نده به نظر من بینیت اصلا بد نیست میخواستی بهش بگی بینیم خیلیم خوبه دوستش دارم روش کم شه ادم فضول زیاده ادما خودشون هزار جور عیب دارن عیب خودشونو نمیبینن زوم میکنن تو چهره دیگران به اینجور ادما نباید توجه کرد

سارا، بینیش صاف هست، یکم قوز داره، و نکته نگران کننده اش به نظر من غضروفى بودن پایین بینى هست، معمولاً فرورفتگیها تو میزون نبودن دست دکتر تو برداشتن و دستکارى این غضروفهاست. جمع وجور کردن پایین بینى مى خواد. تو تاپیک اولیه ها رفتم، انقدر گرم صحبت بودن ، ج ندادن این طفلک هم تا حالا داشته درس مى خونده(البته کلاس رقصم میرفت) اصلاً تو باغ نیست. فانتزى دوست داره ولى خیلى بهش نمیاد.
هستس جون، ریسک تایم بالا، کبودى بیشتر و بهبودى طولانى تره ، هر چه قدر عضوى که باز میشه سریعتر به حالت اول برگرده سریعتر جوش میخوره وتمیزتر. در ضمن بیهوشى طولانى هم ریسک عوارض بیهوشى رو بیشتر مى کنه.