2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
sonamy2 : من این دکترو چندین باری که مطبش رفتم و ویزیت شدم به دلایلی حذفش کردم . نمی گم کار خوب نداره ولی به نظر من از 10 تا کارش نهایتا 3-4 تا ش نتیجه مثبت میده. جرات هم نداری که ازش سو.الی بپرسی. من دیده هامو گفتم و سعی ندارم نظرمو بر کسی تحمیل و دیکته کنم در آخر انتخاب با خودتان است. موفق باشید.
عادت ندارم دردهایم را به هرکسی بگویم....... پس خاکش میکنم زیز چهره خندانم , تا همه فکر کنند ؛ نه دردی دارم . نه قلبی. ( چارلی چاپلین )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها لطفا راهنمایی کنید.دکترای دیگه کدوما برای ترمیم خوبن اسم چندتا دکتر رو بگید این مدت ایرانم بتونم برم مطباشون دکتر سجادیان، بشارتی ،توسلی. رو رفتم ولی هیچکدومشون نتونستن اعتمادم رو جلب کنن. حالا نمیدونم چیکار کنم، لطفا اسم چندتا دکتر خوب ترمیمی رو بگید. من دو سال پیش با شهریار نظری عمل ترمیم کردم،جراح گوش و حلق و بینی و زیبایی بینیه مطبش چهارراه اسفندیار،نبش شهید عاطفی غربیه
اسمان جان من کلینیک دبیر اشرافی تو سهروردی عمل کردم من راضی بودم برای کشیدن تامبونهام رفتم کلینیک ارم به نظرم ظاهر کلینیک دبیر اشرافی بهتر و شیکتر بود در مورد جیزهای تخصصی اش نمی دونم راستی یکشنبه نیومدی که
سلام سارا جون, تبریک می گم عزیزم از لحاظ تنفسی چون تا 3 ماه از ریتینر استفاده می کردم, حس می کردم تنفسم بهتر شده و چسبندگی بینیم برطرف شده ولی الان که حدود 1 ماه دیگه استفاده نمی کنم , می بینم تغییر انچنانی در وضعیت چسبندگی بینیم ایجاد نشده
سارا خانم ممنون از جوابتون. منافی تعریفش رو زیاد شنیدم ولی خیلی گرون میگیره کلانترم که اصلا وقت نمیده برزنجی رو نمیدونم، ترمیمش خوبه؟ چند میگیره؟ شیروانی به درد ترمیم میخوره؟
مرسی ساراجون ، چون بهت دسترسی نداشتم ب باران جون گفتم ک نمیتونم بیام ،بخاطر مریضی پدرم ک بستریه فعلا خیلی درگیرم ، باهات هماهنگ میکنم تو اولین فرصت میام ببینمت، سجادیان یکشنبه و چهارشنبه چسبو عوض میکنه ؟ تو این دو روز هفته اونجایی ؟؟؟دوست منم پنج شنبه عمل میکنه >
خانوم سارا : الان بحث سر " فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی" و "متخصص بیمار های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن و ..." بود تو گرایش های مهندسی شاید با چند واحد اینور اونور گرایش عوض بشه ولی تو پزشکی و به خصوص تو رشته های تخصصی و فوق تخصصی جراحی به هیچ عنوان اینجوری نیست . "فرق فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی" با "متخصص جراحی عمومی" یا "متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن" یه دوره ی 3 ساله ی فوق تخصصی با گدروندن کلی واحد تئوری و عملی هست و یک سال دستیار ارشد بودن و اگر قرار بر این باشه هر کسی که 2 بار تیغ جراحی گرفته دستش شروع به عمل جراحی بینی بکنه که فردا پزشکان جراح ارتوپدی هم بیان بگن ما هم میخوایم جراحی بینی انجام بدیم! پوست همون پوسته، غضروف و استخوان هم که ما تا دلتون بخواد باهاش سر و کار داشتیم و بلدیم! منظور من از به سینه زدن سنگ، این قشر به خصوص بود و نه شخص خاصی و من به خودم اجازه نمیدم چنین جسارتی به شما بکنم. و باز من اونقدر غیر منطقی نیستم که اشتباه کسی رو پای قشر و دسته و تخصص اون فرد بنویسم و بخوام خدایی نکرده از اون قشر پزشکا انتقام بگیرم، این حرف رو دوست دیگه ای هم گفتن که خب شرایط سنیشون اینجوری ایجاب می کرد که فکر کنن چون من دلم از شخصی پره این صحبت ها رو مطرح میکنم ولی تکرار این حرف از جانب شما برام غیر قابل انتظار بود پزشکان متخصص بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن هم بسیار محترم هستن ولی در جای خودشون و گرایش و تخصص واقعیشون! چیزی که به صورت آکادمیک درسش رو خوندن، چیز هایی مثل جراحی لوزه، جراحی حنجره، جراحی و نمونه برداری از غدد لنفاوی، جراحی و برداشت تومور های ناحیه ی سر و گردن و حتی جراحی انحراف بینی و جراحی سینوس بینی به روش آندوسکپ و ... خدا شاهده من نمیگم این عزیزان عمل های جراحی رو که نام بردم و فقط و فقط هم در تخصص این عزیزانه انجام ندن و بشینن کنج خونه که طرفدارای این عزیزان ناراحت میشن! من میگم در مورد بینی حتی جراحی سینوس و یا جراحی انحراف بینی رو هم که درسشو خوندن انجام بدن ولی در مورد جراحی زیبایی بینی چون قالبا دید زیبایی شناسی ندارن و از تناسبات موجود بین بینی و سایر اجزای صورت اطلاعات و آگاهی کافی ندارن و علمشون به روز نیست چندان، همون بهتر که این یه قلم رو به دست صاحبان واقعیش بسپارن که درس این کارو خوندن. آخه از این منطقی تر؟ نه واقعا!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1