قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
فرن جون زیر یکسال اصلا در مورد بینیت قضاوت نکن واقعا بینی تا یکسال کاملا تغییر میکنه تازه بعد یکسال فرم بینی ثابت میشه باید صبر کنی تا بینیت کاملا فرم بگیره
دوستان یکم دیگه 6ماه میشه.اگه از ورم سر بینی بگذرم.میبینید که استخون پهنه و پره ها .اصن نمیتونم بخندم فاجعه میشه.بعد از این همه نمیدونم ورمه یا نه اطراف استخون بینی که وصله به صورت انقدر باد کرده چرا نمیره.نیم رخ معقولتره اما مشخصه خیلی تراشیده شده.سر بینیمم گرد کرده .خیلی از بینی گرد بدم میومد.بهم میگه پایه بینیه سرش باید اینجوری باشه
فرن جان واقعا اولی قبل از عمله من خواستم بکم تو عکس اولی بینی ات خیلی خوبه حق داری عزیزم ناراحت باشی بعد از عملت بد نیست ولی در مقایسه با قبل از عمل ..... واقعا نمی دونم جی بکم ولی فعلا صبر کن بزار یه سال و نیم بکذره
مرسی فرن که عکسشو گذاشتی قبل ترمیم بینیش خیلی خوکی بود الان تغییر کرده بهتر شده به قول شما جونترم شده شوهرشم که از خودش کوچکتره البته ازدواج دومش بوده یکبار طلاق گرفته فرن عزیزم من میگم فعلا رو فرم بینیت حساس نباش صبر کن یکسال بشه بعد اگه دوسش نداشتی و راضیت نکرد بگو روتوش کنه
فرن منم مثل سارا فکر میکردم اولی برای بعد عمل هست نمیدونستم قبل عمل هست فرن جون بینیت قبل عمل خوب بود من جای شما بودم عمل نمیکردم حالا ایشالله به مرور زمان بهتر میشه
مرسی آریایی و سارا جان.دوست نداشتم نوک بینیم گرد بشه فرو بره.انگار فرو بردش تو صورتم که پره ها افقی به بغلا باز بشه.نمیدونم چرا همه دکترا بینیرو جدیدا گرد میکنن وقتی بینی فرم داره و گوشتی نیست!!!!!! نه میخوام 6ماه بشه و نظر چند تا دکترو بشنوم که ایا میشد بهتر از این بشه؟؟؟بینی خواهرم انحراف نداره.قوز نداره حتی استخونش ظریفه.یکم از نیمرخ بخنده سر بینی افتادست.که بهش میگم بینیت قشنگه نمیزارم عمل کنی منو ببین درس عبرت بشه.