2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست
بجه ها من مریم را یکشنبه دیدم کفتم شاید دوست نداشته باشه اینجا بکم ولی حالا که خودش کفت من هم میکم خیلی خوشکلتر و جوونتر شده خیلی زیاد به من که لو نداد جی کار کرده بیایید زیر زبونش را بکشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساراجان، طفلک گفت که میره روى جاهاى دیگه صورتش کار کنه، فکر کنم چربى تزریق کرده. این طورى هم بینى باریکتر به نظر میاد، هم جوونتر میشه صورت. مریم جان، مبارکه عزیزم. بسیار تصمیم عاقلانه اى گرفتى.
ساراى تنها جان، خوب کارى کردى که نمونه خوب دیدى اومدى گفتى، همانطور که من نمونه بد دیدم اومدم گفتم. من خودم حتى اگر بینى سارا جون عالى بشه و عکس بذاره ، براش خوشحال میشم واقعاً. ولى اصلاً از اینکه با سجادیان عمل نکردم پشیمون نمى شم. چون چیزهایى که من تو مطب دیدم و توضیحات خودش مطمئنم کرد کار اون نیست. اینم بگم دکتر راستگویى هست . هر کسى خودش باید بره و متقاعد بشه. خودشم به اینکه کاراش همه خوب نیستن ، معترف بود. این خودش کلى ارزش داره.
اقای در انتظار لطف خدا من هم از امروز بشروع کردم به خراب کردن دکتر علی اصغر پیوندی به این خاطر که دوست هرمز بازیاری دلاور .امروز با دفتر ریاست جمهوری تماس گرفتم گفتن مربوط به وزارت علوم میشه با بازرسی وزارت علوم صحبت کردم مبنی بر این که ارتقاء شغلی و پست هایی که به افراد واگذار میشه بر اساس شایستگی هاست یا بر اساس روابط؟ اقای دکتر علی اصغر پیوندی که دکتر خرابکار چطور میتونه رییس دانشگاه شههید بهشتی و رییس نظام پزشکی باشه و بعد از کلی صحبت با قسمت بازرسی ایشون از بنده خواستن که مدارک کتبی بهشون ارائه بدم بعد از اون با وزارت بهداشت تماس گرفتم که چرا پزشک خرابکاری مثل علی اصغر پیوندی رییس نظام پزشکی میشه و اینکه همچنان نهضت ادامه دارد ....
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اقای بی اعصاب اینجا فضای مجازی هست و تعداد پزشکانی که نامشون در لیست این تاپیک اورده شده اعم از جراح گوش و حلق و بینی و سر و گردن و فوق تخصص جراحی پلاستیک محدود هست شما نباید نسبت به تعداد پزشکان اینجا بسنجید در دنیای واقعی چه بسا که جراحان پلاستیک که تعداد کار خراب زیادی دارند کم نباشه حتی شاید بیشتر از جراحان گوش و حلق و بینی هم باشه من خودم فکر میکردم برای برطرف شدن انحراف جراحان گوش و حلق و بینی تبحر بیشتری دارند و برای زیبایی جراحان پلاستیک ولی الان فکر میکنم هر دو گروه جراحان بسته به تبحر و میزان تجربه و بهره مندی از علم زیبایی شناسی میتونند در کارشون موفق باشند و زیاد ربطی به جراح سر و گردن بودن یا پلاستیک بودن نداره در کل نظر شما برای من محترم هست

سارا جون من هنوز هیچ کار زیبایی انجام ندادم ولی تصمیم دارم یه کارایی بکنم البته اگه پولی باقی بمونه سارای تنها بینی سارا جون نسبت به قبلش قلمی تر شده بود و اینکه سوراخاشم جفت شده بود در کل یه بینی بی ایراد و شیکی شده بود رو قیافشم تاثیر مثبت گذاشته بود هم کم سن تر و هم شیک تر شده بود امیدوارم تا اخر براش همینجوری بمونه.کبودی صفر ورمم 20 درصد داشت نسبت به تاریخ عملش عالی بود.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مریم دیدی ارام دیکه خرید نمی کنه الهام هم دو هفته خرید نمی کنه؟ من از الان استخونهام درد کرفته؟ حالا جی کار کنم؟ دیکه فکر کنم همه اش اینجا باشم ولی مریم جون بدون شوخی ماه شده بودی عزیزم
سارای تنها جان متاسفانه مریم جون نتونستند بمونند تا من را بدون chasb ببینند و کار داشتند و باید می رفتند من باز هم می کم الان واقعا راضی هستم ولی امیدوارم راضی بمونم جون اینجا بودند کسایی که تا ٣ ماه راضی بودند و بعد بینی شون ایراد دار شده  
خانوم آریایی : فرمایش شما متین، اینجا یه محیط مجازیه! ولی من و شما که مجازی تیستیم! این پزشکای خرابکار که مجازی نیستن! دوستانی که بینیهاشون خراب شده که مجازی نیستن! بینی هایی که خراب و حتی نابود شدن که مجازا خراب و نابود نشدن! میفرمایید تعداد پزشکانی که تو این تاپیک به عنوان خرابکار معرفی شدن محدود هستن! این فرمایش شما هم قبول، میشه بفرمایید چرا از این تعداد کم و محدود 21 پزشک خرابکار باید 17 موردش که یعنی 80 درصد اونها گوش و حلق و بینی باشن و معنی این چیه؟ ممنون.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
و باز لازم به ذکره که حدود یک سال قبل تو تاپیک سابق لینک مصاحبه ی یکی از خبر گذاری ها رو گذاشته بودم که مصاحبه ی یکی از مقامات مسئول دادسرای جرایم پزشکی تهران بود که طی اون متذکر شده بود که بیش ترین شکایات به دادسرای جرایم پزشکی مربوط به عمل های زیبایی بوده و از این میان بیش ترین شکایت از پزشکان متخصصان بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن صورت گرفته. که همون موقع هم دوستانی که به پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی عرق دارن ضمن قبول این مطلب مباحثی از قبیل تعداد بیشتر متخصصین گوش و خلق و بینی رو مطرح کردن بدون اینکه حتی این ادعا رو اثبات کنن که در صورت اثبات هم باز وقتی اکثر خرابکارا از جمله پر ادعاترین این قشر و دارای کلی تجربه هستن، امثال نراقی و دلاور بازیاری و ... باز نمیتونه دلیل قانع کننده ای باشه. در اولین فرصت ممکنه لینک اون مصاحبه رو با توجه به اینکه مربوط به سال 90 یا 91 بود پیدا میکنم و تو تاپیک قرار میدم. و باز گذشته از این اگر شما هم چیزی حدود 8 ماه جهت پیگیری شکایتتون مثلث کلانتری نزدیک به محل جراحی، ساختمان کمیسیون پزشکی فانونی و دادسرای جرائم پزشکی استان تهران رو زیر پا بگذارین کم کم با مقامات و مسولان مربوطه آشنا خواهید شد، سلام و علیک پیدا میکنین، در حدی که بهتون چایی هم تعارف کنن بعضا! و میتونین از اونا که کار هر روزشونه سوال کنید اکثر شکایت ها مربوط به کدوم قشر هست یا نیست! و باز اینجا صرفا یک محیط مجازی نیست و میتونه یه جامعه ی آماری مناسب باشه وقتی از شیراز و اصفهان و گیلان و کرج و تهران کاربر روشن و خاموش و نیمه خاموش داره
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1