2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
آ، راستى بعضى از دکترها بعد عمل زیاد بیمارهارو میکشنون مطب حالا براى چسب و ..... براى همین همیشه مطب شلوغه و چون مدام با دکتر حال احوال دارن فکر کنم نمک گیر میشن، ازشون سؤال مى کنى فقط تعریف مى کنن! این کشفمو داشته باشین، برم چیزهاى جدیدتر کشف کنم؛)))
اسمان جان حتما بینی تو از بهترین کارهای بشارتی میشه به خودت استرس نده هرجند من از تو بدترم دارم روانی میشم همه اش تو اینه ام واقعا دارم عذاب می کشم باز خوش به حال اونهایی که یه مشغله ای دارند من که از صبح تا شب با بجه تو خونه تنهام و ددیمون هم دیروقت میاد تلوزیون هم در انحصار فسقلیه و عملا ما هیج کانالی به خاطر بجه نداریم همه اش دارم فکر و خیال می کنم البته این نکرانی یه حسنی داشته و ٣ کیلو کم کردم و کلی خوش تیب شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاس جان جقدر من از اون منشی علامه بدم می اومد دختره بی ادب واقعا راستی من یکی از دوستهام که با دکتر اولت عمل کرده بود خیلی سال قبل فکر کنم ١٢ سال قبل باورت نمیشه هنوز مثل اولشه و تکون نخورده شاید امروز عکسش را برات بزارم از فیض بوقش و واقعا هم خوبو خوشکله و انکار برای صورت این ساختند یادمه می کفت رو کاغذ براش طراحی کرد و عین همون طراحی را براش در اورد اونوقت همجین دکتری بزنه بینی را کج کنه خیلی عجیبه
ساراجون، حالا که عینک بد بینى زدم، میگم مجلس گرم کنى! اون موقع فکر مى کردم مسئولن و اهل پیگیرى! آخه صفوى بعد عمل همش دوبار مى بینتت! دست رو دلم نذار، خواهرزاده م دیشب مهمونم بود، اون کار١٤ سال پیش صفویه، محشره. اونم طفلک همش مى گفت نمیدونم چرا براى تو این طورى شد! شانسیه دیگه، منم بدشانس.
سارا جان اینجا بودند دوستانی که تا سه ماه بعد از ترمیم راضی بودند و بعدش بینی شون ایراد دار شده خوب من هم هر جقدر به دکترم اعتماد داشته باشم این نکرانی را دارم که نکنه بینی من هم بعد از سه ماه اشکال داشته باشه
سارا جان تغذیه شاید فقط 10 درصد در کاهش ورم موثر باشه در طولانی مدت ولی من فکر میکنم ورم بخشی از پروسه عمل بینی هست که باید با گذشت زمان کم بشه به نظر من که حداقل 18 ماه طول میکشه شایدم بیشتر هیچ روش خاص و فوق العاده ای برای خلاص شدن از ورم وجود نداره فقط باید صبر کرد من خودم رعایت میکردم و هنوزم میکنم ولی انچنان تاثیری نداره همش میگن اب کرفس ورمو کم میکنه که اصلا اینطوری نیست نگران نباش عزیزم ایشالله بینی شما خوب میشه سعی کن این افکار نگران کننده رو از ذهنت بیرون کنی و اصلا یه مدت به بینی فکر نکنی اگر تو خونه هستی میتونی خودتو سرگرم کنی کتاب بخونی مهمونی بری باشگاه بری و خودتو مشغول کنی تا از فکرش بیای بیرون همش بگو پرونده بینی من به خوبی بسته میشه و این اخرین باری میشه که عمل کردم هر چی بیشتر ریز بشی بیشتر میخوای تو بینیت ایراد پیدا کنی سعی کن مثبت فکر کنی اونوقت دیگه دنبال ایراد پیدا کردن نیستی و حتی اگر خدای نکرده ایرادای ریزی هم باشه دیگه به چشمت نمیاد