2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
سارا خوشگله آخه اون روز اتفاقى عکست رو دیدم، براى خواهرزاده ام میخوام، پزشکه میخواد طرحش رو بره، قبلش عمل کنه، یه مدت کوتاه بیکاره بچه، من خواستم منصرفش کنم، نتونستم ، مرضه دیگه دکتر و مریض نمیشناسه گفتم کمکى کرده باشم، اولش دوستاش رفته بودن تو بیمارستانشون با رزیدنتاشون عمل کرده بودن، مى گفت خوب شدن! ترسیدم اینم بره کار دست خودش بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من به مرور تجربیاتم رو از ترمیم با سامی براتون می گذارم. از الان بگم تازه 4 روزه عمل کردم هیچ نظر مثبت یامنفی ندارم. فقط میگم که دینم رو به تاپیک ادا کرده باشم. گرچه سامی اینجا زیاد طرفدار نداره.عملهاش کلا چه اول چه ترمیم حدود 4 ساعت طول میکشه برا همین هم کلینیک عمل نمی کنه . مال من هتل بیمارستان گاندی بود که خیلی لوکس بود ولی بابت یک و نیم میلیون امکانات خاصی نمی داد.طبعا بیهوشی طولانی تو کلینیک یه کم خطریه. من به منشی گفتم وقت اولو بهم بده. دکتر کلا در روز دوتا عمل می کنه 7 و 11 صبح. منشی گفت اصرار نکن چون ترمیمی ها عمل دوم هستن که دکتر محدودیت زمان نداشته باشه. بابت هر جلسه بعد عمل هم ویزیت میگیره که خیلی زور داره .بچه هایی که عمل اول هستین تو رو خدا دقت کنید. من اگه بینی فابریکمو دست سامی داده بودم الان کیفشو می بردم. ولی با اون بینی داغونی که من دستش دادم و اینکه گفته خیلی عملت سخت بوده الان زیاد امیدوار نیستم. و کلا ترمیم اسمش روشه یعنی بهتر کردن و نه عالی کردن..............یعنی اینکه بالاخره یه چیزی شبیه بینی معمولی بهت برگردونن . شایدم زیادی ناامیدم. و تایم عمل و تعداد عمل ها در ر وز مهمه. دکتر هم انسانه دیگه آخراش کم میاره.
ترمیم با دکتر سامی
سارا جان. سامی گفت دیگه غضروف داشته کم میومده و رسونده . پیش خودم گفتم حالا از گوشم می گرفتی چی می شد مگه؟ آخه مگه از گوش بگیرن چی میشه؟ معلوم که نیس؟ شایدم غضروف خود بینی ارجحیت داره .آره اینطوریه؟
ترمیم با دکتر سامی
مثلا دکتر من که روزی 2تا عمل بیشتر انجام نمیده خیلی عالی کار کرد؟؟؟ امروز تو ارایشگاه 1خانم رک بهم نگاه کرد گفت چقدر بینیت بد شده.با چسب بینی من عالیه.بدون قوس خوب.پیرزن یکی نیست بگه به توچه.انقدر دپرس شدم.چشام پر اشک شد.حالا 10تا بینی کجو کوله و پر گوشتو کیست اونجا بود.مدم شده همه ارایشگرها حتی سنش 40ساله باید بینیشو عمل کرده باشه.حتی دربو داقون.مهم عمل شدنه
فرن جان بینی من با چسب خیلی قشنگ بوداصلا خیلی خوشگل شده بودم بد بختی من از روزی شروع شد که دیگه چسب نزدم هر روز بینیم خراب و خرابتر میشه . عزیز عادت ایرانیهاست وقتی خوشگلی بهت نمیگن بینی من با چسب که قشنگ بود هیچکی بهم نگفا همین که بد شد همه میگفتم چرا اینجوری شد؟چرا در گنجه بازه , چرا دم خر درازه ؟با چسب خیلی قشنگ بود . خوب بنده های خدا اون زمان چرانمیگفتین حالا که بد شده هم خوب نگین . خودت ناراحت نکن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
فرن جان توجه نکن عزیزم من خودم تازه عمل کرده بودم 23 سالم بود تو شرکتمون یه همکار داشتم 10 سال از من بزرگتر بود یکی از تفریحاتش این بود به من گیر بده هر وقت حوصله اش سر می رفت شروع می کرد جلو همه از بینی من ایراد گرفتن الان هم یادم می افته عصبی می شم عوضی
مریمی جان والا من هم نمی دونم من خودم کلوملام فرو رفته بود به شدت و خودم عاشق کلوملایی هستم که معلوم باشه و خیلی بیرون باشه الان برای من تو ترمیم کلوملام را آورده بیرون و خیلی کم از پره ها پایین تره که من دوست داشتم خیلی بیرون تر باشه که دکتر می گفت غضروف نداشتی که از این پایین تر بیارم نمی دونم چرا از گوشم نگرفت ولی فکر کنم غضروف گوش به درد هر کاری نمی خوره شاید هم مثلا بر این عقیده هستند که عضو دیگه ای را ناقص نکنند