2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862926 بازدید | 9715 پست
آقای احمد نطرتون خیلی کلی و تند وتیزه.خیلی عصبانی هستیداگه نظرات رو خوب بخونبد میبینید که جدا هرکسی باید نسبت به مشکل خودش و البته سلیق شخصی خود ش دکترش رو انتخاب کنه
ترمیم با دکتر سامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام و به روح پر فتوح دکتر نادریان عههههههه این خانم راد کی ترمیم کرد ؟؟ چقد غصه شو خوردم خدا هم که منتظر نشسته من غصه ی یکیو بخورم تالاپی همون غصه رو بذاره تو کاسه ی تقدیرم روشم یکم حکمت بریزه بکنه تو حلق زندگیم !! هووووف بگذریم ... خانوم فرن این خانم راد ساعت7-8 کدوم شبکه برنامه داره ؟؟ مشتاق دیدارشم ... فکر کنم منم باید طلاق بگیرم یه شوور جوون تر اختیار کنم تا بلکه فرجی بشه هرچند اینقد از شاهکار نادر حرص خوردم که موهام دسته دسته داره میریزه ... یه کچل با دماغ پر ایراد خود به خود شامل طلاق میشه بیـــــــــا سارا جون ... اینم اسپم ... من غر نزنم عمرم کوتاه میشه ممنون از احوالپرسیت
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
به به رستکار عزیزم از این طرفها غر بدون عکس قبول نیست من هم موهام داره همینطور می ریزه اقا من ١٠ سال بیش عمل کردم یادم رفته کی ورم صورت میره؟ جرا من بعد از ٢٦ روز هنوز ورم دارم؟ طبیعیه یه طرف صورتم ورمش بیشتر باشه؟
من یه اعتراف بکنم همون روز که بعد از عمل اومدم خونه مامانم اومد بالشهای زیر سرم را مرتب کنه ارنجش خورد به دماغم خودش میکه اروم خورد ولی من حس کردم بینی ام یه دور parid هوا و برکشت سرجاش و خیلی هم درد کرفت و یه کم هم خونریزی کرد همونموقع هم شوهرم زنک زد دکتر که اکر لازمه بریم مطب که دکتر کفت لازم نیست بعدش هم بهم کفت دیکه هر اتفاقی بوده افتاده و ایشالا که جیزی نشده حالا الان همون سمت که ارنج مامانم خورد یعنی سمت chap صورتم هم ورم صورتم بیشتره هم ورم سمت chap بینی ام بیشتره حالا هم دارم سکته می کنم که جیزی نشده باشه
سارا جون فک نکنم ورمت غیرطبیعی باشه.میگن پیوندغضروف خیلی ورم میاره.بدکترت اصرار کن شه اتفاقی برا بینیت نیافتاده.مثلای چیزا رو رو میهشه با ماساژو اینا برطرف کرد.
ترمیم با دکتر سامی
ahmad.mirhoseini : احمد جان من تا الان ندیده بودم اسم اعضای هیئت مدیره ی انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران رو ولی اتفاقا اسم تک تکشون تو اون لیست پیشنهادی من هست بله احمد جان منو شمایی که نه فقط به خاطر اینکه از پزشک گوش و حلق و بینی زخم خوردیم که شما یک سال و من دو ساله که مشغول تحقیق و بررسی هستیم و رفتیم دادسرای جرایم پزشکی شکایت کردیم و 20 نفر مثل خودمون رو دیدیم که همه ی اونها هم از پزشک گوش و حلق و بینی شاکی بودن اشتباه می کنیم و حکم کلی میدیم در مورد (ent) ها، و همه ی کسایی که از بهمن مقدم ها و دوغایی مقدم ها و چایچیان ها و صوفی زاده ها و ابطحی ها و توکلی ها و حجازی ها و بازیاری دلاوری ها و نراقی ها و پیوندی ها که تو صفحه ی اول تاپیک به عنوان شاکی اومدن و این اسامی رو گفتن که همگی گوش و حلق و بینی هستن و میشه 80 درصد پزشکای نام برده شده و باز هم جلوی اکثر این اسامی نوشته شده ناراضی فراوان !!! هم اشتباه میکنن و کلی حکم میدن و معدود دوستانی که شکر خدا شکر خدا شکر خدا ، از پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن نتیجه گرفتن جزئی و دقیق حکم میدن. به اندازه ی کافی صحبت شده راجع به این موضوع و این دو دسته و تا الان هرکس هرچی قرار بوده متوجه بشه شده، بیکاری برادر من، ما خودمون کم حرص داریم برای خوردن؟ بیایم سر این موضوع تکراری و نخ نما که همه چیزش معلومه و حساب یه دو دو تا 4 تای سادست باز بحث کنیم؟ به خاطر کی؟ به خاطر چی؟ کسایی که نمیخوان حقیقت و واقعیت رو ببینن؟ ان شاء الله که هرچی خیره برای همه ی دوستان اتفاق بیفته.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
به به ، رستگار عزیزم. خوشحالم که هستى و ناراحتم که نادریان یه کارى کرده که میاى مثل ما ترمیمیها نق مى زنى. در انتظار...، در مورد نوراحمد لطیفى از منشیش پرسیدم بینى هم عمل مى کنه و هم ترمیم. سبکش هم طبیعى، چندتا تو چسب دیدم، میگفتن راضین. به نظر طبیعى و تر و تمیز بودن، تو چسب که دیگه خودت میدونى!!!!! مطبش خلوته و نمیشه زیاد نمونه دید، آلبومو سایت و اینا هم نداره، ولى اونایى که بودن نظر مثبت داشتن. تجربه اش هم بالاى بیست ساله، اگه تو لیست میذارین، سر فرصت چند بار برین مطب ببینین چه خبره.
اسمان جان کجایی ؟ چرا نمیای؟ خوبی انشاله؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .