2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
یاس جان نمیدونم ولی این امیرزادی که من میگم لوزه ام عمل میکرد متخصص گوش و حلق و بینی بود شاید فوق تخصص ترمیم و پلاستیک گرفته... در هر صورت من شخصا از کاراش خوشم نیومده... یه دکتر عباسی تهران هست،کمی مسن هست،فککنم عبدالله عباسی.اونم اهواز خیلی خرابی به بار داد،فاجعه عمل میکرد. الان شنیدم تهران سرشـشلوغه کاراشم خیلیا تایید میکنن.. شایدم اینا اول تو شهرستانا عمل میکنن دستشون پر بشه بعد میرن تهران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مانلی میم این امیری زادی که من می گم خیلی پیره و فقط فوق تخصصه و ent نیست و بینی دکتر بشارتی بداخلاقم خیلی سال پیش عمل کرده. http://www.plasticsurgeons.ir/dr-seyedjavad-amirizadi.htm#1 پس این امیری زاد شما با این امیری زاد که من میگم و اسمش سید جواد امیری زاده قطعا فرق داره.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
مانلى جان، منم با سروش مؤافقم، چون امیرى زاد کلاً جراح پلاستیکه ولوزه هم عمل نمى کنه ولى شکم و ..... عمل مى کنه. عزیزم البته خیلى دکترا هستن که قبلاً خوب بودن، الان کارشون افت کرده یا بد بودن الان تازه کار یاد گرفتن یا الکى به یه چیزایى معروف شدن، همین فرزام ، بعد عمل اولم همه مى گفتن برم باهاش ترمیم کنم!
مانلی آره شاید خودش باشه ولی گوش و حلق و بینی نیست.والا ما آخر که نتونستیم به دکتری اعتماد کنمیم.این امیری زادم که کلی تعریف طبیعی بودنشو می کردن اینجوری می گه مانلی.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
بچه ها از 30 مهر تا 12 آبان کنگره بین المللی جراحی راینوپلاستی پیشرفته است .اگه چند سال صبر کنم این پزشکان عزیز با این کنگره ها چیزی یاد میگیرن و بار علمیشون زیادمیشه که بینی دستشون بدم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
والا هستس جان، دکتر اول من تو خیلى از این کنگره ها تکنیک عمل ارائه داده ولى در مورد تکنیک کج کردن بینى چیزى نمى گه مثل سمینارهاى دانشگاههاى خودمون مى مونه، کپى پیست و از این حرفها...
من دیگه نمی دونم چی بگم به این دکترای ایران.مثلا دکترای معروف آمریکا مثل nassif و sam rizsk , kim کلی عکس دارن و همه واقعا طبیعی و خوب.من اگه شرایطشو داشتم می رفتم همن الان باشون عمل می کردم ولی ما که ادعای قطب راینولوژی دنیا رو داریم بیشتر دکترامون حتی سایتم ندارن که بیمار بره چهار تا نمونه ببینه. منافی هم که گرون می گیره برای عمل اول زیر 10 نیست.میمونه کلانتر که اونم دیر وقت میده.خدا...!
سروش چه عجله ای برای عمل ! برادر قرار نیست تموم بشه . تو رو بخدا عجله نکن اکثر اونایی که کارشون به عمل دوم میکشه به خاطر همین عجله کردن .من الان روزی هزار بار به خودم لعنت میفرستم که چرا عجله کردم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نه هستس جان, پیش قیصرى نرفتم، اون موقع ملت نمیدونم به خاطر قیمتش بود یا هر چى خیلى کامنت منفى میذاشتن، منم نرفتم. اگه رفتى براى ما هم بگو. من ملتجى هم وقت گرفتم با همین صحبتها پشیمون شدم نرفتم.