قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
با عرض سلام به تمامی دوستان. من تجربه 1سالم رو در مطب گردی به دوستان ترمیمی تقدیم میکنم: علم جراحان گوش حلق بینی یا بهتر بگم برادران وخواهران کم سواد(ENT) متعلق به 50ساله پیشه وبه هیچ وجه،دوستان،برای ترمیم به این عزیزان باعلم منسوخ شدشون اعتماد نکنید.البته این نظر شخصی منه،میترسم باز تو تاپیک یه دعوا دیگه بشه
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
بی اعصاب دوست عزیز ومحترمم من بد نیست یه نیم نگاهی به: اعضای هیئت مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران بندازی شاید بتونه خیلی به لیستت کمک کنه.ممنون میشم
فقط به این خاطر که موقتا ناراحت هستید،کار نسنجیده ای انجام ندهید که اثرش دائمی باشد.
عمل اول سید سعید حجازی داغونی ،حیف اسم دکتر که رو این آدم بزارن،متخصص گوش حلق بینی وجراح سر و گردن که تو هیچ کدومشم تخصص نداره،خدا ازش نگذره زندگیمو نابود کرد
سارا چای سبز خیلی خوبه.فقط باید بهش عادت کنی. طعم داراش معمولا تی بگ هستن که فایده نداره. همون چای سبز اصلی رو بخور اثرش خیلی بیشتره. بهش عادت میکنی. من روزی یه لیوان بزرگ میخورم خالی بدون هیچی انقدر بهش عادت کردم که اگر یه روز نخورم حس خماری بهم دست میده
پنجشنبه مراسم عقد یکی از بستگان بود که تو خونه ما برگزار شد. خیلی خوش گذشت.جمعه هم رفتیم پیک نیک. ینی الان باید خونه مارو ببینید. درو که باز میکنی میری تو همینطور لباس ریخته تا توی اتاق خوابا و آشپزخونه و نقل و نباته که روش سر میخوریم و ظرفای نشسته و خشک شده تو کل آشپزخونه تلمباره. صبح اومدم سر کاریه مقنعه سر کردم که انگار گاو جویده تف کرده بیرون انقدر چروکه . حالا یکی بگه من چجوری امروز برم خونه. یادم رفت بگم از کمبود خواب و چشمای پف کردم
اقای احمد من با یه دکتر ent به قول شما کم سواد که تازه جوون و کم تجربه هم هست ترمیم کردم هم تنفسم و هم ظاهرم خیلی بهتر شده خیلی دلم می خواست حرفی نزنم که محکوم به طرفداری و تعصب نشم ولی دیدم بی انصافیه واقعا که نظر خودم را در مورد دکتری که زیبایی بیشترم را مدیونش هستم نکم کاش شما اقایون هم یه کم منعطف تر باشید و انقدر کلی حکم صادر نکنید اونوقت مطمئنا کل دنیا جای بهتری برای زندکی می شد مطمئنا بینی های ماها مشکلاتش با هم فرق داره و دکترهایی که به دردمون می خورند هم متفاوت ولی من مطمئن بودم به خاطر مشکلات ساختاری بینی ام دکتر ent برای ترمیمم مناسبتر بود
Moji جونم اخه خیلی تلخه نزدیک بود حالم به هم بخوره حالا امروز باز یه امتحان می کنم من یکی از شرایط مهمم برای محل کارم این بود که حتما حتما مقنعه سرم نکنم و کلا راحت باشه محیطش واسه همین خیلی جاها که را که خیلی ها براش دست و pa می زدند را مثل شرکت نفت و بورس اوراق بهادار را نرفتم و الان مثل .... بشیمونم