2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان یکم دیگه 6ماه میشه.اگه از ورم سر بینی بگذرم.میبینید که استخون پهنه و پره ها .اصن نمیتونم بخندم فاجعه میشه.بعد از این همه نمیدونم ورمه یا نه اطراف استخون بینی که وصله به صورت انقدر باد کرده چرا نمیره.نیم رخ معقولتره اما مشخصه خیلی تراشیده شده.سر بینیمم گرد کرده .خیلی از بینی گرد بدم میومد.بهم میگه پایه بینیه سرش باید اینجوری باشه
فرن جان واقعا اولی قبل از عمله من خواستم بکم تو عکس اولی بینی ات خیلی خوبه حق داری عزیزم ناراحت باشی بعد از عملت بد نیست ولی در مقایسه با قبل از عمل ..... واقعا نمی دونم جی بکم ولی فعلا صبر کن بزار یه سال و نیم بکذره  
مرسی فرن که عکسشو گذاشتی قبل ترمیم بینیش خیلی خوکی بود الان تغییر کرده بهتر شده به قول شما جونترم شده شوهرشم که از خودش کوچکتره البته ازدواج دومش بوده یکبار طلاق گرفته فرن عزیزم من میگم فعلا رو فرم بینیت حساس نباش صبر کن یکسال بشه بعد اگه دوسش نداشتی و راضیت نکرد بگو روتوش کنه

مرسی آریایی و سارا جان.دوست نداشتم نوک بینیم گرد بشه فرو بره.انگار فرو بردش تو صورتم که پره ها افقی به بغلا باز بشه.نمیدونم چرا همه دکترا بینیرو جدیدا گرد میکنن وقتی بینی فرم داره و گوشتی نیست!!!!!! نه میخوام 6ماه بشه و نظر چند تا دکترو بشنوم که ایا میشد بهتر از این بشه؟؟؟بینی خواهرم انحراف نداره.قوز نداره حتی استخونش ظریفه.یکم از نیمرخ بخنده سر بینی افتادست.که بهش میگم بینیت قشنگه نمیزارم عمل کنی منو ببین درس عبرت بشه.